Multifumkcionalni volan

• Začetnik teme Začetnik teme asuss
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pa zavisi gde živiš...ako živiš u Vojvodini gde su putevi pravi, misim gde nema puno motanja, ima smisla...mada i tamo u ravnici gde nema potrebe za krivinama su ih napravili
ovde gde ja živim multifunkcionalni volan je nepotrebna stvar jer ne možeš sastavit ni pet metara a da ne motaš barem tri četvrt kruga...
pa ti onda probaj tako vozeći da pojačaš radio

Iz mog nekog iskustva, multifunkcionalan volan je skroz OK i sto da ne. . . Sto se tice onog komentara za krivine, pa u koju god krivinu da uleces sta se desava sa radijom bi trebalo da ti bude otprilike na poslednjem mestu i da ti je puno prece sta je ispred tebe no na radiju. . .
Sto se tice polovnjaka, tu uvek vazi ono pravilo sto manje opreme to bolje. Oprema je lepa, ali zna i da se kvari a kad se pokvari to neko treba i da poprav a i da plati, a to ces u ovom slucaju biti ti, pa ti sad vidi sta ces i kako ces. . .

Sto manje opreme jeste bolje ali takav auto niko nece da kupi. Dokazano iz licnog iskustva i zato uzimam kola sa jakom opremom tj onom koju proizvodjac moze da pruzi.
Multi volan je ok ali ja ga nikad nisam koristio jer mi je lakse da desnom rukom odradim sta mi treba.Ako hoces sa prve na sestu stanicu ti moras da kliknes 5 puta taster i zar nije lakse da to uradis direktno na samom uredjaju?
Ljudi se opterecuju sa raznoraznim glupostima koje im realno nisu potrebne i zbog toga cak i kupuju neki auto u losijem stanju iako imaju bolji ali bez te opreme.I ovo je dokazano x puta kroz prodaju.

Iz mog nekog iskustva, multifunkcionalan volan je skroz OK i sto da ne. . . Sto se tice onog komentara za krivine, pa u koju god krivinu da uleces sta se desava sa radijom bi trebalo da ti bude otprilike na poslednjem mestu i da ti je puno prece sta je ispred tebe no na radiju. . .
Sto se tice polovnjaka, tu uvek vazi ono pravilo sto manje opreme to bolje. Oprema je lepa, ali zna i da se kvari a kad se pokvari to neko treba i da poprav a i da plati, a to ces u ovom slucaju biti ti, pa ti sad vidi sta ces i kako ces. . .
Zavisi koji auto je u pitanju,ako je neki vise klase onda je normalno da trazis auto sa sto vise opreme jer kao sto dule kaze takav je auto mnogo lakse prodati,a da se kvari to i jeste i nije tacno,svaki auto se kvari pa i oni koji nemaju skoro nikakvu opremu.

Sto manje opreme jeste bolje ali takav auto niko nece da kupi. Dokazano iz licnog iskustva i zato uzimam kola sa jakom opremom tj onom koju proizvodjac moze da pruzi.
Multi volan je ok ali ja ga nikad nisam koristio jer mi je lakse da desnom rukom odradim sta mi treba.Ako hoces sa prve na sestu stanicu ti moras da kliknes 5 puta taster i zar nije lakse da to uradis direktno na samom uredjaju?
Ljudi se opterecuju sa raznoraznim glupostima koje im realno nisu potrebne i zbog toga cak i kupuju neki auto u losijem stanju iako imaju bolji ali bez te opreme.I ovo je dokazano x puta kroz prodaju.

Podrzavam jednostavnost. Ko hoce da slusa radio ili sta vec hoce, neka stavi na semaforu ili na pocetku puta i neka zapamti gde se jacina podesava (direktno). Smatram da je to dovoljno. Pruzam sebe kao dokaz da je moguce voziti i bez ikakve muzike - u mom autu je umesto radia jedna lepa rupa u kojoj stoji krpa i strugaljka za led. Posto volim da vozim meni ne smeta da slusam motor.

Back