Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slazem se!Bolje ona nego Grand!!!apache:Meni je bas drago sto je ona pobedila. Iako to ne slusam, njena muzika je retko kvalitetna muzika u ovoj zemlji.
bravo!naravno da da!podrzavam, Rihanna dobila pi pu pi pu pi pu pi pu pi pu pi pu fuj odvratno...S.O.S. ME COME AND **** **..../I/I@Ī@:znam znam !!!
a za sta odnose nagrade ....
za lepotu ...za grudi ...
dobili su depeche mode za neshto,ali ne znam za shta....znam da su bili u kategoriji sa RHCP...sarabubasara:ova dodjela nagrada je bila nacionalna sramota!Justin i Snoop misle da su smijesni ako prave rime sa psovanjem i onda se svi smijemo....Madonna nije nista osvojila,Rihanna je osvojila....daj bre, Depeche Mode koliko se sjecam nije nista osvojio....pu pi pu pi pu....
da,da potpuno se slazem sa tobom!sarabubasara:ova dodjela nagrada je bila nacionalna sramota!Justin i Snoop misle da su smijesni ako prave rime sa psovanjem i onda se svi smijemo....Madonna nije nista osvojila,Rihanna je osvojila....daj bre, Depeche Mode koliko se sjecam nije nista osvojio....pu pi pu pi pu....
charmeder:meni je veoma zao shto Nelly i Shakira nisu nishta osvojile......
DaNa_Pa:Meni je drago shto je Christina osvojila bar neku nagradu. Stvarno bi bilo glupo da ona nije dobila nishta, a ona debilka Rihanna jeste. Mada su mi nekako te EMA nagrade osmishljene da bi ovi iz Amerike dobili shto vishe nagrada. Da se vidi da su oni svetske zvezde, a ne samo americhke.
Da,to i ja kazemDesecration Smile:Depeche Mode su dobra grupa, ali malo su dobili nagradu na osnovu stare slave, pošto 2006. definitivno nije bila njihova godina.
I meni
Problem je u tome što Rihanna PEVA, a Christina se u poslednje vreme samo DERE. Njen glas se polako ali sigurno pretvara u urlanje.
Desecration Smile:Depeche Mode su dobra grupa, ali malo su dobili nagradu na osnovu stare slave, pošto 2006. definitivno nije bila njihova godina.
I meni
Problem je u tome što Rihanna PEVA, a Christina se u poslednje vreme samo DERE. Njen glas se polako ali sigurno pretvara u urlanje.
ma buci buci....teddy bearTamplja_90:Timbaland...)) a stvarno je swadak...bash kao medvedicj...
![]()