Munja

BOMIDA13

Primećen član
Poruka
614
Zdravo.;)Zovem se Munja,(nije baš neko pseće ime, al tako je hteo moj ,,tata")Rodio sam se 20.10.2010.:rodjendan:
U ovaj lepi dom sam došao sa 3,5 meseca života.Moja ,,mama" je poželela da ima maltezera, iako me nije ni videla pre, postao sam njen tačno za Božić. Ona kaže da sam mnogo dobar, pametan, poslušan,lep,..:hvala:Kako je malo potrebno da im se pod kožu podvučem.:rotf:
Svi me ljube,:kiss:maze,:mazipsa: češkaju, jer to volim,a i sam im nekad to tržim,gurkajući ih šapom:azdaja:
Obožavam šetnje, i zbog linije i dobre figure svih ukućana ,stalno im donosim povodac, da ih povedem u šetnju.:rotf::rotf:
Veliko dvorište delim sa još dve mace, ali oni su još balavci i samo me nerviraju.Jedno od njih je umislilo da sam mu ja mama i počelo da me sisa.Ja dobrica, šta ću dozvolim , a kad to vide moja ,,mama" ne znam šta joj bi , poče da urla na nas- do tad je bila normalna??:dontunderstand:
Sad planira da me šiša. Ja ću se uslikati pa ću vam se hvaliti, a možda i neću , ako mi se ne dopadne friz.
Evo kako sam izgledao kad sam bio mali..:bye::bye::bye::bye::bye::bye:
scaled.php

Čekaj Goco, trenutno sam na kursu kod lavice. Kad dobijem licencu, biće slike ki upisane.E , nije loše kad si bolestan ,ne ideš na posao već ćaskaš sa finim društvancem sa foruma.
Nego i lavica nam trokira, to si ti Goce na nas bacila virus.-priznaj.

Back