Baby Yoda
Contributor
- Poruka
- 21.753
Da se ne zaboravi:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da se ne zaboravi:
Ne povezujte bre box i Parkinsonovu bolest Muhamed Alija..... A sta cemo sa ostalim milijardama ljudi koji boluju od Parkinsonove bolesti a nisu trenirali boks, sta vise mnogi nisu nikakav sport trenirali?
Nego je to taboo tema i odmah - Aha, od boxa mu je to... Sto Tajson nema Parkinsona? Sto nema neki drugi bokser?
Ok , nije zdravo da te neko udara u glavu, ali nije zdravo ni pusenje cigareta ni ispijanje alkohola, ni jedenje rafinisane hrane pa to ljudi rade svakog dana i masovno umiru, ubica br je je losa ishrana i los nacin zivota.
Ali to niko ne pominje jer to nije senzacionalno, ali zato svi pominju 1 jedini primerak boksera koji ko zna iz kog razloga ima Parkinsonovu bolest i povezuju to sa boksom.....
Kazu mnogi da je on bio najbolji bokser ikada, zar nije logicnije da Parkinsona ima najgori bokser ikada koji je imao najgoru odbranu i isprimao najvise udaraca, a ne ovaj Ali koji je bio brz kao munja i neuhvatljiv.
Aterosklerozni parkinsonizam je posljedica čestih cerebralnih infarkta koji pogađaju bazalne ganglije ili u slučaju proširene i difuzne vaskularne bolesti mozga, parkinsonizam izazvan toksinima (trovanje manganom, ugljičnim monoksidom), parkinsonizam poslije ponovljenih povreda glave (boks), parkinsonizam kao simptom drugih bolesti (parkinsonizam – plus sy).
A onda otvoris knjigu, zajebes wikipedia i procitas malo i vidis da su se prvi znaci Parkinsonove bolesti kod Alia poceli da javljaju i pre nego sto je poceo da prima udarce. Ne zaboravite da imate dva Alia... Ali pre i posle zatvora.
To znaci da je Dobijao batine i u zatvoru.Normalno da je bolest, bolest,ali se vidi da Udaranje u Glavu ima Posledice.
To znaci da je Dobijao batine i u zatvoru.Normalno da je bolest, bolest,ali se vidi da Udaranje u Glavu ima Posledice.
nadam se da je bolest posledica užasnih batina koje mu je Frazier naneo u jedniom meču. neko ko promeni ime jer ne voli svoje poreklo, ko ponižava prijatelja koji ga je lebom ranio, ko tom prijatelju napravi od života pakao, ko zadobije neku vrstu poštovanja od svinja poput pripadnika kju kluks klana, i ko uostalom i nije najbolji bokser svih vremena, ne može da u meni izazove ni mrvicu sete kada crkne. drugim rečima, boli me ***** što se jadno čovečanstvo kurtalisalo svog pripadnika kasijusa kleja.Ova tema je započeta dobro, ali je postala mučna, pustite čoveka, ko zna zašto je on oboleo od te bolesti, imajte mrvu poštovanja prema čoveku.
nadam se da je bolest posledica užasnih batina koje mu je Frazier naneo u jedniom meču. neko ko promeni ime jer ne voli svoje poreklo, ko ponižava prijatelja koji ga je lebom ranio, ko tom prijatelju napravi od života pakao, ko zadobije neku vrstu poštovanja od svinja poput pripadnika kju kluks klana, i ko uostalom i nije najbolji bokser svih vremena, ne može da u meni izazove ni mrvicu sete kada crkne. drugim rečima, boli me ***** što se jadno čovečanstvo kurtalisalo svog pripadnika kasijusa kleja.