- Poruka
- 11.141
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa osim ako bi neka psihoanaliza pokazala ne, mada shta bi bili bivsi, al nazovimo ih tako
mislim ne postoji sta bi bilo kad bi bilo, mislim da sve ide jednim tokom
tu smo gde smo
Да ли мрзите неке од ваших бивших и зашто?
П.С. Штета што на форуму нема опција анонимних постова, јер знам да увек има фолираже.
O bivsima sve najbolje, kakva mrznja - svasta !
Mrzela sam ga jedno vreme.
Zašto? Pa verovatno zato što je na grub način povredio moja osećanja. Vremenom je mržnja izbledela i nastupila je ravnodušnost prema toj osobi.
Priznajem nisam tako savršena kao vi ostali koji znate samo da volite, lepo pričate i da ne nabrajam dalje. Na ovom forumu kao da su svi savršeni.
П.С. Штета што на форуму нема опција анонимних постова, јер знам да увек има фолираже.
Mrzela sam ga jedno vreme.
Zašto? Pa verovatno zato što je na grub način povredio moja osećanja. Vremenom je mržnja izbledela i nastupila je ravnodušnost prema toj osobi.
Priznajem nisam tako savršena kao vi ostali koji znate samo da volite, lepo pričate i da ne nabrajam dalje. Na ovom forumu kao da su svi savršeni.