Multipleskleroza - Kraj Pri OBAVEZNO PROCITATI

InQuisitive

Zainteresovan član
Poruka
191
Jedan americki lekar je resio kod MS-a. Resenje je vrlo jednostavno, mozete se izleciti danas i ne bacati pare na skupe lekove.

Ukratko izazvan je trovanjem metanolom. Sve sto trebate raditi je izbegavati metanol.

Methanol: Where Is It Found? How Can It Be Avoided?

AVOID the following, ranked in order of greatest danger:

1. Cigarettes.
2. Diet foods and drinks with aspartame.
3. Fruit and vegetable products and their juices in bottles, cans, or pouches.
4. Jellies, jams, and marmalades not made fresh and kept refrigerated.
5. Black currant and tomato juice products, fresh or processed.
6. Tomato sauces, unless first simmered at least 3 hours with an open lid.
7. Smoked food of any kind, particularly fish and meat.
8. Sugar-free chewing gum.
9. Slivovitz: You can consume one alcoholic drink a day on this diet—no more!
10. Overly ripe or near rotting fruits or vegetables.

Ako imate nekoga ko ima MS, potrudite se da pogleda ovo!

Poslednja izmena:
Jedan americki lekar je resio kod MS-a. Resenje je vrlo jednostavno, mozete se izleciti danas i ne bacati pare na skupe lekove.

Ukratko izazvan je trovanjem metanolom. Sve sto trebate raditi je izbegavati metanol.

Methanol: Where Is It Found? How Can It Be Avoided?

AVOID the following, ranked in order of greatest danger:

1. Cigarettes.
2. Diet foods and drinks with aspartame.
3. Fruit and vegetable products and their juices in bottles, cans, or pouches.
4. Jellies, jams, and marmalades not made fresh and kept refrigerated.
5. Black currant and tomato juice products, fresh or processed.
6. Tomato sauces, unless first simmered at least 3 hours with an open lid.
7. Smoked food of any kind, particularly fish and meat.
8. Sugar-free chewing gum.
9. Slivovitz: You can consume one alcoholic drink a day on this diet—no more!
10. Overly ripe or near rotting fruits or vegetables.

Ako imate nekoga ko ima MS, potrudite se da pogleda ovo!

Prvo, ovo nema veze sa medicinom.
Ovo moze biti prevencija donekle, a nikako terapija.

Inace, posto vec pricas o medicini ovde, da li je doticni lekar sproveo studiju ovog svog metoda? Ako jeste, link do casopisa gde je objavljena.
Kada kazem casopisa, mislim na peer reviewed journal neki, iz oblasti neuropatologije, neurologije, neurobiologije etc. tj iz relevantnog polja.

mojoj rodjaki su pre dvadesetak godina dijagnostikovali ms..
u periodu prvih pet godina joj je u terapiju ukljucen beta interferon i ostalo..
zamenila je sve metalne plombe..
izbacila iz ishrane sve sto je prema naucnim istrazivanjima moglo da utice na pogorsanje stanja u kome je bila..
posle pet godina pocele su da joj otkazuju noge..posle deset je pala u kolica..poslednjih pet godina je bila skoro pa nepokretna..zbog svih tih dijetetskih rezima spala je na 30kg..
poslednja dva meseca je provela na klinici za plasticnu hirurgiju jer su pokusvali da joj povrate osnovne zivotne funkcije da bi uradlili plastiku 4 ogromna dekubita..
sahranili smo je pre dvadest dana, iako je na klinici svaki drugi dan dobijala transfuziju, a svaki infuziju sa svim i svacim sto bi je odrzalo i povratilo u zivot.
da se mozda u smislu prevencije nije toliko striktno drzala rezima ishrane, mozda bi joj ostalo nesto od masnog tkiva sto bi bilo barijera izmedju tanke koze i kostuju koji su usled pritiska i napravili dekubite.

.

:roll::roll::roll:

Tacno je da nema veze sa ''priznatom'' medicinom koja btw jos nije nasla lek za lecenje MS-a.

Ova vrste ''preventive'' nije laka uopste jer ima dosta veliki opseg i u ishrani koju koristimo .
Ali , dopustices da i ta ''priznata'' medicina je napravila milion greski do sada i da ima pacijenata koji ubacuju i ''alternativu'' u svoje lecenje .
Ako neko izbaci odredjenu vrstu hrane i uspe bar da ublazi neku svoju dijagnozu a pritom ta uputa nije dosla od ''zvanicne'' nego iz tekstova slicnim ovim,
zasto apriori napadas ? Niko nece nastradati ako bar neko vreme proba da zaobidje neku hranu .
Nije receno da se zamotava u slamu i lepi katranom .
Ja sam sama pacijent koji je prosao sito i reseto sa gomilom zvanicnih analiza na silne alergije i kozno oboljenje nastalo posledicom stresa ali dohranjivano iznutra ...... i nikad nisu nasli ni zasto ni kako .
Rezultat -- vise na bolovanju nego na poslu .
Kad sam izbacila iz ishrane neke vrste namirnica , na koje ama bas niko nije posumnjao i stresu rekla ''dosta'' ... situacija se drasticno popravila u vrlo kratkom roku .

MS nije laka bolest i ne tvrdim da je ista tu tacno .... ali mi vise idete na kiki svi vi koji nista pametnije u odbranu svojih argumenata nemate dati osim ... daj studije, daj medicinske casopise ..... i frljate se kojekakvim , bozemesacuvaj , visokoumnim ''neuro-tandarabroc.. nazivima ... da je tako , onda bi bivsi nacelnik neurologije tzv specijalista za MS , prvo izlecio sebe od iste.

Inace, posto vec pricas o medicini ovde, da li je doticni lekar sproveo studiju ovog svog metoda? Ako jeste, link do casopisa gde je objavljena.
Kada kazem casopisa, mislim na peer reviewed journal neki, iz oblasti neuropatologije, neurologije, neurobiologije etc. tj iz relevantnog polja.

Hanibale, koliko pratim forum, vidim da si ti expert za sve od religije, medicine itd. Tražiš dokaze i to još objavljene u "njihovim" časopisima!? Znamo ko drži planetarnu farmaciju! Ovde su mnogi, ako ne 99% ljudi ZAVEDENO od Farmo-mafije i moderne medicine! Istražujte, istražujte!

:roll::roll::roll:

Tacno je da nema veze sa ''priznatom'' medicinom koja btw jos nije nasla lek za lecenje MS-a.

Ova vrste ''preventive'' nije laka uopste jer ima dosta veliki opseg i u ishrani koju koristimo .
Ali , dopustices da i ta ''priznata'' medicina je napravila milion greski do sada i da ima pacijenata koji ubacuju i ''alternativu'' u svoje lecenje .
Ako neko izbaci odredjenu vrstu hrane i uspe bar da ublazi neku svoju dijagnozu a pritom ta uputa nije dosla od ''zvanicne'' nego iz tekstova slicnim ovim,
zasto apriori napadas ? Niko nece nastradati ako bar neko vreme proba da zaobidje neku hranu .
Nije receno da se zamotava u slamu i lepi katranom .
Ja sam sama pacijent koji je prosao sito i reseto sa gomilom zvanicnih analiza na silne alergije i kozno oboljenje nastalo posledicom stresa ali dohranjivano iznutra ...... i nikad nisu nasli ni zasto ni kako .
Rezultat -- vise na bolovanju nego na poslu .
Kad sam izbacila iz ishrane neke vrste namirnica , na koje ama bas niko nije posumnjao i stresu rekla ''dosta'' ... situacija se drasticno popravila u vrlo kratkom roku .

MS nije laka bolest i ne tvrdim da je ista tu tacno .... ali mi vise idete na kiki svi vi koji nista pametnije u odbranu svojih argumenata nemate dati osim ... daj studije, daj medicinske casopise ..... i frljate se kojekakvim , bozemesacuvaj , visokoumnim ''neuro-tandarabroc.. nazivima ... da je tako , onda bi bivsi nacelnik neurologije tzv specijalista za MS , prvo izlecio sebe od iste.

Ivab, ova ti je na mestu! Postoji lek za sve lekove, ali farmacija, Rokfelerovi, Kisindžer i ostala ekipa, ne daju da ljudi budu zdravi, jer bi oni totalno nestali, ne bi bilo medicine u današnjem obliku.

Ivab, ova ti je na mestu! Postoji lek za sve lekove, ali farmacija, Rokfelerovi, Kisindžer i ostala ekipa, ne daju da ljudi budu zdravi, jer bi oni totalno nestali, ne bi bilo medicine u današnjem obliku.

Postoji ... ali smo mi vec toliko zatrovani kroz razne vidove ... da je to borba sa vetrenjacama . Znam dovoljno o farmaco-mafiji a opet nisam protiv svih lekova ... kombinujem kad OBAVEZNO procitam UPUTSTVO prilozeno uz lek .
Skoro sam bila prehladjena i dobila antibiotik koji je celo leto izazivao razne nus pojave kod pacijenata , ni malo naivne .... zavrsio je u kanti a ja se izlecila belim domacim lukom ( ne hibridnim kineskim ), kuvanim vinom i biljnim cajevima :D .... pa nemoram se trovati i kad je prehlada u pitanju zato sto to tako kaze doca ;)

Farmaceutska mafija postoji i vrlo je jaka ali ipak nisu svi stručnjaci iz farmacije i medicine za baciti.
Ja vjerujem, da je većina poštenih i sposobnih koji poštuju svoju profesiju.
Ne trčite babama i zaznim prevarantima po savjet.

NARAVNO da nisu i niko to nije rekao ... sigurno da ih ima i nadam se da su vecina od onih sa kojima dolazimo u dodir .
Babe i vracare , zna se gde spadaju ... i sigurno da nisu deo ove price

Idioti, vi to niste ni pogledali, stavio sam vam sajt gore, http://www.whilesciencesleeps.com/, tu imate sve reference i naucna istrazivanja, on se bavi time 30 godina i jedan je od najboljih iz te oblasti, ako pogledate prezentaciju umesto da je moronski osudjujete pre nego sto je vidite, shvaticete o cemu se radi, resenje je uvek jednostavno a ne komplikovano i uvek dodje od pojedinca a ne od grupe, ako mislite da ce vam neka farmaceutska kompanija ponuditi lek vi ste idioti, oni nece ponuditi nista sto ne donosi profit, zdravlje ne donosi profit! Ni jedan naucnik iz te oblasti nije smio da izadje na debatu, zato sto nemaju ni jedan argument da obore njegovu teoriju, zasto da cekate 10 godina da mainstream to pokupi kada mozete da pomognete ljudima sad!

EVO I CV DOKTORA: Woodrow C. Monte

REFERENCE

Poslednja izmena:
Idioti, vi to niste ni pogledali,e[/URL]

REFERENCE

Ne ljuti se - to šteti zdravlju.

Evo prevod- sa googla ali se da razumiti.

Метанол: Где је пронађено? Како se може избећи?

Избегавајте следеће, рангирана према редоследу највећој опасности:

1. Цигарете.
2. Дијета хране и пића са аспартамом.
3. Воће и поврће производи и њихови сокови у боце, конзерве, или торбице.
4. Желеи, џемови, пекмези и не доносе свеже и држати у фрижидеру.
5. Црна рибизла и производи сокове од парадајза, свежег или обрађују.
6. Парадајз сосови, осим првог симмеред најмање 3 сата са отвореним поклопцем.
7. Димљена храна било које врсте, а посебно риба и месо.
8. Шећер без жвакаћа гума.
9. Шљивовица: Можете конзумирати једну алкохолно пиће дневно на ова дијета-нема више!
10. Исувише зрели или близу труле воће или поврће.

Back