mucenje zivotinja .

Naravno da nisam. Od takvih ludaka treba bezati. Vecina nasih muskih roditelja i predaka je radila to kada su bili klinci, sto znaci da je svet istorijski prepuna oloskih muskaraca, i jadno je sto se takvi idealizuju u modernom drustvu i predstavljaju se kao neke prave vrednosti.

Naravno da nisam. Od takvih ludaka treba bezati. Vecina nasih muskih roditelja i predaka je radila to kada su bili klinci, sto znaci da je svet istorijski prepuna oloskih muskaraca, i jadno je sto se takvi idealizuju u modernom drustvu i predstavljaju se kao neke prave vrednosti.
Odmah mi je bilo jasno da je neki muskarac, sveze registrovan, mogao da postavi ovakav topik.

Jesam u par navrata vukao komsijino stene za usi . On me nagovorio jer je cuo da ce tako biti opasniji cuvar .
Kasnije su mu svi slobodno ulazili u dvoriste a jedino ja nisam smio ni da pridjem kuci . Prepoznavao
me po koraku cim pridjem njihovoj kapiji . Sto je najgore , svidjala mi se komsijina cerka . Podvalio mi komso
oca mu pokvarenog !

Jesam u par navrata vukao komsijino stene za usi . On me nagovorio jer je cuo da ce tako biti opasniji cuvar .
Kasnije su mu svi slobodno ulazili u dvoriste a jedino ja nisam smio ni da pridjem kuci . Prepoznavao
me po koraku cim pridjem njihovoj kapiji . Sto je najgore , svidjala mi se komsijina cerka . Podvalio mi komso
oca mu pokvarenog !

:hahaha:
Mozda te covek nije zeleo za zeta.

Nikad, ne razumem potrebu za takvim vidom iživljavanja :( :dontunderstand:
Znam dosta ljudi koji su u ranom detinjstvu mučili životinje, i uglavnom to pripisuju radoznalosti (još jedno moguće tumačenje poslovice: (dečija) radoznalost je ubila mačku). :confused:

Nisam mučio životinje. One mene ne napadaju, ne napadam ni ja njih. Ali video sam ljude koji su mučili životinje, tipa uhvate neku mačku i iz sve snage je bace u zid zgrade. Onda tako više puta ponavljaju to...

Izbegavao sam oduvek da gazim travu, insekte , a kamoli mucenje zivotinja.
nisam bio u tom sado anime fazonu, moj krivicni dosije moze da se pohvali nekoliko zrtava tipa komaraca, bubasvaba... mozda i neki pauk, i svi su zasluzili jer su mi pili krv i napadali me dok spavm, - naravno moguce kao jako mali da sam i nekog mucio, ali svesno ne pamtim.

Nisam nikad posedovao pse ni macke, pa kad ih vidim dozivljavam ih kao vanzemaljce i ne diram ih,
par puta su neki psi zaletali i lajali bio sam spreman da ih ugazim, ali pobegli su ili sam bio isuvise zauzet da bi imao vremena da se vracam u dvoriste i smisljam plan osvete za stres.
verovatno oni koji su pravili farmu od svoje kuce su dolazili u iskusenja da muce i nekog tudjeg na ulici... a kad bi i vanzemaljci sleteli krenuli bi da ih kolju ili stavljaju u kaveze radi eksperimenata.
svakako da postoje odredjeni zivotinjski oblici ljudske rase koji zasluzuju da se muce. a i verovatno neke zivotinje zasluzuju kaznu.

Razmisljao sam da otvorim temu o psihologiji ukrotitelja, odnosno da li ljudi koji poseduju pse i slicne zivotinje tim obavezama dresure, igre, setnje, se psiholoski razvijaju u neke uspesnije osobe u poslovnom i drugom smislu, sta dobijaju ljudi koji zive sa zivotinjama u odnosu na one koji ne poseduju ta ziva bica, nego pre brinu o ljudskim?!

Izbegavao sam oduvek da gazim travu, insekte , a kamoli mucenje zivotinja.
nisam bio u tom sado anime fazonu, moj krivicni dosije moze da se pohvali nekoliko zrtava tipa komaraca, bubasvaba... mozda i neki pauk, i svi su zasluzili jer su mi pili krv i napadali me dok spavm, - naravno moguce kao jako mali da sam i nekog mucio, ali svesno ne pamtim.

Nisam nikad posedovao pse ni macke, pa kad ih vidim dozivljavam ih kao vanzemaljce i ne diram ih,
par puta su neki psi zaletali i lajali bio sam spreman da ih ugazim, ali pobegli su ili sam bio isuvise zauzet da bi imao vremena da se vracam u dvoriste i smisljam plan osvete za stres.
verovatno oni koji su pravili farmu od svoje kuce su dolazili u iskusenja da muce i nekog tudjeg na ulici... a kad bi i vanzemaljci sleteli krenuli bi da ih kolju ili stavljaju u kaveze radi eksperimenata.
svakako da postoje odredjeni zivotinjski oblici ljudske rase koji zasluzuju da se muce. a i verovatno neke zivotinje zasluzuju kaznu.

Razmisljao sam da otvorim temu o psihologiji ukrotitelja, odnosno da li ljudi koji poseduju pse i slicne zivotinje tim obavezama dresure, igre, setnje, se psiholoski razvijaju u neke uspesnije osobe u poslovnom i drugom smislu, sta dobijaju ljudi koji zive sa zivotinjama u odnosu na one koji ne poseduju ta ziva bica, nego pre brinu o ljudskim?!

Otvori.

Nikada niste mucili zivotinju? Pa sta mislite da rade one psihopate u klanici koje vi placate da vam doture les zivotinje na tanjir? Placate i podrzavate najgora mucenja i najvecu patnju na ovom svetu i jos vas nije sram da ovde pise "nikada"?! Kokoske kojime se seku kljunovi i noge da bi ih drzali u kutijicama u kojima ne mogu ni da se okrenu, pijete mleko koje majka luci za svoje tele dok tele odvode od majke tek rodjeno i ubijaju ga? Izivljavanje nad njima, drzanje u govnima, hranjenje govnima,sakacenje, to sve vi podrzavate i placate. To je ta vasa sizofrenija koja se zove karnizam. I mozete vi ovde da pisete redove o tome kako niste mucili kuce i mace, ali dok god imate les u svom tanjiru, vi ste mucitelji zivotinja.

Tako ja jednom u gradu i srela jednu poznatu . Na njoj bunda da joj bude toplo iz čizmica viri isto krzno i ona se uhvati teme jadne životinjice(pročitala u novinam). Kako ih mogu zlostavljati i naravno u kesi svježe meso bila baš kod mesara . Ja šutim i bleim nema što da kažem . Prije sam se raspravljala a danas mislim svoje i odem . Ne znači ako ih ne pališ i cipelariš da ih ne zlostavljaš. Testiranja od higijene pa do tableta . A svi nešto pričaju zdrav život i bla bla . Moram ti priznati da si u prvu . Licimerno je raspravljati o toj temi . Ili si na strani životinja ili nisi .

Back