Ko od nasih muzicara ima sanse da bude na MTV Adriji?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gwydion:Sasvim sigurno niko od metalskih odrpanaca i drogosa. No nadam se da ce dati prostor domacem hip hopu i tako mu pomoci da se afirmise i u ex-yu zemljama.
VisionOfDisorder:Gwydion:Sasvim sigurno niko od metalskih odrpanaca i drogosa. No nadam se da ce dati prostor domacem hip hopu i tako mu pomoci da se afirmise i u ex-yu zemljama.
Choveche, uopshte ne prestajesh da me zadivljujesh svojim retardiranim izjavama. Molim te nastavi, tvoja glupost probija granice.
Bliznakinja:Све што ми успемо да ископирамо је дно дна.![]()
Смучило ми се кад сам видела копију емисије,на трећем чини ми се, која се даје на MTV-u "Dissmised" како ли већ...ма фуј!![]()
Од те емисије,до "Simple life"-a(Једноставан живот) ,још иста телевизија...тужно,да тужније не може бити.Нећу ни да замишљам како ће то да изгледа..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Надам се бар да ће изабрати неку добру музику ако ништа друго...мада чисто сумњам![]()
![]()
![]()
Xperiment:Bliznakinja:Све што ми успемо да ископирамо је дно дна.![]()
Смучило ми се кад сам видела копију емисије,на трећем чини ми се, која се даје на MTV-u "Dissmised" како ли већ...ма фуј!![]()
Од те емисије,до "Simple life"-a(Једноставан живот) ,још иста телевизија...тужно,да тужније не може бити.Нећу ни да замишљам како ће то да изгледа..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Надам се бар да ће изабрати неку добру музику ако ништа друго...мада чисто сумњам![]()
![]()
![]()
Nije ona emisija na trecem kanalu "Dissmised", ali jeste zato veoma slicna. Ima dosta slicnu temu ali nije to. Koliko je ista toliko je i razlicita. Ukratko.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Xperiment:Bliznakinja:Све што ми успемо да ископирамо је дно дна.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nije ona emisija na trecem kanalu "Dissmised", ali jeste zato veoma slicna. Ima dosta slicnu temu ali nije to. Koliko je ista toliko je i razlicita. Ukratko.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()