Spurs
Iskusan
- Poruka
- 5.190
Ti da ga 'ebem....Ja pa neznam da li cu sutra da osvanem a vi uveliko diskutujete o Mundijalu 2022. godine....i sta kazete Brazil osvaja 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti da ga 'ebem....Ja pa neznam da li cu sutra da osvanem a vi uveliko diskutujete o Mundijalu 2022. godine....i sta kazete Brazil osvaja![]()
http://www.index.hr/sport/clanak/re...mo-nogomet-podijelili-sa-svijetom/526706.aspx
Stvarno je sramota da Engleska ne dobije organizaciju pored Katra![]()
http://www.index.hr/sport/clanak/re...mo-nogomet-podijelili-sa-svijetom/526706.aspx
Stvarno je sramota da Engleska ne dobije organizaciju pored Katra![]()
Mislim da je Rusija stvarno zasluzila Mondijal, kao drzava ostvarili su zaista veliki napredak u poslednjih 10-ak godina (od kako je Jeljcinj otisao i od kako su da tako kazem patriotske snage preuzele vlast) , pre svega ostvarili su veliki ekonomski napredak i trenutno su 4-ta ekonomska sila u svetu cini mi se.
Takodje i kao najveca drzava na svetu mislim da su zasluzili tu cast da budu domacini najveceg sportskog dogadjaja na svetu (pogotovo ako uzmemo u obzir da nikada pre nisu bili domacini)
Takodje i ruski fudbal je ostvario ogroman progres u ovih poslednjih 10-ak godina, recimo CSKA i Zenit su osvojili titule u Kupe UEFA (a pre 15-ak godina recimo bilo je gotovo nezamislivo da neki ruski tim uzme titulu u Evropi ali eto danas je to realnost)
Pre svega uspeli su da naprave jaku ligu, ruska liga je po snazi i kvalitetu svakako tu negde medju 4-5 najjacih u Evropi a timovi poput Zenita, CSKA, Rubina, Lokomotive, Spartaka, Dinama...... postali su dostojan rival timovima iz najjacih evropskih liga.
Sad jedino mozda mali problem je to sto nema bas mnogo velikih i modernih stadiona tamo ali dobro to je tek za 8 godina i imaju sasvim dovoljno vremena da poprave i nadograde neke stvari kako bi sve bilo savrseno dotad.
Sto se tice Katara radujem se i zbog njih iako nisam verovao da ih FIFA moze shvatiti dovoljno ozbiljno da bi im poverila organizaciju ali eto pogresno sam mislio.
Katar je svakako interesantan izbor.
Iako se radi o poprilicno maloj zemlji (od oko nesto manje od 2 miliona stanovnika) , Katar je vrlo lepa i bogata zemlja, recimo njihova prestonica Doha je jedan od najlepsih i najmodernijih gradova na svetu (nesto poput Dubaija)
Inace nakon Juzno-amerikanaca, Amerikanaca, Afrikanaca, Azijata, Evropljana stvarno je bilo vreme da konacno i jedna arapska zemlja dobije Svetsko prvenstvo.
Takodje treba reci da imaju odlicnu infrastrukturu i velike i moderne stadione kakvi se cak retko i u Evropi vidjaju (recimo zbog velike vrucine tamo svi stadioni ce imati klima uredjaje), stvarno dosta ulazu u fudbal i recimo neka najveca imena svetskog fudbala su igrala u Katarskoj ligi za njihove klubove kao sto su : Jay Jay Okocha, Gabriel Batistuta, Claudio Caniggia, Juninho, Marcel Desailly, Christophe Dugarry, Taribo West, Stefan Effenberg, de Boer brothers, Mario Basler, Titi Camara..........itd i zaista nije mala stvar dovesti takva imena u tako jednu malu i bez ikakve fudbalske tradicije zemlju.
Cestitke Kataru! Apsolutno zasluzeno!![]()