- Poruka
- 2.036

Šta fali ovom Dragutinu Topiću kako je gradjen? Mršav je, crn je i visok 190 cm kao ja. A uspešniji od svakog karatiste i sigurno ne ide u teretanu. Ugledajte se na njega.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam jednog tipa koji je trenirao karate kao mali, posle je išao na bazen redovno i trenirao plivanje, pio proteine, išao u američke teretane i sve to uz stručnu literaturu kao ti. Al je dobijao batina od svakog redom muškarca u osnovnoj 8 godina bez prestanka - svi su ga mrzeli. Znam jednog isto druga iz osnovne nekog drugog koji ništa od toga što si naveo nije radio i nije davao pažnju tome, ali je najviše maltretirao i tukao tog karatistu i sad ima dvoje dece i ženu. Svi smo isto godište.
Karatista je izgubljen slučaj veruj mi.
Ja i taj sa dvoje dece nismo nikakvi izgubljeni slučajevi. Možemo da nokautiramo karatistu kad god hoćemo.
Ti si zaista fenomen. Kapiras li ti da su ono deca na prvom clip-u? Svaki od tih klinaca ima 10god manje od tebe!!! A sto je najgore barem imaju definsiane bicepse od nosenja kalasnjikova, ti na onim slikama nemas ni naznake misica... Mozes ti sebe da tesis koliko hoces, al neko sa 190cm i 55kg jednostavno nije fizicki zdrav.