MRŽNJA.......?

Ti si narandžasta baš idealista čini mi se. Ljubav je ljubav, odanost je odanost, ali ako nisi čitala sve, tu se pominje i neko lupanje šamara 'nako u preventivne svrhe, pa razmisli da li bi bila uz svog muža i u takvim situacijama, ili bi iskoristila bilo koju priliku da mu posle takvih "nežnosti" smestiš bilo šta samo da skot dobije šta je zaslužio, ako ne od tebe a ono bar od države:D
izvini,moguce da sam previdela deo texta...elem kako bre lupanje samara u preventivne3 svrhe,sve to moze da se resi msm kako su uopste dosli do te faze:think::think::think:prosto ne verujem da se zena uda za coveka i sve do tada ne zna da on zna i da je tresne ili nalupa samare ,kako se to popularno danas kaze...dakle izbor je na njoj...pa mogu da kazem sta bigh ja uradila u tom slucaju,znaci pricam u svoje ime i ne dajem nikom savet...odbranila bih ga sto god da je uradio,sveu ime onog i u dobru i u zlu...e a posle,posle bi platio racun za sve sto je ucinio(ako je ucinio) meni...metode ne bih da navodfim da neko ne bi pogresno razumeo...:lol:

Ne, ne, nisi me shvatila... htela sam da kazem da ne postoje garancije nikakve, i da nikad, cak ni u tom velicanstvenom trenutku sklapanja braka, ni jedno od njih dvoje ne moze biti sigurno u ono famozno u dobru i zlu... mogu samo da zive u nadi da ce tako da bude. I da ta ljubav vrlo lako moze da predje u mrznju. Za mene bi to bio trenutak kada bi iz nekog razloga pokusao da naskodi mom ( nasem) detetu. Ne znam jesam li sad pojasnila bar malo. :bye:

i oca prema detetu!

Mda. :kafa: Pa ne znam koji bi primer bio najadekvatniji da ti ga tresnem sad, toliko sam se dobrih oceva nagledala... :lol: pocevsi od onih koji su se smejali mom muzu jer menja pelene cerkici dok mu zena kafenise u gradu, li onih koji pod izgovorom da su umorni i nervozni tresnu dete, pa sve do onih koji se izdaju za neke super-tate a ne provedu ni sat vremena dnevno sa svojom decom. Al' to nije tema. ;)

Mda. :kafa: Pa ne znam koji bi primer bio najadekvatniji da ti ga tresnem sad, toliko sam se dobrih oceva nagledala... :lol: pocevsi od onih koji su se smejali mom muzu jer menja pelene cerkici dok mu zena kafenise u gradu, li onih koji pod izgovorom da su umorni i nervozni tresnu dete, pa sve do onih koji se izdaju za neke super-tate a ne provedu ni sat vremena dnevno sa svojom decom. Al' to nije tema. ;)

Nije, ali mene je odgajio samo otac i ne bih ga menjao nizajednu majku na svetu. Glupo je generalizovati.

Ne, ne, nisi me shvatila... htela sam da kazem da ne postoje garancije nikakve, i da nikad, cak ni u tom velicanstvenom trenutku sklapanja braka, ni jedno od njih dvoje ne moze biti sigurno u ono famozno u dobru i zlu... mogu samo da zive u nadi da ce tako da bude. I da ta ljubav vrlo lako moze da predje u mrznju. Za mene bi to bio trenutak kada bi iz nekog razloga pokusao da naskodi mom ( nasem) detetu. Ne znam jesam li sad pojasnila bar malo. :bye:
Ajd da prosirimo da bismo obe bile sigurne da pricamo o pravoj stvari...ja ne mogu ni da zamislim da bi mm tj.otac moje dece pokusao,ne ucnio nazao nasoj deci...takva situacvija zahteva ne redovna,nego vanredna sredstva odbrane,ili da nesto slicno pokusa da ucini meni...odbrana jos uvek dragog mi muza se odnosi ne ostale spoljne situacije...pretpostavljam da ti nisi u braku,rekla bih da malo skepticno razmisljas o njemu...znas sta u pravu si...a kad dodjes do onog u dobru i u zlu,pa to je to,ostanes ako je stvarno tako...ako nije pa nista nije za vjek i vjekova(osim ljubavi prema svojoj deci,ali to zahteva novu temu):heart::heart::bye::bye::bye:

Ja mog matorog nikad ne bih izdala. Znam da ni on ne bi pravio sranja sa zakonom, nije taj tip, pa mi je valjda lako da lajem, ali i da napravi nešto ne bih ga izdala, ali bih ga nalupala makar na spavanju ili kad se napije, ma tako bih ga nalupala, ne bi mu vala nikad više napamet pale zajebancije bilo koje vrste:D

Ja mog matorog nikad ne bih izdala. Znam da ni on ne bi pravio sranja sa zakonom, nije taj tip, pa mi je valjda lako da lajem, ali i da napravi nešto ne bih ga izdala, ali bih ga nalupala makar na spavanju ili kad se napije, ma tako bih ga nalupala, ne bi mu vala nikad više napamet pale zajebancije bilo koje vrste:D

Alal ti vera !!!
Ti si prava žena i pravi bračni DRUG.

Ugledajte se na ovaj primer,vi rospije belosvetske.....!
Koje bi za večeru i lupkanja tuđim jajima po guzici
u hotelu "Srbija", oterale na robiju i u grob čoveka,
kome ste se zaklele na vernost i zajednički život
"dok vas smrt ne rastavi" !
Onoga koji ima podjednake zasluge za decu,
koju ste rodile i kojom se ponosite.....

Još jednom - Bravo,Melita !
Tvoj "matori" ima dragulj u kući.
Sve ostalo je manje vredno i "leći" će nekako....!

Poslednja izmena:
Alal ti vera !!!
Ti si prava žena i pravi bračni DRUG.

Ugledajte se na ovaj primer,vi rospije belosvetske.....!
Koje bi za večeru i lupkanja tuđim jajima po guzici
u hotelu "Srbija", oterale na robiju i u grob čoveka,
kome ste se zaklele na vernost i zajednički život
"dok vas smrt ne rastavi" !
Onoga koji ima podjednake zasluge za decu,
koju ste rodile i kojom se ponosite.....

Još jednom - Bravo,Melita !
Tvoj "matori" ima dragulj u kući.
Sve ostalo je manje vredno i "leći" će nekako....!

Grofe nemoj da me fališ matere ti, još ću popiti virtualne batine;) Lako je meni da se trsim, moj matori duša od čoeka, ne bi mrava zgazio, samo mene ponekad nagazi, ali mu ja vratim tako što mu ne skuvam ručak pa smo kvit. Pošteno rečeno, nemam pojma kako bih reagovala i šta bih trućala da je on neka druga sorta čoveka, ovako mi lako da budem dobar bračni drug:D

Grofe nemoj da me fališ matere ti, još ću popiti virtualne batine;) Lako je meni da se trsim, moj matori duša od čoeka, ne bi mrava zgazio, samo mene ponekad nagazi, ali mu ja vratim tako što mu ne skuvam ručak pa smo kvit. Pošteno rečeno, nemam pojma kako bih reagovala i šta bih trućala da je on neka druga sorta čoveka, ovako mi lako da budem dobar bračni drug:D

Ja rekoh po savesti.
I spasih dušu svoju....

Nekome je vaznije da bude dobar bracni drug a nekome da bude dobar covek. Najlepse je da se bude oboje istovremeno ali ako bracni drug krsi zakon onda jedno iskljucije drugo. Svako prema svom shvatanju zivota, braka i covecnosti.

Back