MTV EMA

Meni je drago shto je Christina osvojila bar neku nagradu. Stvarno bi bilo glupo da ona nije dobila nishta, a ona debilka Rihanna jeste. Mada su mi nekako te EMA nagrade osmishljene da bi ovi iz Amerike dobili shto vishe nagrada. Da se vidi da su oni svetske zvezde, a ne samo americhke.

Ne mogu da verujem da je sve ono jednom recju bilo-jadno.Prosle godine je organizovano mnooooooooogo bolje.......i ne mogu da verujem da Madonna nije dobila NIJEDNU nagradu.......zasluzila je bar za naj album...........ccc........ma najbolji je bio Borat.........

ova dodjela nagrada je bila nacionalna sramota!Justin i Snoop misle da su smijesni ako prave rime sa psovanjem i onda se svi smijemo....Madonna nije nista osvojila,Rihanna je osvojila....daj bre, Depeche Mode koliko se sjecam nije nista osvojio....pu pi pu pi pu....

ono shto sam gledala, bilo je super.....
al nisam uspela da odgledam do kraja.....
...glasala sam na internetu....pola tih je dobilo nagradu, a pola ne...shteta shto madonna nishta nije osvojila....

jel neko zna u kom delu programa su dodeljivali tu Adria nagradu?

sarabubasara:
ova dodjela nagrada je bila nacionalna sramota!Justin i Snoop misle da su smijesni ako prave rime sa psovanjem i onda se svi smijemo....Madonna nije nista osvojila,Rihanna je osvojila....daj bre, Depeche Mode koliko se sjecam nije nista osvojio....pu pi pu pi pu....
dobili su depeche mode za neshto,ali ne znam za shta....znam da su bili u kategoriji sa RHCP...:)))a rihanna...:shock: mislim,j nji stvarno volim da slusham ali mislim da su Beyonce & Mary J. mnooooooooooooooooooooooooooogobolje od nje....

Meni je jedino kriwo shto je Madonna ostala bez nagrade ali je zasluzila bar za Best Album.Nema weze,shta je tu je.Inace swe je bilo nekako kao na brzinu,proshle godine je bilo mnogo bolje organizowano i nastupi su bili extra.

sarabubasara:
da,da potpuno se slazem sa tobom!

Depeche Mode su dobra grupa, ali malo su dobili nagradu na osnovu stare slave, pošto 2006. definitivno nije bila njihova godina.

charmeder:
meni je veoma zao shto Nelly i Shakira nisu nishta osvojile......

I meni :(

DaNa_Pa:
Meni je drago shto je Christina osvojila bar neku nagradu. Stvarno bi bilo glupo da ona nije dobila nishta, a ona debilka Rihanna jeste. Mada su mi nekako te EMA nagrade osmishljene da bi ovi iz Amerike dobili shto vishe nagrada. Da se vidi da su oni svetske zvezde, a ne samo americhke.

Problem je u tome što Rihanna PEVA, a Christina se u poslednje vreme samo DERE. Njen glas se polako ali sigurno pretvara u urlanje.

Desecration Smile:
Depeche Mode su dobra grupa, ali malo su dobili nagradu na osnovu stare slave, pošto 2006. definitivno nije bila njihova godina.

Problem je u tome što Rihanna PEVA, a Christina se u poslednje vreme samo DERE. Njen glas se polako ali sigurno pretvara u urlanje.
Da,to i ja kazem

Dogadjaj gde se majmuni iz geta predstavljaju kao vrhunski muzicari i time pokriva diskriminacija crnaca, stvarno ne mogu da dozivim kao merodavan. To je cista parada i nista vise. Justin i Snoop su jos dodatno kvarili taj vasar sa onim humorom u pokusaju. Keane je bio jedna od svetlijih tacaka.

Desecration Smile:

Rihanna ne peva ona mekece. A tebi je onda i opera urlanje?

e ne dirajte mi Christinu:evil: devojka ima extra glas...:cool: Justin meni isto bash super peva a ove crnce necju ni da komentarishem...:roll: mislim,super su to pesmice onako...mislim,meni su super jer mogu da smishljam koreografije uz to,ali uopshte nemaju veze s pevanjem....mislim,to kao da je Paris Hilton dobila nagradu za pevanje...:shock::neutral::lol:

mislim da je madonna dobila u americi nagradu za najbolji album...Bile su MTV nagrade ali svijetske koliko se sjecam, 31 avgusta.Svejedno, ako Kanye West, Rihhana mogu da dobiju moze i Nelly Furtado...!Ma, zbog mog medvijedica Timbelenda ili kako se god zvao...buchi buchi....:)

eeeeejjjj.....ne dirajte hip hop......muzika je sklop raznih zvukova i nikad nije zahtevala pevanje da bi se zvala muzikom....zato ``back off bitches`` .... :-D :-D ....i niko od vas ne slusha bakocevicku u operi,i niko od vas nije gledao don djovanija,niti je bilo ko od vas slushao antonina dvoraka ili torrobu,ali zato vecina vas sad zbunjeno chita ovaj tekst,ali onda dolazimo do presudnog trenutka gde vam ja otkrivam koliko u stvari vi o muzici ne znate,a koliko volite da sudite i to neopravdano.....bakochevicka je nasha najbolja operska pevachica,don djovani je mozartova opera,antonin dvorak je poljski kompozitor,a toroba jedan od najuticajnijih kompozitora iz modernog doba muzike......a oni su tvorci i izvodjachi onoga shto vi nazivate``muzikom``a u stvari ne znate nishta o njoj.....zato BACK OFF!!!!....bez povrshnih mishljenja i loshish zakljuchaka molicu lepo...... :-D :-D

Back