Mrtav ladan , panicar, ravnodušan ...

Kakav ste tip muškarca?

Kad sagledate svoje uspone i padove kakve emocije to sagledavanje izaziva u vama ?

Da li vam je lako pomiriti se sa činjenicama koje su prošli ili vas to i godinama poslije muci .....

Uglavnom optimistican.

Nista posebno, desilo se sta se desilo i gledam kako da izvucem maksimum iz toga.

Zapitam se nekada sta bi bilo da sam nesto uradio drugacije ali mi je drago sto nisam.
Da sam nesto drugacije radio verovatno ne bih sada znao neke ljude i neke stvari.
Znam da je ovako najbolje :)

Nisam ravnoidušan, porazi me obeshrabruju, ali sam i fajter i u rizičnim situacijama sam začuđujuće smiren...
na sitnice možda reagujem prenaglašeno, al kad je stvarno frka, kad razmislim kasnije, samog sebe iznenadim kako sam reagovao staloženo.
interesantno je jer znam zbog nebitnih stvari da reagujem temperamentnije....to je ozbiljna mana za vlasnika takve naravi ( :

Kakav ste tip muškarca?

Kad sagledate svoje uspone i padove kakve emocije to sagledavanje izaziva u vama ?

Da li vam je lako pomiriti se sa činjenicama koje su prošli ili vas to i godinama poslije muci .....

Covek mora da se pomiri sa porazima, analizira ih detaljno kako ne bi ponovio greske...
Greske sam uglavnom pravio zbog pomodarske alavosti.
Usponi i uspesi treba da daju snagu i pozitivan moral i motivaciju coveku, nesto sto ce da ga bodri i u sta ce da veruje.

Velike greske su me dugo mucile ali sad sam se pomirio vec dobro dosta sa prosloscu. Valjda vrijeme uradi svoje. Za ubuduce ne znam, vjerovatno bih isto reagovao, ne mislim da su me ta iskustva nesto promjenila.

da
uvek se setim kuma kad mi kaze "nije budala onaj ko napravi gresku, budala je onaj ko je ponovi" a ja uvek odgovaram "eh kume ja sam dupla budala ja je i vise puta ponavljam"

Poslednja izmena:
Kakav ste tip muškarca?

Zanimljivo....Glupa tema i muskarci koji ne primecuju da je glupa tema.....
Znaci ova zenska im je interesantna za privodjenje....

A sto je glupa tema...
Prva recenica je jedna tema...
Druga recenica je druga tema, koja sa prvom nema nikakve veze, osim ako je muskarac depresivan, onda ima....
Treca recenica je treca tema, koja sa prvom nema veze, a sa drugom ima veze ako ste muskarac koji je depresivan...

I onda slede bukvalno odgovori, jesam ili nisam depresivan....

Kakav ste tip muškarca?

па некад покушавам да исправим ако је могуће, ако није мора да се иде даље. најгоре је заглавити се у прошлост типа шта сам могао а нисам, шо би се рекло простим речником после ебања нема кајања.
а што се тиче успона треба се и даље држати на земљи и опет наставиди даље.
неко је овде имао потпис: није важно куда идем важно је да стигнем :D

Back