Mrzim

• Začetnik teme Začetnik teme Riada
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mrzim
one što ljude dijele
na crne,žute i bijele
Mrzim
one što ljude dijele
gledajuć kojem bogu se mole
da l crkva,dzamija il sinagoga
da l da se dijelimo zarad toga...
Mrzim
one što ljude dijele
na buržuje iz visoke klase
i one iz obične narodne mase
Mrzim
one koji između muškarca i žene
astronomske razlike prave
kad se kroz prste muškima gleda
a da isto učini žena
ni pomisliti se ne da...
Bog te...pa ja mrzim cijeli svijet!

Tanka je linija što deli ljubav od mržnje. Samo malčice se pomeri na neku stranu i eto Te na ljubavnom, umesto na ratnom polju.;)

Mada, na žalost, važi i obrnuto. :confused:

Riada, delim tvoje mišljenje.
Lepo si zaokružila misao.
Skladno i iskreno.
Svet ne mogu i da hoću
da promenim.
Tebe hoću i želim da zagrlim:zag:

lele,lele......kako ste mi ozbiljni.......a juče strnjike, kombajni, stršljeni, prisećanja i sećanja na uzavrela tela i tako to, što bi reko moj kum.....vrcalo na sve strane bre :rtfm:
:zcepanje:

LJILJA MMM;bt130250:
lele,lele......kako ste mi ozbiljni.......a juče strnjike, kombajni, stršljeni, prisećanja i sećanja na uzavrela tela i tako to, što bi reko moj kum.....vrcalo na sve strane bre :rtfm:
:zcepanje:

Pesma ne asocira na ništa vrcavo, a i ne vrcka mi se, boli me noga:manikir:
A juče, sama si nam dala uvertiru za razna razmišljanja :zper:
Ne bi mi, inače,:manikir:

mari47;bt130253:
Pesma ne asocira na ništa vrcavo, a i ne vrcka mi se, boli me noga:manikir:
A juče, sama si nam dala uvertiru za razna razmišljanja :zper:
Ne bi mi, inače,:manikir:

ja vam dala uvertiru :rtfm:
Nisam ja nego Z što se seti leta...on ga se inače izgleda rado seća....i tako je krenulo.....a pre njega Tol sa ježom....pa si se ti nadovezala asocijacijom na bockanje.......i tako :zcepanje:

A pesma jeste lepa...i tačna....i ja izgleda da mrzim ceo svet kao Riada :rotf:

Avajjjjjjjjjjjjjjjjj.......................................ostala sam neshvacena..........JA VOLIM SVIJET,JA VOLIM SVE LJUDE.........................a ona recenica"Bog te ,pa ja mrzim cijeli svijet"....samo je u stvari naglasila da je svijet pun podjela!U stvari,mislim da su me Mari i Z shvatili,al ova Ljilja samo misli o strnjistu pa nije ni cudo sto sam ostala neshvacena:dash:

RiadaT.;bt130263:
Avajjjjjjjjjjjjjjjjj.......................................ostala sam neshvacena..........JA VOLIM SVIJET,JA VOLIM SVE LJUDE.........................a ona recenica"Bog te ,pa ja mrzim cijeli svijet"....samo je u stvari naglasila da je svijet pun podjela!U stvari,mislim da su me Mari i Z shvatili,al ova Ljilja samo misli o strnjistu pa nije ni cudo sto sam ostala neshvacena:dash:

Kuj te bre nesvaća? Ja li? Svašta.......pa jel ti vidiš da sam se poistovetila sa tobom bre :rtfm:
to se ovi dvoje prisećaju strnjišta i leta...ne ja.....ja sam u zimskoj sezoni....kod mene vako :zper: reala bre...što se vidi iz PS :manikir:

zxy;bt130241:
Mrzim ih i ja
delim sa tobom gledišta ta
ko što i treba prijatelja dva
al pesma je ipak samo tvoja
dobra je i meni se dopada.:klap:

Drago mi je Z da dijelis moje misljenje....u stvari ,znala sam to i prije nego što si to rekao....prijatelji se uvijek razumiju....:bye:

Back