bokidenkovic
Početnik
- Poruka
- 4
Povezao sam multimediju u pasat b6 sa rikverc kamerom.Medjutim kad auto radi i ubacim u rikverc neće da se upali, a kada samo dam kontakt i ubacim u rikverc kamera radi. Šta moze biti? Svaka pomoć dobrodošla. Hvala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
1i šta posle?Pogrešno je povezano. Nađi osigurač koji je za rikverc svetlo ili onaj za prekidač koji ih uključuje.
Ja sam povezao kameru sa rikverc svetlom i povezao u multimedijuČekaj, ti si samo uključio utikač kamere u multimediju?
I ona radi kad dam kontakt, ali kad upalim auto ona se ugasiJa sam povezao kameru sa rikverc svetlom i povezao u multimediju
Ako multimedija nije originalna, teško da će sve funkcije raditi ispravno.. u suštini problem je u konektorima tj kablovima a i ako se nadju originalni, te multimedije znaju praviti probleme. Nekad se ugase kada ubaciš u rikverc ili ne radi zadnja kamera. isključe se zadnji zvučnici.. i još "sto čudesa"..Povezao sam multimediju u pasat b6 sa rikverc kamerom.Medjutim kad auto radi i ubacim u rikverc neće da se upali, a kada samo dam kontakt i ubacim u rikverc kamera radi. Šta moze biti? Svaka pomoć dobrodošla. Hvala