Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
SvastaPa, po meni je to prvo stvar higijene, pa tek onda estetike
da li ste za vevericu ispod pazuha i dabra izmedju nogu ili sve glatko da se sija![]()
SvastaPa, po meni je to prvo stvar higijene, pa tek onda estetike
Ove sto su za povratak Draze mihailovica...
ako si se ti teleportovao iz ranog srednjeg veka,trebao si tamo i ostati a ne da nas obasipas ovako nevidjeno glupim pitanjima.....aj za hairy opciju dole i da razumem mada je ja licno ne podnosim...ali za siske ispod miske-uzas blagi.........sva sreca pa nisi pitao loze li se tipovi na maljave zenske noge....
![]()
I to se brije! qq![]()
a sada bez zezanja....znas li kako su zene to radile pre vise stotina godina...u jednoj ruci drze zapaljeno seno i brzo njime prodju celom duzinom nogu i ruku,a u drugoj ruci drze peskir ili krpu natopljenu vodom da sprece opekotine....to se zvalo OSMUDJIVANJE....e tek posle toga ide se u lavor na kupanjac![]()
a sada bez zezanja....znas li kako su zene to radile pre vise stotina godina...u jednoj ruci drze zapaljeno seno i brzo njime prodju celom duzinom nogu i ruku,a u drugoj ruci drze peskir ili krpu natopljenu vodom da sprece opekotine....to se zvalo OSMUDJIVANJE....e tek posle toga ide se u lavor na kupanjac![]()
jesu li i tange stvar higijene?
Ne razumem pitanje.. Kakve to veze ima?
pa ako si toliko higijenska da se prvenstveno radi toga a ne radi estetike brijes, onda si i toliko higijenska (posto ti je higijena mesto br 1.) da ne nosis tange precesto, kazu da nije zdravo sta ja znam ne razumem se u cudan_zenski_osecaj_hladnoce i slicne zajebaciije.
Šteta što sam potrošio poene za danas...
Čekaj bre...onomad smo raspravljali na temu gustiša...