DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.914
ju tu...tenkju sviti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve tako i ja..i jos kazem sebi kako sam divno stvorenje kad za ceo svet ljubavi imam... bjutiful insajd & outsajd..
- - - - - - - - - -
Ju ar sooou bjutiful!
...sto sam uradio to i to...
Koji je vas najveci nedostatak u ponasanju, da li ste ga naucili kontrolisati, savladali ili se redovno borite s njim?
Mrzim sebe kada ćutim gde ne bi trebalo.
Koji je vas najveci nedostatak u ponasanju, da li ste ga naucili kontrolisati, savladali ili se redovno borite s njim?
Kad teram mak na konac, dokazujem nešto, kad padnem u vatru zbog raznih gluposti.
Posle se kao oni alkoholičari u filmovima koji mlate žene iskreno zaklinjem sebi da ću biti bolja, pametnija, smirenija... Do sledećeg pomračenja svesti.
To je ono što mi baš smeta, što ne mogu da popravim nikako. Ili u nekom periodu deluje da sam popravila, u stvari sam samo promenila formu.Ima još koječega, ali druge stvari praštam sebi.
Praštam lakše i tuđe slabosti, ako ništa više.
Nemam mane i zbog toga sam sebe naprosto obožavam!
A ti EŠu?
Kad vidim tebe tako savrsenog dodje mi da idem na pecanje![]()
Tamo se i rešavaš svih svojih mana...
No dobro...
Sin mi to ponekad kaže da mi ne valja...Zajebavam se čak i s glupim primitivcima koji i ne kapiraju u čemu je zajebancija...
Kaže sin da bez veze samo trošim reči i energiju...
U pravu je-previše se zajebavam...
OVo malo ima veze sa mojom temom: da li napredujjete ili nazadujete...
NAjveći nedostatak (ako je to nedostatak) ...kao leptir sam u pubertetu...neki vole moju veselu prirodu, a neki se pitaju na čemu sam
VErovatno misle da sam površna, neozbiljna itd..
ali, ja ne mogu čekati da se sve kocke na dragoj nam planeti poslože da budem happy... jer, to se neće desiti
- - - - - - - - - -
pošto se tema zove Mrzim se... e to je onda zato što nisam u stanju držati se prioriteta - rasplinem se - mnogo me toga zanima, pa često dan bude kratak
na tome moram raditi![]()
Dobro, kada ćemo se sexati?