MTS reklamacija umesto raskida ugovora

Belgradeboy

Elita
VIP
Poruka
21.242
MTS je iz svoje ponude izbacio bez obaveštenja korisnika 3 kanala iz ponude Kitchen TV, Dečija TV i Duck TV. Jedna Beograđanka kad je dosla da raskine ugovor zbog nezadovoljstva u poslovnici su joj ponudili papir o reklamaciji. Hteli su prvo da je nateraju da se predomisli i da se izvuku. Kad im je ona pokazala papir forme raskida ugovora oni su bez pitanja popunili svoj papir za raskid pretplatničkog ugovora i rekli da će odgovor stići za nedelju dana. Savetuje da ljudi ne nasedaju na priče da ih odobrovolje, uvedu neke olakšice i sl. Neke filijale odmah pređu na stvar, a neke tako zavlače.

https://n1info.rs/vesti/dosla-u-tel...0TjJIW0kL97ysKbjyCOurbnndzrxC2_RmcLKd4CdV3n5M

Tesko brate,
kod svih operatera mozes da se obratis samo onim neznalicama u poslovnicama koji su priuceni za posao ili da se dopisujes na mail a to vec jesi.
CIRKUS COLORADO
Ne mogu da verujem, ali stvarno ste u pravu. Sve sam to pokusavao i tako se i zavrsilo.
Ima li ovde neki pravnik da mi objasni kako je to moguce i ima li tu nekakvog "pravnog leka". Mozda Ustavni sud pa Strazbur? :)

Izvinjavam se, a može li jedno pitanje o Orion telekomu? Hoću da raskinem ugovor sa njima. Nikako neće da mi pokažu original ugovora nego mi na mejl šalju njegov skeniran primerak. Da li su obavezni da mi omoguće da ga, u nekakvom njihovom "arhivu", vidim u originalu?
Ako je tako,onda sa advokatom odes kod njih,jer ti je za raskid svakako potreban advokat.

Mukica....:) Ja iz ovog teksta vidim samo jedno. Ako znas sta hoces to mozes da uradis.
Problem su bile ranije verzije tih istih operatera, narocito SBB, sad su svi uvedeni u normalu, pa ko ima razlog i potrebu da raskine ugovor to moze. Ranije je i A1 sam raskidao ugovor i naplacivao raskid 21000, po svom cefu ili losoj organizaciji. Telekom je uvek imao najgoru organizaciju sada su malo bolji.

Back