- Poruka
- 55.168
Moze bez olos?Nema kafice takvih vise... A i od njih mi se pravo da ti kazem slosi kas ih vidim sve dobri fini nezni mekani za javnost a ovamo lazu i mazu... Bolje otvoreni olos nego dobrica prikriveni olos

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze bez olos?Nema kafice takvih vise... A i od njih mi se pravo da ti kazem slosi kas ih vidim sve dobri fini nezni mekani za javnost a ovamo lazu i mazu... Bolje otvoreni olos nego dobrica prikriveni olos
Pa ti bi se slogirao kad bi video mog macana heheJa se konacno udostojih da resim ovu nedoumicu ne bi li nasa draga prva klasa sutra kad odluci uspela da nadje muskarca kakvog zeli i eo svi spamujete.. sram vas bilo![]()
Kad su ostali smor i mnogo tupe!Dobro, malo vise...
Hehehe....
Umem s njima lepo, verovatno sam i ja caknuta malo
Super i srecno,, a nisam ni sumnjao u tbPa ti bi se slogirao kad bi video mog macana hehe
AjdeeI volim malo te bed gajs...
Dobar oglas, garan ce se javi 10 do 25 komata....Jel dobar i kvalitetan seks lutrija kao i vecina stvari u zivotu? Kao izadjes s likom, sve kul, al te kopka sta je dole i kako funkcionise... Npr, ako ja sada trazim onako estetski pozeljan k.rac, ali i da njegov vlasnik dobro obavlja posao njime, postoje li eventualni znakovi kako doci do te informacije pre samog cina?
Ili ako on ne valja, mislite li da je dovoljan rucni i oralni rad za moj uzitak
Nemojte da me gledate kao nimfomanku, molimvas
Neiskusna i zabrinuta
Pa ti bi se slogirao kad bi video mog macana hehe
Dobro mene ne zoveš da potvrdim.Kapitalac![]()