Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ha, ha, mudin caj! Do jaja!_Saint:Mudin chaj, deluje kao Uvin
W.A.S.P.:Види ти ово молим те ... ове бре форумске жемске много бре себичне, само се о њима ради ... какв волите, колки, у којој пози до оргазма ... нас мушке нико ништа не пита ... још ми (тојест ја) постављамо џентлменски теме везане за неке запостављене делове вашег тела како би неки млади нараштај знао данас/сутра да вас доведе до врхунца ... а шта је са нама ? Боле вас и пица и клића и дупе шта нама треба ...
Е видите по имену ове теме, жемске нам запоставише један јако битан део тела, муда!!!!!!
Ја мислим да сваки мужијак воли да га каква жемска поммилује по истим ил евентуално да одради ти кап (Tea Cup)
За оне које не знају то ти је кад умачеш муда у уста ко кесицу за чај ...
што се правиш паметан без потребе?Kao prvo nije Tea Cup, nego Tea Baging (na prvom mestu zato shto je prvo predmed, a drugo glagol - i zbog proste konstrukicje (Chajno kesichenje?!) ne mozhesh se pomeshati sa nechim drugim za razliku od Tea Cup)
мени није смор ... а како успеш да умочиш јаја а да је не додирнеш ... без коске а? сад знамо да нис нешто обдарен долеKao drugu, Tea Baging je smor, mislim nije nishta zanimljivo u originalnoj ideji (ona lezhi, on spushta jaja i "umache" pride ona pravi vakum za teatralni "plup") e sad oralni kontak sa jajima je vec druga stvar.
е па код мене јесу а видим и код некихдругих форумашаKao trece, ja bash i nemam informaciju da su devojke zaboravile taj deo tela - barem kod mene nisu...
Za odrasle?.trofazna:kakav čaj očeš? dečji, biljni, vočni, lipov, metin, ...![]()
![]()
![]()
Ako vetj koristish sleng - koristi ga kako treba.W.A.S.P.:што се правиш паметан без потребе?
W.A.S.P.:мени није смор ... а како успеш да умочиш јаја а да је не додирнеш ... без коске а? сад знамо да нис нешто обдарен доле
W.A.S.P.:е па код мене јесу а видим и код некихдругих форумаша
inspirion:Koliko sam ja neupućen šta sve žene mogu da rade i sa kojim stvarima....
ео овде ти је оксиморон(ona lezhi, on spushta jaja i "umache" pride ona pravi vakum za teatralni "plup") e sad oralni kontak sa jajima je vec druga stvar.
у којој год да је пози риба увек може да ти довати муда ... осим ако караш кепеце, јбг ко што си реко укуси си различитиPa dobro, neki imaju problema i sa menjanjem poza...
колко ја знам то се зове ти кап и искрено ме живо заболе да ли је граматички правилноAko vetj koristish sleng - koristi ga kako treba.
W.A.S.P.:ео овде ти је оксиморон
у којој год да је пози риба увек може да ти довати муда ... осим ако караш кепеце, јбг ко што си реко укуси си различити
колко ја знам то се зове ти кап и искрено ме живо заболе да ли је граматички правилно
с обзиром да верујеш у то шта је написано на википедији ја увиђам да даља расправа не би имала никакву продуктивност ...Izlishno je da nastavljam dalje ovu konverzaciju jer je vidno da nznsh da chitash izmedju redova i da teshko mashish sushtinu svakog mog posta (ili ti samo intelekt nije jacha strana), apart shto po nivou tvojih prozivki uvidjam da rasprava ne bi imala ikakvu produktivnost. I iskreno se nadam da si u adolescentnom dobu.
http://en.wikipedia.org/wiki/Teabagging - eto ti, chisto da se malo bolje upoznash sa materijom
W.A.S.P.:с обзиром да верујеш у то шта је написано на википедији ја увиђам да даља расправа не би имала никакву продуктивност ...
ок, можда се и стварно зове ти бегинг, ј а сам чуоп да се зове ти кап и ко што рекох у посту пре живо ме заболе за правилан израз ...
што се тиче суштине твојих постова ...![]()