Mrzela sam muskarce

i jos me pita : wanna let me suck ur big cock ? :rumenka: ja joj kazem : Ok bb do it :per: i ona sise na SL ja pusim cigaru u RL i smejem se haha :lol: onda uzme komande i svasta mi radi :aha:

I kako da je ne volis takvu ? :malav: :rotf: i to nije samo ta jedna svaka to radi sa nekim tamo :aha: i ne skrivaju se .... za njih je to igra i nikog nje sramota sto to radi niti se neko cudi sto gleda :aha:

I zato su ribe ovde takve nervozne mrze muskarce, ljute besne jer je sex je kod nas jos uvek neki tabu cak i virtuelni je bruka kao .... i posle imas osecaj da si ucinio nesto lose od svog tog skrivanja :rotf:

i jos me pita : wanna let me suck ur big cock ? :rumenka: ja joj kazem : Ok bb do it :per: i ona sise na SL ja pusim cigaru u RL i smejem se haha :lol: onda uzme komande i svasta mi radi :aha:

I kako da je ne volis takvu ? :malav: :rotf: i to nije samo ta jedna svaka to radi sa nekim tamo :aha: i ne skrivaju se .... za njih je to igra i nikog nje sramota sto to radi niti se neko cudi sto gleda :aha:

I zato su ribe ovde takve nervozne mrze muskarce, ljute besne jer je sex je kod nas jos uvek neki tabu cak i virtuelni je bruka kao .... i posle imas osecaj da si ucinio nesto lose od svog tog skrivanja :rotf:
To Rade americke fufe
Srpske domacice kazu "idi operi ga I nemoj da bude dugo zagorece mi kupus" :malav:

Oh yeah plase se mog ogromnog na SL :lol: pise nesto na kineskom na chat ali kapiram ono Ahhhhhhhh ohhh mmmmm :rotf:

One su perverzne i uglavnom BDSM i Vamp :zper:

- - - - - - - - - -

Na jednom mestu dolaze 2 lesbian i imaju horor sex :malav: ja kao voayer posmatram kako se ujedaju :lol:

Mogu da ti pokazem :rumenko: :lol: To je sex u kome se kreses na nekim ukletim spravama, na pentagramu na Krstu onda u kovcegu :lol: onda ona ima vampirske zube i ujeda te i nokte i dugacke ko vestica i grebe te pusta krv i sise :rumenka:

Gledao sam na sl :aha: Ima jedna horor kuca puna horor sex sprava :mrgreen: i neke ribe to lozi :lol:

Ne praktikujem ali je zanimljivo videti :) imao sam jednom 3some sa 2 horor ribe na SL :lol:

Па како не видиш јбт. Она тиме себе изузима а друге све баца у исти кош.

Ok, rekla je da više preferira muško društvo, jer su žene uglavnom takve, takve, takve i takve, što je možda izdizanje sebe, a možda jednostavno iskren stav, koji je takav kakav jeste... Nije sve to tako negativno, i ne moraju žene odmah skakati zato što neko kaže mišljenje, a, eto, njima se ne dopada, pa kako je ona to mogla tako napisati...

Boze kako meni ruzno kad ovako nesto cujem....:(
A to uvek cujem od zena koje upravo to rade i koje sebi daju na vrednosti iskljucivo muskim drustvom gde se osecaju posebno...
Necemo zapeniti... bar ne ja.
Meni je samo zao.

Takođe :(
nadam se da ima dvadesetak godina, ako već fura taj stav, onda joj se oprašta

Ja volim neke muškarce, jer se uz njih osećam sigurno
I volim kako mirišu <3

Nisam nikad mrzela muskarce, naprotiv daleko su bolji sagovornici i prijatelji od zena.

Zene bas nesto ne gotivim... smaraju, cepidlace, ogovaraju, rugaju se, zavidne su, ljubomorisu itd, daleko vise od muskaraca.

Iz licnog iskustva, molim forumasice da ne zapene odmah.:hvala:

obožavam ovakve žene
koja si ti ispisnica, predala si se odavno, kad ne umeš da živiš i sa ženama te vrste
budi žensko ... ne beži na taj način

Ok, rekla je da više preferira muško društvo, jer su žene uglavnom takve, takve, takve i takve, što je možda izdizanje sebe, a možda jednostavno iskren stav, koji je takav kakav jeste... Nije sve to tako negativno, i ne moraju žene odmah skakati zato što neko kaže mišljenje, a, eto, njima se ne dopada, pa kako je ona to mogla tako napisati...
ja verujem da je iskren
kao sto neke zene iskreno mrze muskarce
misim mrznja je originalno osecanje, nije fejk
ko voli nek izvoli

Stvarno zalim ljude koji imaju problem sa citanjem teksta duzeg od jedne SMS poruke.

a jel bi ti cit'o tekst od 5000 reci koje pesnik iskoristi da ..ne kaze nista?

- - - - - - - - - -

ja verujem da je iskren
kao sto neke zene iskreno mrze muskarce
misim mrznja je originalno osecanje, nije fejk
ko voli nek izvoli

danas je I to .."fejk" glumi se jer je zbog ovog ili onog u datom momentu trend da se to mrzi ili taj ili ta.

..."mrzim rasiste, crnce I cigane.":lol:

Back