multi orgazam u zena .

mogu svrsiti ...

• jednom .

• par puta .

• tri puta bez vadenja .

• svrsavam ko stroj !

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
pa ebemga malo mi neverovatno da poverujem da je pre 20 godina neko mazo jogurat na pizzu :lol:

A slali ljude na mesec 30 godina pre toga :lol:

pa slali ljude na mesec al imas net tek od 92 pa ti vidi :lol:

pa mora i vaginica uz burek da popije jogurt :zper:

- - - - - - - - - -

pa dobro ne stignem sve da napsisem a nigde nisam ni reko da se ne razume, reko nisam strucno lice, znaci nisam dotor da znam koja medicina ima i tako to.
jeboga vise vise ze zezamo i pricamo al ******* tad se nije znalo kad si tinedzer..

pa tad da
nego ne rece i ja pomislila sad to radi..mislim rade i sad al je debilana...pa zato sam reagovala
tad je druga prica

pa slali ljude na mesec al imas net tek od 92 pa ti vidi :lol:

pa mora i vaginica uz burek da popije jogurt :zper:

- - - - - - - - - -

pa tad da
nego ne rece i ja pomislila sad to radi..mislim rade i sad al je debilana...pa zato sam reagovala
tad je druga prica

idi bre u persun, kud mi ogadiste jogurt sad i burek :rida:

Nikad ga vise necu mooci gledam onako masnog a mast curi a da ne pomislim na vaginu :rida:

pa ebemga malo mi neverovatno da poverujem da je pre 20 godina neko mazo jogurat na pizzu :lol:

A slali ljude na mesec 30 godina pre toga :lol:

jel ti znas da ovde jos uvek maloj deci ne povlace kozicu preko glavica, sta tebe jos cudi, a svako drugo detetu se zalepi to i operisu. sve je to svrha pravljenja para ako imas pare platices dobre lekare i lekove ako ne operisace te preko socijalnog jer ako ti on povuce kozicu za to ne naplacuje nista.

jel ti znas da ovde jos uvek maloj deci ne povlace kozicu preko glavica, sta tebe jos cudi, a svako drugo detetu se zalepi to i operisu. sve je to svrha pravljenja para ako imas pare platices dobre lekare i lekove ako ne operisace te preko socijalnog jer ako ti on povuce kozicu za to ne naplacuje nista.

ti to o obrezivanju?

- - - - - - - - - -

Ona baba iz Matrixa.

jao sto ima pesma za ovu temu :zcepanje:

sad cuh na radiju
............
There's just one thing
that's getting in the way
when we go up to bed
you're just no good
it's such a shame

I look into your eyes