mudrost

The Graeat Gatsby

Veoma poznat
Banovan
Poruka
13.394
sta znaci biti veoma mudar i kako mogu sa tim da zaskocim jednu cnu djevojku koja je dosta vala pametnija od mene?
na nesrecu njenu ona je udata i ima djecu a ova ima suna i cer a druga nie udata ta prva

ako si mudar pustices da ona tebe zaskoci prva, pogotovo ako je crna.

da bi to postigao samo slozi facu u holivudski kez i igraj se sa tom decurlijom kada budes s njojzi i porodom joj na javnim mestima. nju ni ne gledaj, ko da ne postoji. pusti nekad i suzu kako su joj divna deca.

izlomice te, ali ti se ne daj cak i dok te mamuza i jase, uvek joj stenjuci zbori da je divna mama, da joj se divis i da ima pravde na ovom svetu i ti bi bila mama. ako stane sa jahanjem i pogleda te ko da nis normalan, znaci da nije nes nalozena i to radi tek tako sto je malkice iritiras a u nejbici je, al ako precuje i ne primeti imas batice dzek pot. znaci da misli samo na sebe a za tebe je to najbitnije.

kod crnih nema prastanja. jos ako je pametna, pa jos ako ima zelene oke... jeza... :sad2:

sta znaci biti veoma mudar i kako mogu sa tim da zaskocim jednu cnu djevojku koja je dosta vala pametnija od mene?
na nesrecu njenu ona je udata i ima djecu a ova ima suna i cer a druga nie udata ta prva

Znači prvo i ostnovno, samo ćuti. Ako te baš nešto pita, reci ''može, a i ne mora biti''.
Ako te pita kako to misliš, reci.. 'A razmisli sama.. ''.

bolje je biti mudar i pravedan nego progovoriti i odstraniti svaku peretpostavku
izlagati se kao idiot i budala najpametnije je
jer cemu kampaneli?
zar nije to zabavno? o bojo boj!
toj je jace od mene ne merem se prestat zafrkavat sa ljudima😎
pogotovu sa djevojkama koe su tupave po prirode
medjutim, morqm priznati, da ta udata zena ima muza i djexu a strasno je sexy! ima 60 godina! a izgleda ko da ima 30!
mala, mlitava pamecu, crnka, zgodna, tanka, mrsava ki daska, okrugle ima jabuke ko d asu ljubenice!
ajoj tek da viditi njene listove na nugama!
a udvara sam se njoj ali kazala mene ona da joj se svidjala rabota njena.
Slati joj cvice?
i deci ta je to za drugaricu njezinu?
a ta je bas o o bas mislim okrugla sa mislju u njezinoj glave i prepotontnosati.
jednom je izjavila mene d abi mislim ona mogla da upise kik box ta druga. a ja se zafrkava snjom i sade eno je ceka me iza ugla krusnu joj mrvu!

koleginica stara je kokoska koja je djangrizava al lepojka je zgodna crna i plava mala tj nine plava ali je u glave ki plavusa toj kohu da kazem,
a plavusa tj ta sa kojom ona radi tj ta crnka tj plavusa je crna ali se pravi ka da je glupava ka cuskija
e sade, od te druge ima cdr cer koja je isfo ka i ona seksi al se k***tina bsse udala a njezin muz tjne od cerke vec odte crnke male ka i od cuskije u glave ima taj problem da misli d ase una ne mere zabavljat vise s anikime nego smao snjom tj njemu tj s anjim sa njome! tj da se ona i ona i on ne meru muvati jer kao sto reko ima vise od 50tak gudina un!
a una je bas lepa ki andeo
od ge prve sto je drugarka sa tom plavusom tj koja oceda me zaskoci
e sade je problem, jer bi i ja sceo ka i una ali cerka njezina Iza bela je crna a una ima takve butibe i obline us to jos je i madjarica s aplave oci i kurpulentnija tj nije ali je zdrava ki dren
nego se nesto stalo svaca tj hvaca tko da sam nadmudrio unuga koj ovo cita 😎

ova koja zna taekwondo ona se odselila u abudabi, kada sam radio sam njom rekla mi je jedared da nisam dobro tanjir oprao a vala jeaam no sa nogama a ne sa rukama! i zapretila mi je, i od taa da sam je zaobilazio, i nju i nju tj tu drugu koja ima u glave tikve
ali problem je sto ne znam jeli upisala kick box ili ne.
Ako je je odba bi je zenia! deluje smesno ali🤷

Back