SamanthaJones
Elita
- Poruka
- 16.124
Izgleda da smo joj pomogli oko toga sta treba da radi,..cim je nema mora da je primenila teoriju u praksi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e stvarno, al su ovi smesni...svi se brinu za drugarice, drugove, komsije i resavaju njihove (ljubavne i ostale) probleme...tja...k`o da smo mi vesla sisaliBad_Wolf:Da znas da sam se zaleteo misleci da si ti, ali je to samo bio tren (post je bzv).
@ Livija Ovo je jos jedan ispad Pitam-za-drugaricu/druga-koja/i-nisam-ja...![]()
A meredove?kupina:e stvarno, al su ovi smesni...svi se brinu za drugarice, drugove, komsije i resavaju njihove (ljubavne i ostale) probleme...tja...k`o da smo mi vesla sisali![]()
Copy_Cat:.., ovaj, kako da kazem, jajima?mislim, ok, pricali smo o pusenju, svrsavanju itd, a nikako da se malo osvrnemo na ovu temu.
zanima me sta muskarcima prija muci........
pa ako bi neko bio ljubazan da mi odgovori.......
Samantha Jouns:Izgleda da smo joj pomogli oko toga sta treba da radi,..cim je nema mora da je primenila teoriju u praksi![]()
![]()
A otkud ti znas da helen123 nije Hellen? :?livija:hehe zna se to... nisht' se ti ne brini :-D
Samo ti nikad da stavis svoja kola u avatar...Copy_Cat:vidim frozen kupio si nova kola pa ih odmah stavio u avatar kao pera.![]()
Copy_Cat:pomogli mi jeste, a malo i prepaliovi muski narocito, sad sam mnogo oprezna, kao da su staklena................,,,,,,,,,.,.,.,., :wink: