Mumbai...Bombaj...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Slike mladog pakistanskog mudzahedina, dobrano nasisanog likerom iz obliznjeg diskonta ( a sve u ime Alaha ), sa tradicionalnom crvenom hindu narukvicom oko zgloba, kako ubija indijske civile, a sve u cilju skretanja paznje svetske javnosti na palestinski problem. :aha::roll:

Slike mladog pakistanskog mudzahedina, dobrano nasisanog likerom iz obliznjeg diskonta ( a sve u ime Alaha ), sa tradicionalnom crvenom hindu narukvicom oko zgloba, kako ubija indijske civile, a sve u cilju skretanja paznje svetske javnosti na palestinski problem. :aha::roll:

Tituse, par postova ranije si nam "objasnio" da je to sve smislio Mossad...
sad su Hindusi sami sebe naprali, a kapiram da su u Pakiji tu negdje...izmedju...
naravoucenije;
- nije sve sto pise na internetu istina
- odmori malo; skini tu kacigu od aluminijumske folije...
- jos se ne zna o cemu se TOCNO tu radi, ali vrijeme ce, neminovno, pokazati...

Tituse, par postova ranije si nam "objasnio" da je to sve smislio Mossad...
sad su Hindusi sami sebe naprali, a kapiram da su u Pakiji tu negdje...izmedju...
naravoucenije;
- nije sve sto pise na internetu istina
- odmori malo; skini tu kacigu od aluminijumske folije...
- jos se ne zna o cemu se TOCNO tu radi, ali vrijeme ce, neminovno, pokazati...

Nisam ja nista "objasnio", samo sam preneo spekulacije koje su kruzile net-om u pocetku, ali sam se, kao sto si imala prilike da vidis, vrlo brzo korigovao, kao sto uvek u zivotu i radim ako nesto pogresno uradim ili kazem.
A Hindusi...pa, draga moja, da si procitala sadrzaj linka koji sam ostavio ( a cenim da te je mrzelo da ga citas ), videla bi i sama koliko je to ustvari najverovatnije najblize istini i koliko je nebulozna indijska verzija ovog tragicnog dogadjaja. Dakle, ja ni sada ne tvrdim, ali imam prava da spekulisem i pretpostavljam koja je verzija najtacnija.

A to da ce vreme neminovno pokazati o cemu se tu zapravo radi, dosta je naivna izjava, jer ne mislis valjda da ce indijske vlasti izaci u javnost sa priznanjem da su za ovaj napad znale te da nista nisu ucinili da ga sprece jer im se nije uklapalo u dnevnopoliticke ili dugorocne politicke interese. Taj film neces gledati! Da bi saznala pravu istinu, plasim se da ces morati da ceprkas po nezvanicnim izvorima, pa bile to novine ili sadrzaji sa net-a.
Ti onda zdravom logikom rasudi sta je tu istina a sta laz jer, kao sto kazes nije sve na net-u tacno ( sa cime se slazem ), ali nije ni sve na TV-u tacno ( sa cime se slazes, verujem ).

Nemam nikakvu kacigu od alufolije, ne znam sta si tacno time htela reci, pa ti necu ni replicirati na to.

Arrest Provides More Evidence India, Israel, and the U.S. Behind Mumbai Attacks

Associated Press reported that a “counterinsurgency police officer who may have been on an undercover mission” was arrested for illegally buying mobile phone cards used by the gunmen.

Mukhtar Ahmed is an Indian police operative who provided cell phone SIM cards to Lashkar-e-Taiba, the Pakistan terrorist group blamed for the Mumbai attacks.

The counterinsurgency operative, Mukhtar Ahmed, worked for the police in Indian Kashmir. “The implications of Ahmed’s involvement — that Indian agents may have been in touch with the militants and perhaps supplied the SIM cards used in the attacks — added to the growing list of questions over India’s ill-trained security forces, which are widely blamed for not thwarting the attacks,” reports the Associated Press.

In other words, Indian intelligence had penetrated Lashkar-e-Taiba and ran a false flag operation through the terrorist group, putatively connected to Pakistan’s ISI.

An exposé carried in a national daily published in the Indian state of Madhya Pradesh alleges that Indian intelligence supported extremist Hindutvadis in their murderous Malegaon campaign with the cooperation of Israel’s Mossad. “The newspaper writes that relations between Mossad and CIA are world known,” notes the Pak Alert Press blog. “The national daily… has exposed that the officials of the national intelligence agencies have categorically stated that American secret service agency, CIA together with Israel’s secret organization Mossad, has carried out several secret operation all over Asia,” Pak Alert Press reports, translating from the original Urdu.

http://www.infowars.com/?p=6401

A to da ce vreme neminovno pokazati o cemu se tu zapravo radi, dosta je naivna izjava, jer ne mislis valjda da ce indijske vlasti izaci u javnost sa priznanjem da su za ovaj napad znale te da nista nisu ucinili da ga sprece jer im se nije uklapalo u dnevnopoliticke ili dugorocne politicke interese. Taj film neces gledati! Da bi saznala pravu istinu, plasim se da ces morati da ceprkas po nezvanicnim izvorima, pa bile to novine ili sadrzaji sa net-a.
Ti onda zdravom logikom rasudi sta je tu istina a sta laz jer, kao sto kazes nije sve na net-u tacno ( sa cime se slazem ), ali nije ni sve na TV-u tacno ( sa cime se slazes, verujem ).

Nemam nikakvu kacigu od alufolije, ne znam sta si tacno time htela reci, pa ti necu ni replicirati na to.

pa sad...saznat ce se ovako ili onako; na kraju sve ispliva
samo, nisu sve istine spektakularne jbga...

ps kacige od alu folije cesto reklamiraju po tim "nezvanicnim izvorima"...:lol:

pa sad...saznat ce se ovako ili onako; na kraju sve ispliva
samo, nisu sve istine spektakularne jbga...

ps kacige od alu folije cesto reklamiraju po tim "nezvanicnim izvorima"...:lol:

Zaista ne pratim, niti sam pretplacen na "Zonu Sumraka" i "Trece Oko", ja se bavim ozbiljnim stvarima. Ali, ti me svakako izvesti ako ima nesto zanimljivo u tim stivima, ocito da si revnosni citalac i doimas se u te alu folije, celofane i gumice za tegle, bolje od najdokonije domacice.:lol:
A u intermecu izmedju....svih tih dnevnih aktivnosti, nadji si vremena i procitaj nesto, pa makar bilo ovo http://kennysideshow.blogspot.com/2008/12/10-false-flags-operations-that-shaped.html ili tome slicno;)

Nestao glavni svedok terorističkog napada napada u Mumbaju!!! Žena koja je videla šestoricu terorista nestala??? Jeli vam sad malo jasnije da iza svega ovoga ne stoje teroristi nego neka velika obaveštajna agencija ( koja je želela isprovocirati rat izmedju Indije i Pakistana ) Pogodite koja...

Nestao glavni svedok terorističkog napada napada u Mumbaju!!! Žena koja je videla šestoricu terorista nestala??? Jeli vam sad malo jasnije da iza svega ovoga ne stoje teroristi nego neka velika obaveštajna agencija ( koja je želela isprovocirati rat izmedju Indije i Pakistana ) Pogodite koja...

...naravno Jevreji i Mosad,

laufer mi javlja z:mrgreen:

Zaista ne pratim, niti sam pretplacen na "Zonu Sumraka" i "Trece Oko", ja se bavim ozbiljnim stvarima. Ali, ti me svakako izvesti ako ima nesto zanimljivo u tim stivima, ocito da si revnosni citalac i doimas se u te alu folije, celofane i gumice za tegle, bolje od najdokonije domacice.:lol:
A u intermecu izmedju....svih tih dnevnih aktivnosti, nadji si vremena i procitaj nesto, pa makar bilo ovo http://kennysideshow.blogspot.com/2008/12/10-false-flags-operations-that-shaped.html ili tome slicno;)

aj, priznaj Tituse da sjedis u gatjama od alu folije dok pises po Krsti...
ono, sto je sigurno...:lo:

..josh jedna potvrda da islam nije religija mira kako se predstavlja..a ovo je samo nastavak "specijalnog" rata izmedju Pakistana(koji je pod kontrolom USA) i Indije..nije ovo prvi put..zadnji put koliko se secam pre godinu dana su postavili bombe na 8 mesta u tom istom Mumbajiu..chini se da se radi o destabilizaciji jedne zemlje koristeci iste metode kao al kaida..dakle isti centar za obuku..trag CIA-e..
Tačno...I pokazatelj da na duže staze sa muslimanima nema šanse za mir...Mada i indijska vojska u Kašmiru radi...Užasne stvari...

...evo ga Titusov omiljeni muzicar:z:poz:

hitler_hippy.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back