MTV

Makijavelli:
mtv jeste katastrofa,ali u nekim granicama normale....a turbofolk je katastrofa koja ne poznaje granice,eto razlike.....
Turbo folk je katastrofa koja ce vremenom proci. Nisu oni tu da ostanu. Oni su tu da se obogate dok ovo jos traje. Vremenom ljudi ce preci na nesto novo. Slicna stvar je bila sa dosko muzikom(naravno disko nije toliko los mada iskreno ni tu muziku ne mirisem).
Videces da ako za deset godina neko bude slusao turbo folk smatrace tog nekog kretenom jer ce turbo folk izaci iz trenda. Mada tada ce se pojaviti nesto jos gore. Ali reci da li je gore da neko ispira mozak 5miliona ljudi ili da neko ispira mozak 5milijardi ljudi. Ipak Mtv predstavlja novu hitlerovu eru. The fourth riech. Mtv ce svaki trend da proprati i od istog tog ce se i obogatiti. Vremenom ce ta korporacija biti teza od Gatesove korporacije. Sprema se veliki brat ako ovako nastavimo. Mada moram priznati na mtv-u se nadje neka dobra muzika. Mada ja sam protiv korporacije a ne protiv ljudi koji rade za njih(makar ne protiv vecine) jer ima tu postenih ljudi. Turbo folk jeste olicenje kica ali makar ne utice tolko
na umove mladih koliko mtv. Mtv je u citavom svetu. Turbo folk je samo u Jugoslaviji(mislim na sve drzave bivse jugoslavije). Jedini nacin boriti se protiv takve muzike jeste pokazati da postoji bolja muzika. Ali svaki put kada neka dobra muzika dospe na front muzicke scene pretvori se u sranje jer mora da se uklopi u kalup(desilo se i sa pankom kada je pop-pank postao poznat ali od njega je nastalo ono najgore od svega...emo). Sad razmisli sta je gore.

bo!:
Najvece sranje koje postoji, odmah poslije Granda

3 najveća sr@nja koja su zadesila naš mali Balkan:

1. rat / naci patriote i njihovi kant-autori

2. Grand i narodnjaci

3. Big Brother, MTV i ostala inostrana sr@nja koja kvare našu mladež :evil:

Back