Mudar covek je opasnost za drzavu

izuzetan

Aktivan član
Poruka
1.719
Ni jedni drustvo ne zeli da postanete mudri. Biti mudar se protivi teznjama svih drustava. Ako su ljudi mudri onda drzava ne moze da manipulise takvim ljudima a manipulacija naivnim narodom je osnovna stvar za politicare, multinacionalne kompanije, trgovacke lance i bogate kapitaliste. Ako su ljudi inteligentni ne mogu biti porobljeni, ne mogu biti obmanuti da zive mehanicki zivot. Ne mogu biti poput robota. Mudri ljudi ce se isticati, isticace svoju individualnost, podsticace pobunu oko sebe. Mudri ljudi zelece da zive slobodni. Sloboda dolazi sa mudroscu, a ni jedno drustvo ne zeli da ljudi budu slobodni. Komunisticko, fasisticko, kapitalisticko drustvo. Ni jedno drustvo !! Jer ljudi postaju opasni za postojanje tih drustva cim pocnu da koriste inteligenciju. Opasni za drustvene sisteme, opasni za ljude na vlasti, opasni za bogate kapitaliste. Opasni za sve vrste ugnjetavanja, eksploatacije, zabrana. Opasni po drzave, opasni po nacije. Mudar covek je vatra. Ali on ne moze spasiti svoj zivot, ne moze se podrediti. On ce radije umreti nego postati rob!

Ni jedni drustvo ne zeli da postanete mudri. Biti mudar se protivi teznjama svih drustava. Ako su ljudi mudri onda drzava ne moze da manipulise takvim ljudima a manipulacija naivnim narodom je osnovna stvar za politicare, multinacionalne kompanije, trgovacke lance i bogate kapitaliste. Ako su ljudi inteligentni ne mogu biti porobljeni, ne mogu biti obmanuti da zive mehanicki zivot. Ne mogu biti poput robota. Mudri ljudi ce se isticati, isticace svoju individualnost, podsticace pobunu oko sebe. Mudri ljudi zelece da zive slobodni. Sloboda dolazi sa mudroscu, a ni jedno drustvo ne zeli da ljudi budu slobodni. Komunisticko, fasisticko, kapitalisticko drustvo. Ni jedno drustvo !! Jer ljudi postaju opasni za postojanje tih drustva cim pocnu da koriste inteligenciju. Opasni za drustvene sisteme, opasni za ljude na vlasti, opasni za bogate kapitaliste. Opasni za sve vrste ugnjetavanja, eksploatacije, zabrana. Opasni po drzave, opasni po nacije. Mudar covek je vatra. Ali on ne moze spasiti svoj zivot, ne moze se podrediti. On ce radije umreti nego postati rob!
Da ali šta kažeš na sledeću teoriju

Oni koji su Glupi da se bave fizikom i bozonima

nalaze utehu u prostijim uzvicima: "Neću vakcinu! Neću novi svetski poredak! ZNAM da je zemlja ravna, neće te (sic) me prevariti!"

Ispada u stvari da se teorijama zavere bave uglavnom Danderhedi (tupani)

sve je počelo pre 25 000 godina kada je ponestalo hrane i bio kraj ledenog doba
i kada su se svemirci pojavili sa rešenjem ZRNEVLJEM! to kreće pre oko 15 - 12 000 godina
do tada je čovek jeo šta stigne i nadje i bio SLOBODAN!
od tada kreće i ovoliko radjanje baterija energetskih tj LJUDI.

misliš pečat?

1677324920636.jpeg

sve je počelo pre 25 000 godina kada je ponestalo hrane i bio kraj ledenog doba
i kada su se svemirci pojavili sa rešenjem ZRNEVLJEM! to kreće pre oko 15 - 12 000 godina
do tada je čovek jeo šta stigne i nadje i bio SLOBODAN!
od tada kreće i ovoliko radjanje baterija energetskih tj LJUDI.
за разлику од филма матрикс, човек не производи довољно енергије да би био батерија

за разлику од филма матрикс, човек не производи довољно енергије да би био батерија

nikako....

https://www.google.com/search?q=human+cell+voltage&client=aff-maxthon-maxthon4&channel=t24

1677325243590.gif

https://www.quora.com/A-bolt-of-lig...body-Is-there-a-way-we-can-harness-this-power

A bolt of lightning is 1 billion volts. Yet, a human cell generates .07 volts of electricity. At 37.5 trillion cells, that's 2.625 trillion volts in a human body. Is there a way we can harness this power?

Lashing out the action, returning the reaction
Weak are ripped and torn away
Hypnotizing power, crushing all that cower
Battery is here to stay
Smashing through the boundaries
Lunacy has found me
Cannot stop the battery
Pounding out aggression
Turns into obsession
Cannot kill the battery
Cannot kill the family
Battery is found in me
Battery
Battery
Crushing all deceivers, mashing non-believers
Never ending potency
Hungry violence seeker, feeding off the weaker
Breeding on insanity
Lunacy has found me
Cannot stop the battery
Pounding out aggression
Turns into obsession
Cannot kill the battery
Cannot kill the family
Battery is found in me
Battery
Battery
Circle of destruction, hammer comes crushing
Powerhouse of energy
Whipping up a fury, dominating flurry
We create the battery
Lunacy has found me
Cannot stop the battery
Pounding out aggression
Turns into obsession
Cannot kill the battery
Cannot kill the family
Battery is found in me
Battery
Battery
Battery
Battery

За мафију је опасан... Овде није Држава већ приватна секта... Само се ротирају и опстају дуго само озбиљне типа Слобине и Вучкове...

Ал и од њих има горих и доћи ће још горе ако се сви не унормалимо и баталимо шупље приче и коске коју нам поменути бацају...

opisao si mene do pre par godina, onda sam shvatio da ste se svi prodali za kesu vitamina, radno mesto i sl.

dok ste vi grabili ja nisam stojao miran i spremao sam osvetu, doslo je vreme da ja grabim, vase doope je izgubilo trzisnu vrednost.

Back