MRZIM

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Najvise sam mrzela pranje sudova ali mi je tu muku od proslog meseca resila masina za sudje. Strasno me mrzi da kupim ves sa zice i da vratim usisivac na mesto posle usisavanja. Volim da kuvam.

Meni je sledeci cilj od kucnih aparata masina za susenje vesa. Cilj mi je vec dve godine, ali nikako da dodje na red. Osusi i ne mislis da li ce biti suv ves danas, sutra, da li ce pasti kisa i biti vlazno...

Da budem iskrena ne volim nista da radim po kuci, al naravno MORAM sve da radim...Nekako sam rasporedila da mi to ne padne tesko...Ipak najveci smor mi je peglanje...muz hoce da mi pomogne samo sto on sve sredi za pola sata - ko macka repom a ja bih to radila detaljno trebalo bi mi pola dana... al kakav je dobar osecaj kad sednes u cistoj sobi, pa bacis pogled na namestaj - nema prasine, zavese mirisu, ja pijem kaficu , citam novine i uzivam...

Gazdarica:
Pravo da ti kazem, ne volim nista da radim po kuci, osim da ponekad kuvam... Mislim, kad sam raspolozena za to...
Sve ostalo, radim samo zato sto moram...
Ipak, ako mi je od necega posebno muka, onda je to peglanje... Sve sto nekako moze da prodje da se ne pegla, ja ne peglam...
he, he, takođe:-) a da dodam i nešto što još niko nije pomenuo - mrzim da slažem stvari u ormanu - uvek su mi u haosu. Doduše, onda budem ljuta na sebe što ponovo moram da peglam stvar koju sam već ispeglala jer se u tom neredu izgužvala, naravno. I mrzim "raspored" u kuhinjskim elementima - naravno, mrzim i to što nikad ne znam šta mi gde stoji. Ma, generalno, mrzim da radim :-) Jedino, ponekad volim da kuvam i pravim kolače - kada sam raspoložena.

Iskreno, za retko sta od kucnih poslova mogu da kazem da volim da radim. Vise je to moranje. Ali kad nesto uzmem da radim onda sam do zla boga detaljna i picajzla. Recimo da mi usisavanje najlakse pada. Mrzim brisanje podova, peglanje muskih kosulja, peglanje posteljine i uopste tesko me naterati na neko veliko spremanje.

nista krupno nisam radila do unazad pola godine(osim onih svakodnevnih poslova...sklanjanje,slaganje,pa opet za koji sat isto..)na srecu,imala sam zenu koja mi je dolazila dva puta sedmicno i koja je radila apsolutno sve(do pranja finih stvari na ruke)... kakva lepa vremena.. ali ti su dani prohujali...no da se vratim na temu...mrzim sve staticne poslove a pogotovu one koje ni ne primetis da si uradio kao sto su:peglanje,sirenje i sakupljanje vesa,zamena posteljine,sezonska pretumbacija...

Mrzim sve kucne poslove, ali vise od toga mrzim nered i zato sve radim (cak i peglam, iako mi je omrazena aktivnost # 1). Jedino mi ne smeta prasina :)

Naravno, kuvanje ne spada u kucne poslove: to obozavam!

Uuu, kosulje su mi rak-rana. Taman mislim da sam zavrsila kad shvatim da mi se u medjuvremenu opet vecina izguzvala. Najgori mi je onaj prednji deo kod kragne, to nikako da potrefim i ispeglam kako treba, uvek bar delic ostane izguzvan

Немам појма на то да одакле сте извукли ову тему. Зашто можем мрзити икакав од домаћих послова? Перење посуђе - једим понекад. Мењање постељине - спавам регуларно у своме кревету. Пеглање кошуља - па ходим ли нагишом :) ? Превише свега волим да перем судове - пото што пераам веоомаа лагаано... Ипак не кухињам: не знам да радим то једно.

ПС: Ја сам Руски, опростите језиковне ми погрешке.

Марбол:
Немам појма на то да одакле сте извукли ову тему. Зашто можем мрзити икакав од домаћих послова? Перење посуђе - једим понекад. Мењање постељине - спавам регуларно у своме кревету. Пеглање кошуља - па ходим ли нагишом :) ? Превише свега волим да перем судове - пото што пераам веоомаа лагаано... Ипак не кухињам: не знам да радим то једно.

ПС: Ја сам Руски, опростите језиковне ми погрешке.

Bilo kako bilo, mnogo mi se sviđa izraz ''kuhinjati'' .

: )

Back