Multiplikovanje naloga - besmisao ban opcije

• Začetnik teme Začetnik teme Araon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Araon

Elita
Poruka
18.385
Nije novost da ljudi ovde imaju po dva ili pet naloga, naročito oni koji znaju da se namerno služe provokacijama, vređanjem i sličnim stvarima. Lično sam primetio par lica koji pišu manje više svuda, ali su najaktivniji na politici i ljisu, koji vrlo otvoreno imaju par naloga, okače čak i slične slike kao avatar, čak se i ne trude da sakriju da su to oni za vreme trajanja ban-a, dok im se to potpuno toleriše očigledno.

Usled svega ovoga, zanima me da li administratori uviđaju besmisao ban opcije i zabrane prisustva forumu na određeno/trajno? Pošto je jedina poenta to što neće videti ko im je šta napisao, moraće da lično otvaraju te teme opet da vide ko je šta odgovorio jer im neće stizati obaveštenja sa onog naloga i to im je jedina "kazna" uslovno rečeno.

Da li imate uopšte način da utvrdite koji je profil lažan i šta planirate učiniti tim povodom, odnosno, zašto ništa?

Џег те опет искарала жестоко, па си дошао овде да нам цмизриш, а?

Имаш теме, са одговорима.

https://forum.krstarica.com/threads/da-li-je-to-ukinuto-pravilo-foruma-o-zabrani-klon-naloga.937398/

1. Nisam mislio na jedno lice, već na više lica.
2. Lične afinitete ne prosipaj na druge.
3. Već sam ti nešto rekao, biće da će biti nekih snimaka po internetu, biće da je to neizbežno. :)

Nije novost da ljudi ovde imaju po dva ili pet naloga, naročito oni koji znaju da se namerno služe provokacijama, vređanjem i sličnim stvarima. Lično sam primetio par lica koji pišu manje više svuda, ali su najaktivniji na politici i ljisu, koji vrlo otvoreno imaju par naloga, okače čak i slične slike kao avatar, čak se i ne trude da sakriju da su to oni za vreme trajanja ban-a, dok im se to potpuno toleriše očigledno.

Usled svega ovoga, zanima me da li administratori uviđaju besmisao ban opcije i zabrane prisustva forumu na određeno/trajno? Pošto je jedina poenta to što neće videti ko im je šta napisao, moraće da lično otvaraju te teme opet da vide ko je šta odgovorio jer im neće stizati obaveštenja sa onog naloga i to im je jedina "kazna" uslovno rečeno.

Da li imate uopšte način da utvrdite koji je profil lažan i šta planirate učiniti tim povodom, odnosno, zašto ništa?
Usled svih tvojih briga mene zanima samo kako ih ti to detektujes, a jos me vise zanima
sta te briga ko pod kajim i kakvim nalogom uopste i pise.

Usled svih tvojih briga mene zanima samo kako ih ti to detektujes, a jos me vise zanima
sta te briga ko pod kajim i kakvim nalogom uopste i pise.

Zato što se pojedinci ponašaju neartikulisano, vređaju ljude svesno, bez ikakvog osnova i bez prethodnog vređanja njih i kada, sa debelim razlogom, dobiju ban, oni samo promene nalog i nastave kao da se ništa ne dešava što u potpunosti obesmisli ban opciju i uopšte rad moderatora. Onda dajte da svako svakoga vređa kako god želi.

Za ponašanje koje ne priliči normalnim ljudima se u stvarnom životu sankcioniše zatvorom, ovde se sankcioniše ban-om, pa izvoli unormali se, ponašaj se ljudski, pa dođi među ljude, do tada u ćošak i hlađenje.

Zato što se pojedinci ponašaju neartikulisano, vređaju ljude svesno, bez ikakvog osnova i bez prethodnog vređanja njih i kada, sa debelim razlogom, dobiju ban, oni samo promene nalog i nastave kao da se ništa ne dešava što u potpunosti obesmisli ban opciju i uopšte rad moderatora. Onda dajte da svako svakoga vređa kako god želi.

Za ponašanje koje ne priliči normalnim ljudima se u stvarnom životu sankcioniše zatvorom, ovde se sankcioniše ban-om, pa izvoli unormali se, ponašaj se ljudski, pa dođi među ljude, do tada u ćošak i hlađenje.
TI zelis da se svi ljudi ponasaju kao ti, ali 1 Forum zivi bas od ovih vragolastih tako da tu nece
biti nikakve promene, a i ne bi smelo da bude jer su ovi koje ti prezires zapravo najzanimljiviji clanova foruma.

TI zelis da se svi ljudi ponasaju kao ti, ali 1 Forum zivi bas od ovih vragolastih tako da tu nece
biti nikakve promene, a i ne bi smelo da bude jer su ovi koje ti prezires zapravo najzanimljiviji clanova foruma.

Ne, želim samo civilizovanu diskusiju bez vređanja. Diskutuj o čemu god želiš, ali gledaj da to bude u duhu konverzacije, a ne u duhu sada ću ti zalepiti kakav god epitet jer mi se može, a kada me za to oteraju u ban ja se ulogujem na drugi nalog i nastavim isto to da radim.

Poslednji deo rečenice je subjektivan tvoj osećaj, besmisleno i komentarisati, ono što je tebi zanimljivo nekome drugom je možda bezveze, a priznaćeš da nisi merna jedinica za zanimljivost.

Ja od tih sa troduplim nalozima poznajem samo 1 personu, ti ocigledno vise, nikoga ja ne branbim
jer u stvarnosti nikoga sa foruma ne poznajem, ali Forum mora da bude zanimljiv jer ako to nije
onda kao i Cirkus nestaje.

Očigledno je da ti je ta jedna persona prilično draga, čim si u njoj prepoznala i sve ostale i zdušno se dala u odbranu iste. Ono što je takođe očigledno je i da ste ekipica istomišljenika što se može primetiti po odnosu sviđanja međusobnih objava, ostavljanja srca i tome slično. Što je potpuno očigledno i samo slepac ne bi video da hoće da vidi, pa me ti opet pitaj kako ja to detektujem i vidim.

Idemo još jedan krug Rayela, to šta je tebi zanimljivo možda nekome nije, verovala ili ne, nekome su te osobe beskorisna bića, koja vređaju druge i pišu bezvezne stvari, uglavnom agitujući za jednu stranu i protiv druge, tu mi zaista nema ništa zanimljivo.

Takođe, tvoj subjektivan osećaj zanimljivosti ili simpatije prema pojednim osobama nemaju nikakve veze sa pravilima foruma i normalnim ponašanjem u globalu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Slične teme

Back