MSI Bluetooth

TheBatA

Početnik
Poruka
2
Evo ovako:
Kupio sam ovaj MSI USB Bluetooth adapter i imam problema pri instalaciji istog. Naime, kada pokusam da ga instaliram u XP-u on nadje uredjaj kao MSI Bluetooth Firmware Upgrade Device, dok u uputstvu stoji da bi trebalo da pise samo MSI Bluetooth Device. Problem je sto sa ovim cudom nece da radi, t.j. bluetooth softver nece da prepozna ovaj uredjaj, a i ne svetli mu ona plava lampica koja bi trebalo da svetli kad je uredjaj aktivan. Isto sam pokusao na jos 3 kompa, dva sa xp-om i jedan sa WinME, ali nista od toga. :evil: .Elem, skinem ti ja onda drajvere sa MSI sajta, ali oni imaju neku CRC gresku u nekom fajlu, tako da nema nista ni od toga.
POMAGAJTE!!!!

Ako lampica nikad ne zasvetli, tvoj adapter je mrtav (ili eventualno USB kontroler na ploci)...

Dakle, odnesi ti to gde si kupio i kazi da nece da radi, neka oni probaju... ako nece, nek ti daju drugi...

Ja sam se zezao za tim pet dana i na kraju uspeo. Ima vise parametara koje moras da uskladis. Prvi je da pogodis usb (u principu na vecini radi ali nisu uvek svi prikljuceni). Tu je dioda zakon. Drugi je definitivno com port u softverskim opcijama. Najbolje uhvati za kragnu onoga ko ti ga je prodao. Znaci proveris koji ti je usb sigurno povezan pa na njemu sve od pocetka. Ako ne zasvetli- crkao je. Za dalje se javi opet ovde. Mislim da mogu dosta sa ti pomognem...

Back