jeste se kada izivljavali nad malim sisavcima ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odmah mi je bilo jasno da je neki muskarac, sveze registrovan, mogao da postavi ovakav topik.Naravno da nisam. Od takvih ludaka treba bezati. Vecina nasih muskih roditelja i predaka je radila to kada su bili klinci, sto znaci da je svet istorijski prepuna oloskih muskaraca, i jadno je sto se takvi idealizuju u modernom drustvu i predstavljaju se kao neke prave vrednosti.
samo nad ribamajeste se kada izivljavali nad malim sisavcima ?
Jesam u par navrata vukao komsijino stene za usi . On me nagovorio jer je cuo da ce tako biti opasniji cuvar .
Kasnije su mu svi slobodno ulazili u dvoriste a jedino ja nisam smio ni da pridjem kuci . Prepoznavao
me po koraku cim pridjem njihovoj kapiji . Sto je najgore , svidjala mi se komsijina cerka . Podvalio mi komso
oca mu pokvarenog !
a jedes batak,volis gudu i jadnu jaguNikad, ne razumem potrebu za takvim vidom iživljavanja![]()
Znam dosta ljudi koji su u ranom detinjstvu mučili životinje, i uglavnom to pripisuju radoznalosti (još jedno moguće tumačenje poslovice: (dečija) radoznalost je ubila mačku).![]()
jeste se kada izivljavali nad malim sisavcima ?
Izbegavao sam oduvek da gazim travu, insekte , a kamoli mucenje zivotinja.
nisam bio u tom sado anime fazonu, moj krivicni dosije moze da se pohvali nekoliko zrtava tipa komaraca, bubasvaba... mozda i neki pauk, i svi su zasluzili jer su mi pili krv i napadali me dok spavm, - naravno moguce kao jako mali da sam i nekog mucio, ali svesno ne pamtim.
Nisam nikad posedovao pse ni macke, pa kad ih vidim dozivljavam ih kao vanzemaljce i ne diram ih,
par puta su neki psi zaletali i lajali bio sam spreman da ih ugazim, ali pobegli su ili sam bio isuvise zauzet da bi imao vremena da se vracam u dvoriste i smisljam plan osvete za stres.
verovatno oni koji su pravili farmu od svoje kuce su dolazili u iskusenja da muce i nekog tudjeg na ulici... a kad bi i vanzemaljci sleteli krenuli bi da ih kolju ili stavljaju u kaveze radi eksperimenata.
svakako da postoje odredjeni zivotinjski oblici ljudske rase koji zasluzuju da se muce. a i verovatno neke zivotinje zasluzuju kaznu.
Razmisljao sam da otvorim temu o psihologiji ukrotitelja, odnosno da li ljudi koji poseduju pse i slicne zivotinje tim obavezama dresure, igre, setnje, se psiholoski razvijaju u neke uspesnije osobe u poslovnom i drugom smislu, sta dobijaju ljudi koji zive sa zivotinjama u odnosu na one koji ne poseduju ta ziva bica, nego pre brinu o ljudskim?!
Ne. Ali znam decaka koji jeste... Cula sam da je to odlika psihoticne osobe![]()
da, gospodarice.Otvori.