- Poruka
- 2.276
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tituse, par postova ranije si nam "objasnio" da je to sve smislio Mossad...
sad su Hindusi sami sebe naprali, a kapiram da su u Pakiji tu negdje...izmedju...
naravoucenije;
- nije sve sto pise na internetu istina
- odmori malo; skini tu kacigu od aluminijumske folije...
- jos se ne zna o cemu se TOCNO tu radi, ali vrijeme ce, neminovno, pokazati...
A to da ce vreme neminovno pokazati o cemu se tu zapravo radi, dosta je naivna izjava, jer ne mislis valjda da ce indijske vlasti izaci u javnost sa priznanjem da su za ovaj napad znale te da nista nisu ucinili da ga sprece jer im se nije uklapalo u dnevnopoliticke ili dugorocne politicke interese. Taj film neces gledati! Da bi saznala pravu istinu, plasim se da ces morati da ceprkas po nezvanicnim izvorima, pa bile to novine ili sadrzaji sa net-a.
Ti onda zdravom logikom rasudi sta je tu istina a sta laz jer, kao sto kazes nije sve na net-u tacno ( sa cime se slazem ), ali nije ni sve na TV-u tacno ( sa cime se slazes, verujem ).
Nemam nikakvu kacigu od alufolije, ne znam sta si tacno time htela reci, pa ti necu ni replicirati na to.
pa sad...saznat ce se ovako ili onako; na kraju sve ispliva
samo, nisu sve istine spektakularne jbga...
ps kacige od alu folije cesto reklamiraju po tim "nezvanicnim izvorima"...![]()
Nestao glavni svedok terorističkog napada napada u Mumbaju!!! Žena koja je videla šestoricu terorista nestala??? Jeli vam sad malo jasnije da iza svega ovoga ne stoje teroristi nego neka velika obaveštajna agencija ( koja je želela isprovocirati rat izmedju Indije i Pakistana ) Pogodite koja...
Zaista ne pratim, niti sam pretplacen na "Zonu Sumraka" i "Trece Oko", ja se bavim ozbiljnim stvarima. Ali, ti me svakako izvesti ako ima nesto zanimljivo u tim stivima, ocito da si revnosni citalac i doimas se u te alu folije, celofane i gumice za tegle, bolje od najdokonije domacice.
A u intermecu izmedju....svih tih dnevnih aktivnosti, nadji si vremena i procitaj nesto, pa makar bilo ovo http://kennysideshow.blogspot.com/2008/12/10-false-flags-operations-that-shaped.html ili tome slicno![]()
Tačno...I pokazatelj da na duže staze sa muslimanima nema šanse za mir...Mada i indijska vojska u Kašmiru radi...Užasne stvari.....josh jedna potvrda da islam nije religija mira kako se predstavlja..a ovo je samo nastavak "specijalnog" rata izmedju Pakistana(koji je pod kontrolom USA) i Indije..nije ovo prvi put..zadnji put koliko se secam pre godinu dana su postavili bombe na 8 mesta u tom istom Mumbajiu..chini se da se radi o destabilizaciji jedne zemlje koristeci iste metode kao al kaida..dakle isti centar za obuku..trag CIA-e..
ko u filmovima
aj, priznaj Tituse da sjedis u gatjama od alu folije dok pises po Krsti...
ono, sto je sigurno...:lo:
Pa bolje i to nego da kao ti, po vazdan visim ispred monitora bez gatjica, sa sve ukljucenom webcam![]()