Da li kod kupovine auta treba gledati i da ima multifunkcionalni volan?Da li je on bitan i u kojoj meri?Vidim neki auto ga ima a neki ne,a isti model je u pitanju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa ne znam sta da radim.Ovaj auto mi se svidja sto sam gledao ali nema multifunkcionalni volan
Od obreme ti treba klima, grejaci retrovizora, elektropodzaci, sve ostalo je visak ukljucujuci i ABS koji mi mnogo ide na zivce![]()
Zavisi koji auto je u pitanju,ako je neki vise klase onda je normalno da trazis auto sa sto vise opreme jer kao sto dule kaze takav je auto mnogo lakse prodati,a da se kvari to i jeste i nije tacno,svaki auto se kvari pa i oni koji nemaju skoro nikakvu opremu.Iz mog nekog iskustva, multifunkcionalan volan je skroz OK i sto da ne. . . Sto se tice onog komentara za krivine, pa u koju god krivinu da uleces sta se desava sa radijom bi trebalo da ti bude otprilike na poslednjem mestu i da ti je puno prece sta je ispred tebe no na radiju. . .
Sto se tice polovnjaka, tu uvek vazi ono pravilo sto manje opreme to bolje. Oprema je lepa, ali zna i da se kvari a kad se pokvari to neko treba i da poprav a i da plati, a to ces u ovom slucaju biti ti, pa ti sad vidi sta ces i kako ces. . .
Sto manje opreme jeste bolje ali takav auto niko nece da kupi. Dokazano iz licnog iskustva i zato uzimam kola sa jakom opremom tj onom koju proizvodjac moze da pruzi.
Multi volan je ok ali ja ga nikad nisam koristio jer mi je lakse da desnom rukom odradim sta mi treba.Ako hoces sa prve na sestu stanicu ti moras da kliknes 5 puta taster i zar nije lakse da to uradis direktno na samom uredjaju?
Ljudi se opterecuju sa raznoraznim glupostima koje im realno nisu potrebne i zbog toga cak i kupuju neki auto u losijem stanju iako imaju bolji ali bez te opreme.I ovo je dokazano x puta kroz prodaju.