Muay thai

roguegnome

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
135
Iznesite vasa iskustva,kritike i pohvale o ovoj borilackoj vestini,licno sam veoma zainteresovan da je treniram pa me zanima njena prakticna primena,imam iskustva u borilackim sportovima trenirao sam taekwondo

Iznesite vasa iskustva,kritike i pohvale o ovoj borilackoj vestini,licno sam veoma zainteresovan da je treniram pa me zanima njena prakticna primena,imam iskustva u borilackim sportovima trenirao sam taekwondo

Po meni odlicna...Nisam je trenirao u klubu, jesam sam sa klipovima....Odlicna za realne situacije, za ulicu plus sto dodaje efekat iznenadjenja - kolena i laktovi a toga se ljudi ne nadaju u ulicnoj tuci koja se uvek zavrsi u klincu i tu umesnost koriscenja laktova i kolena dolazi do puuunog izrazaja...

Po meni ovo je veoma dobra i svrsishodna borilacka vestina za praktcnu primenu i dajem sve preporuke za treniranje iste....MAna joj je sto nema parter, ali to mozda i nije mana za ono sto ti pitas - jer neces ti ni sa kim da se valjas na ulici i da lezis preko njega i on preko tebe i da se cepate i gulite na asvaltu nego bum bum bum i gotovo!

Cinjenica je da se svaki fajt izmedju iole 2 malo iskusnija fajtera, zavrsava na zemlji...
Od prednosti je sto omogucava brzo i efikasno rjesavanje klinca.

Jako velika disciplina...po meni najefikasnija STAND UP vjestina...

Back