Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
he, he, takođe:-) a da dodam i nešto što još niko nije pomenuo - mrzim da slažem stvari u ormanu - uvek su mi u haosu. Doduše, onda budem ljuta na sebe što ponovo moram da peglam stvar koju sam već ispeglala jer se u tom neredu izgužvala, naravno. I mrzim "raspored" u kuhinjskim elementima - naravno, mrzim i to što nikad ne znam šta mi gde stoji. Ma, generalno, mrzim da radim :-) Jedino, ponekad volim da kuvam i pravim kolače - kada sam raspoložena.Gazdarica:Pravo da ti kazem, ne volim nista da radim po kuci, osim da ponekad kuvam... Mislim, kad sam raspolozena za to...
Sve ostalo, radim samo zato sto moram...
Ipak, ako mi je od necega posebno muka, onda je to peglanje... Sve sto nekako moze da prodje da se ne pegla, ja ne peglam...
Zbog dvotacke ispred slova p... :wink:w.witch:uopste ne znam odakle mi onaj zuti umesto slova p a ne mogu da ga izbrisem...misterija
Queen_:od kućnih poslova jedino ne mrzim peglanje
Марбол:Немам појма на то да одакле сте извукли ову тему. Зашто можем мрзити икакав од домаћих послова? Перење посуђе - једим понекад. Мењање постељине - спавам регуларно у своме кревету. Пеглање кошуља - па ходим ли нагишом? Превише свега волим да перем судове - пото што пераам веоомаа лагаано... Ипак не кухињам: не знам да радим то једно.
ПС: Ја сам Руски, опростите језиковне ми погрешке.