mts mreža

Poruka
36
Pozdrav svima. Nisam naišao na temu sličnu ovoj i zato sam otvorio novu.
Naime, korisnik sam mts mreže. Od skoro je počeo problem sa pozivima. Par minuta čujem sagovornika odlično. Nakon toga za nijansu slabije. Zatim opet dobro. Znate ono, kao da on priča preko spikerfona. Da li neko zna u čemu je stvar?

Pozdrav svima. Nisam naišao na temu sličnu ovoj i zato sam otvorio novu.
Naime, korisnik sam mts mreže. Od skoro je počeo problem sa pozivima. Par minuta čujem sagovornika odlično. Nakon toga za nijansu slabije. Zatim opet dobro. Znate ono, kao da on priča preko spikerfona. Da li neko zna u čemu je stvar?
Probaj sledeci repetitor, mozda tu u kraju imas smetnje...

Mени пар пута недељно замрзне слика на ТВ па рестартујем сет-топ бокс. Остало ОК.
Када су "Мој свет" назвали ИРИС, променило лого и команде. Слепачки.
Раније кад листаш канал, са 5 метара се видео број канала, назив станице. Сада ти треба лупа.
Онда, да би видео кратак садржај емисије-а клик на даљинцу, за проширени садржај ти требало још један
а сада треба 4 односно 5.
Пошто је глупо што су бројеви троцифрени, онда идеш на омиљене канале. Међутим, сада ти треба 8 кликова да дођеш до листе омиљених. Лакше укуцати 3 броја на даљинцу.

Da ne otvaram novu temu samo zbog par reči.

Otišao sam do MTSa da mi kazu šta nude. Tek će cura mobilni mozete da uzmete tek posle 6 meseci ako redovno plaćate račune kao nov korisnik.

Back