kragujevac7
Početnik
- Poruka
- 8
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U pitanju je osoba od 20 godina,problem traje vec 10 godinaKod mucanja imaš dve varijante: psihološko i fiziološko. Imaju različite uzroke.
Mišljenja sam da ti homeopatija tu neće pomoći.
Koliko imaš godina i koliko dugo mucaš? Da li ti ili ko god da je u pitanju.
U pitanju je osoba od 20 godina,problem traje vec 10 godina
cini mi se neko ovde na forumu vec pitao za lecenje mucanja - amfetaminima ili tako neka droga![]()
Nije kao mali mucao,ne zna sta je uzrok togaPretpostavljam da je onda psihološko mucanje u pitanju? Nije mucao kao mali, sa recimo 3-4 godine?
Postoji aplikacija za smartphon ( na srpskom verovatno i ne,Nije kao mali mucao,ne zna sta je uzrok toga
Ne to nije nikakva shala, ti ljudi su i nesrecni, depresivni, alimoj drugar vezbao kao da je na intervju za posao ili da ima sastanak sa devojkom
nije sala decko je imao probleme i sad mu je bolje mislim
jedan starogrcki filozof i govornik vezbao zamuckivanje tako sto je drzao kamen u ustima i urlao pored obale na sav glas.Ne to nije nikakva shala, ti ljudi su i nesrecni, depresivni, ali
ako neko nije uporan sa vezbama, nece se oslobodti mucanja.
Vrlo je zanimljivo da je sam Demosten zamuckivao. Vježbao se napunivši usta kamenjem i vikanjem iz petnih žila na obalama mora kako bi nadglasao glasne valove. Sa tom i mnogim drugim mukotrpnim vježbama disanja zbog svoje govorne mane, postao je najvećim govornikom antike, ako ne i svih vremena.jedan starogrcki filozof i govornik vezbao zamuckivanje tako sto je drzao kamen u ustima i urlao pored obale na sav glas.![]()
Ta osoba za koju znaju samo Srbi ima neku bolnicu u Zemunu i tamo leciDa li je neko lečio mucanje u kliniku dr.Vorobjeva i kakva su vam iskustva?
Zamolio bih sve koje jesu da odgovore
Da li mi mozete poslati link gde da pogledam?Jesi gledo na youtubu sta kazu
Mucao sam čitavu osnovnu i dio srednje škole, znači isto oko 10 godina. Pitanje je da li je tvoje mucanje psihološko ili fiziološko po prirodi i o tome ovisi hoće li se terapija odvijati kod psihologa, logopeda ili kombinirano. Ja sam ga se uspio riješiti samo uz pomoć psihologa jer je bilo potaknuto traumom.Da li je neko do sada uspeo da izleči mucanje i kako?Da li je neko probao homeopatijom?