Mumija koja vrišti

Meni to ne izgleda kao vjerovatno, vise kao komercijala zarad bolje prodje knjige, a time i zarade...

Све је прича - можеш да верујеш или не.

Ова коју испричаше Кристофер Најт и Роберт Ломас
је заиста изванредна.

Они су повезали страдање Секененреа који чувајући Озирисове тајне преноса власти
настрада од руку три агента Хикса.

Хикси, дивљаци који беху господари Горњег Египта,
јачи од Египћана, али без окултних знања,
решише да отму те вештине фараону Доњег Египта,
који је баш био решио да изгради, тј. уједини оба краљевства.

Знамо да је и Хирам градио храм,
да је и он имао тајне,
да су му те тајне дошле главе ...

Све је прича - можеш да верујеш или не.

Ова коју испричаше Кристофер Најт и Роберт Ломас
је заиста изванредна.

Они су повезали страдање Секененреа који чувајући Озирисове тајне преноса власти
настрада од руку три агента Хикса.

Хикси, дивљаци који беху господари Горњег Египта,
јачи од Египћана, али без окултних знања,
решише да отму те вештине фараону Доњег Египта,
који је баш био решио да изгради, тј. уједини оба краљевства.

Знамо да је и Хирам градио храм,
да је и он имао тајне,
да су му те тајне дошле главе ...
Vjerujem da je prica dobra, ne ulazim u to...ali da ovaj mladjani princ, bude legendarni Hiram Abif, cini se malo vjerovatno, da budem pristojan...

Vjerujem da je prica dobra, ne ulazim u to...ali da ovaj mladjani princ, bude legendarni Hiram Abif, cini se malo vjerovatno, da budem pristojan...

Докле год се не патентира скупљач одбијене светлости расуте по космосу
и не будемо у стању да гледамо на екрану шта год нам из прошлости падне на памет,
можемо само да уживамо у приповедању.

Глупљи могу и да навијају за ову или ону верзију историје.

Докле год се не патентира скупљач одбијене светлости расуте по космосу
и не будемо у стању да гледамо на екрану шта год нам из прошлости падне на памет,
можемо само да уживамо у приповедању.

Глупљи могу и да навијају за ову или ону верзију историје.
Nije lose receno, cak mi se i dopada....treba znati pripovjedati i pricu uciniti zanimljivom, intrigantnom...ali pricu izjednacavati sa istorijom nije pohvalno...kao sto rekoh, pisci su zanatlije i ako su dobri u zanatu, napisu dobru pricu...pri tome ih istorijska fakta ne obavezuju ni na sta, sto je sasvim u redu...ali to je prica, a ne istorija...

Сад ти је доминантан коњски део ...
Ne kontam te...pristojno smo diskutovali, a da bi diskusija bila diskusija, znaci da mora postojati razlika u misljenjima...meni ta razlika nije problem, da i dalje postujem sagovornika i budem pristojan...otkud Jasenovac u dosadasnjoj prici, to samo ti znas...i to jos posredno MENI upuceno na adresu, koji sam vodio pravi rat na temi o broju zrtava u Jasenovcu...na cijoj strani i u ciju odbranu, sad ti namjerno necu reci, jer si ispao ohol i bezobrazan...

Back