Муда

Zene obozavaju da lizu jaja medjutim na osnovu onoga sto sam ja cuo od njih, te akcije se uglavnom zavrsavaju prevremenom ejakulacijom muskarca i zena ostaje nezadovoljena. Tako da mudima prilaze jako oprezno dok ne ustanove da mogu da se lepo zabave mudima uz istovremeno drkanje patke koja je tvrda i po mogucstvu povelika. Posle toga je i sex bolji jer im je muskarac pokazao specifican vid dominacije, gde ne mogu da ga sjebu da se oseca ko g.ovno.

W.A.S.P.:
Види ти ово молим те ... ове бре форумске жемске много бре себичне, само се о њима ради ... какв волите, колки, у којој пози до оргазма ... нас мушке нико ништа не пита ... још ми (тојест ја) постављамо џентлменски теме везане за неке запостављене делове вашег тела како би неки млади нараштај знао данас/сутра да вас доведе до врхунца ... а шта је са нама ? Боле вас и пица и клића и дупе шта нама треба ...
Е видите по имену ове теме, жемске нам запоставише један јако битан део тела, муда!!!!!!
Ја мислим да сваки мужијак воли да га каква жемска поммилује по истим ил евентуално да одради ти кап (Tea Cup)
За оне које не знају то ти је кад умачеш муда у уста ко кесицу за чај ...

Kao prvo nije Tea Cup, nego Tea Baging (na prvom mestu zato shto je prvo predmed, a drugo glagol - i zbog proste konstrukicje (Chajno kesichenje?!) ne mozhesh se pomeshati sa nechim drugim za razliku od Tea Cup)

Kao drugu, Tea Baging je smor, mislim nije nishta zanimljivo u originalnoj ideji (ona lezhi, on spushta jaja i "umache" pride ona pravi vakum za teatralni "plup") e sad oralni kontak sa jajima je vec druga stvar.

Kao trece, ja bash i nemam informaciju da su devojke zaboravile taj deo tela - barem kod mene nisu...

Kao prvo nije Tea Cup, nego Tea Baging (na prvom mestu zato shto je prvo predmed, a drugo glagol - i zbog proste konstrukicje (Chajno kesichenje?!) ne mozhesh se pomeshati sa nechim drugim za razliku od Tea Cup)
што се правиш паметан без потребе?
Kao drugu, Tea Baging je smor, mislim nije nishta zanimljivo u originalnoj ideji (ona lezhi, on spushta jaja i "umache" pride ona pravi vakum za teatralni "plup") e sad oralni kontak sa jajima je vec druga stvar.
мени није смор ... а како успеш да умочиш јаја а да је не додирнеш ... без коске а? сад знамо да нис нешто обдарен доле

Kao trece, ja bash i nemam informaciju da su devojke zaboravile taj deo tela - barem kod mene nisu...
е па код мене јесу а видим и код некихдругих форумаша

W.A.S.P.:
што се правиш паметан без потребе?
Ako vetj koristish sleng - koristi ga kako treba.

W.A.S.P.:
мени није смор ... а како успеш да умочиш јаја а да је не додирнеш ... без коске а? сад знамо да нис нешто обдарен доле

Ne razumem kako mislish "da umochim jaja a da je ne dodirnem" (mislim ne razumem kako je to mogutje? Shta mislish da ubacish jaja a da joj ne dodirnesh jajima usne? Ne znam bash kako je to izvodiljivo?)

Ako ti je to ceo dozhivljaj da uspesh nekako da to uradish bez dodirivanje usana, meni nije, tj tek tu ne vidim poentu. Al dobro razlichitu su ukusi, ja ko shto rekoh vishe volim normalan oralni kontak sa jajima (naravno na adekvatan nachin)

E za moju obdarnesto netju komentarisati, to u svakom sluchaju nije tebi bitno (musko si zar ne?)

W.A.S.P.:
е па код мене јесу а видим и код некихдругих форумаша

Pa dobro, neki imaju problema i sa menjanjem poza...

inspirion:
Koliko sam ja neupućen šta sve žene mogu da rade i sa kojim stvarima....

Snow Balling mozhe biti zanimljiv, kad su u pitanju 2 ribe - nikako da tebi uradi xD

(ona lezhi, on spushta jaja i "umache" pride ona pravi vakum za teatralni "plup") e sad oralni kontak sa jajima je vec druga stvar.
ео овде ти је оксиморон

Pa dobro, neki imaju problema i sa menjanjem poza...
у којој год да је пози риба увек може да ти довати муда ... осим ако караш кепеце, јбг ко што си реко укуси си различити

Ako vetj koristish sleng - koristi ga kako treba.
колко ја знам то се зове ти кап и искрено ме живо заболе да ли је граматички правилно

W.A.S.P.:
ео овде ти је оксиморон

у којој год да је пози риба увек може да ти довати муда ... осим ако караш кепеце, јбг ко што си реко укуси си различити

колко ја знам то се зове ти кап и искрено ме живо заболе да ли је граматички правилно

Izlishno je da nastavljam dalje ovu konverzaciju jer je vidno da nznsh da chitash izmedju redova i da teshko mashish sushtinu svakog mog posta (ili ti samo intelekt nije jacha strana), apart shto po nivou tvojih prozivki uvidjam da rasprava ne bi imala ikakvu produktivnost. I iskreno se nadam da si u adolescentnom dobu.

http://en.wikipedia.org/wiki/Teabagging - eto ti, chisto da se malo bolje upoznash sa materijom.

Izlishno je da nastavljam dalje ovu konverzaciju jer je vidno da nznsh da chitash izmedju redova i da teshko mashish sushtinu svakog mog posta (ili ti samo intelekt nije jacha strana), apart shto po nivou tvojih prozivki uvidjam da rasprava ne bi imala ikakvu produktivnost. I iskreno se nadam da si u adolescentnom dobu.

http://en.wikipedia.org/wiki/Teabagging - eto ti, chisto da se malo bolje upoznash sa materijom
с обзиром да верујеш у то шта је написано на википедији ја увиђам да даља расправа не би имала никакву продуктивност ...
ок, можда се и стварно зове ти бегинг, ј а сам чуоп да се зове ти кап и ко што рекох у посту пре живо ме заболе за правилан израз ...
што се тиче суштине твојих постова ...
p022.gif

W.A.S.P.:
с обзиром да верујеш у то шта је написано на википедији ја увиђам да даља расправа не би имала никакву продуктивност ...
ок, можда се и стварно зове ти бегинг, ј а сам чуоп да се зове ти кап и ко што рекох у посту пре живо ме заболе за правилан израз ...
што се тиче суштине твојих постова ...
p022.gif

Ja ne baziram svoje informacije na wikipediji, samo sam ti c/p-ovao prvi rezultat na googlu...

Back