Moji problemi su poceli pre deset godina.Sada imam 34 god.krenulo je sa vrtoglavicom,tahikardijom i visokim pritiskom.prosao sam sva moguca ispitivanja i na kraju su mi predlozili psihijatra jer su svi rezultati bili dobri.Dobio sam lekove za pritisak i tahikardiju.Krenuo sam kod psihijatra ali u medjuvremenu su poceli strahovi.Psihijatar mi je objasnio da je moje stanje posledica teskog zivota,jer sam dugo bio sam bez roditelja jer su se razveli i ostavili me.Sam sam ziveo od sestog do kraja osmog razreda i onda sam tek presao kod majke.Psihijatar mi je objasnio da je bombardovanje bila kap koja je prelila casu i ja se nasao u ovakvom stanju.Dobio sam lekove za smirenje koje jos uvek pijem kao i lek za pritisak jer mi se desava da mi skoci pritisak.Kod psihijatra sam isao tri godine i jako mi se stanje poboljsalo poceo sam da radim i jako retko su mi se javljali problemi.Medjutim u poslednja tri meseca cesto se desi da me odjednom uhvati stravicna mucnina lupanje srca i bol u grudima skoci mi pritisak.Popijem sve zive lekove koji postoje i za smirenje za pritisak za lupanje srca uhvati me strah naravno i treba dosta vremena da prodje dok se sve smiri.Svakodnevno sam u strahu i razmisljanju zasto mi se desilo i da li ce mi se opet nesto desiti,toliko je jace od mene da ne mogu da nerazmisljam o tome.Da li neko ima slican problem ili zna za ovakvo stanje?Unapred hvala.