Multitasking

XIII+1

Domaćin
Banovan
Poruka
3.385
Tema je o periodu kada niste sa nekim stupili u vezu, kako (ako) vam uspeva da flertujete (muvate se) sa više osoba istovremeno, ili barem biti otvoren za nekog ko se pojavi dok sa drugim priča još započinje? Zamolio bih da se uzdržite od osuđivanja ako vam pomenuto ponašanje nije po volji. Da li se to može naučiti ili je svakom za sebe, neko može drugom ne ide već mora da završi jednu ne-priču pre neg pokuša sledeću?

Tema je o periodu kada niste sa nekim stupili u vezu, kako (ako) vam uspeva da flertujete (muvate se) sa više osoba istovremeno, ili barem biti otvoren za nekog ko se pojavi dok sa drugim priča još započinje? Zamolio bih da se uzdržite od osuđivanja ako vam pomenuto ponašanje nije po volji. Da li se to može naučiti ili je svakom za sebe, neko može drugom ne ide već mora da završi jednu ne-priču pre neg pokuša sledeću?
A to mogu ljudi koji imaju puno vremena a to su neradnici i oni vremenom uniste performans jer su limitless u neradu.

Multitasking? Ne moze tako da se zove, ali nk bude za ovu priliku...

Kada pukne neka veza ili brak, svako se nadje u nekom medjuprostoru, sto duza veza to si manje u tokovima.
Tu se ne radi o " multitaskingu" vec zivotu iz dana u dan, neki se vracaju neki odlaze i to mu dodje isto kao pre veze otkud znas odkle ce da te strefi. Kad naidje prava sve se lako resi jer su svi u toku da je privremeno...

Da pojasnim bukvalnije, osoba A upozna osobu B, započnu neku priču, sednu zajedno negde dvatriput, još uvek upoznavanje, tema je kako/ da li da A da pokuša sa C (koja se pojavila negde u međuvremenu) a da nije definitivno ne sa B. Za one kojima to uspeva.

---

I ne samo C, jednostavno flertuje sa celom abecedom dok sa nekim se definitivno ne upari, kako (ako) izvesti? Ili pak jedno po jedno, da li prekinuti sa postojećim pa početi iznova sa nekim, ili pak nastaviti priču koja je tu odbaciti nove dok nisi načisto.

Poslednja izmena:
Nekad sam mogao sa pet istovremeno da saltam dok sam imao inspiracije. Sada vise nemam ni volje a ni inspiracije, sada one mene ganjaju pa nemam potrebe ja da se trudim.

Uvek imam više u šteku...sve žene isto to rade..nema više ludih..
Stigla korona, jedno vreme ih bilo i 30, 40...moglo i više, postale prelake za saradnju zbog ove korone valjda...brojka bi se penjala i dalje, ds nisam debelo skresao...
Sve to ovako preko neta, a moja Venera u Vagi, pa me sav taj flert zadovoljava...

Не знам како је код других,могу за себе да кажем.Не флертујем,не умем и то што са неким попијем пиће повремено или одем на ручак,шетњу ништа не значи између осталог и зато што то јасно кажем на почетку. Или се деси да не желе да се друже :D па нема ни мултитаскинга.Идемо даље.

Не знам како је код других,могу за себе да кажем.Не флертујем,не умем и то што са неким попијем пиће повремено или одем на ручак,шетњу ништа не значи између осталог и зато што то јасно кажем на почетку. Или се деси да не желе да се друже :D па нема ни мултитаскинга.Идемо даље.
A to sto odem na kafu, dva puta godisnje, ne racunam ni u sta.
To i onako samo da se ne kaze ne radis nista, pih, jesam popila kafu :rtfm:

a sad ozbiljno :D

sve u svoje vreme. davno kad sam bio mlad krompir bilo je u jednom momentu da sam imao te tupave nadimke za pojedine devojke
vanilica, kiflica, snalica ...

i zove me vanilica a ja je pobrkao sa kiflicom...i do K.... no more multitasking ...odao se filosofiji i skapirao zasto moji ortaci sve ribe zovu "Mico moja"

Zar to ne rade svi... , dok ne pronađu "srodnu dušu"? :think:

Da pojasnim bukvalnije, osoba A upozna osobu B, započnu neku priču, sednu zajedno negde dvatriput, još uvek upoznavanje, tema je kako/ da li da A da pokuša sa C (koja se pojavila negde u međuvremenu) a da nije definitivno ne sa B. Za one kojima to uspeva.

---

I ne samo C, jednostavno flertuje sa celom abecedom dok sa nekim se definitivno ne upari, kako (ako) izvesti? Ili pak jedno po jedno, da li prekinuti sa postojećim pa početi iznova sa nekim, ili pak nastaviti priču koja je tu odbaciti nove dok nisi načisto.
Kod tebe je sve turbo komplikovano, izgleda!
Ja bih se ovde sva upetljala..ono ,ne znaš više ni ko ti je bivši, ko sadašnji! Tipa, krenem na dejt i zaboravim u međuvremenu sa kojom osobom treba da se vidim.Napr: 😁
-"Zdravo, ja sam"
-"Ko si ti"?
-"Pa ja , Milan"
"Pa, dobro, a'l koji Milan"...(ima ih više) :hahaha:

Poslednja izmena:
Nije komplikovano jer neki ne radimo ovo
i sad pitam za drugara koji se razmišlja da li bi možda trebalo, da ne gubi vreme čekajući na da se neko odluči

---

Kako su moje teme nerazumljive :/
Trebalo bi!Ja da sam muškarac, izbegavala bih samo one: "Oće ka.i, neće ka.i",te su obično već u sto šema i kombinacija, pa čekaš red!
Umesto da pojasniš temu..., još si više komplikovao.

Poslednja izmena:

Back