Mršavost

2v7xw1c.jpg

Šta fali ovom Dragutinu Topiću kako je gradjen? Mršav je, crn je i visok 190 cm kao ja. A uspešniji od svakog karatiste i sigurno ne ide u teretanu. Ugledajte se na njega.

Znam jednog tipa koji je trenirao karate kao mali, posle je išao na bazen redovno i trenirao plivanje, pio proteine, išao u američke teretane i sve to uz stručnu literaturu kao ti. Al je dobijao batina od svakog redom muškarca u osnovnoj 8 godina bez prestanka - svi su ga mrzeli. Znam jednog isto druga iz osnovne nekog drugog koji ništa od toga što si naveo nije radio i nije davao pažnju tome, ali je najviše maltretirao i tukao tog karatistu i sad ima dvoje dece i ženu. Svi smo isto godište.

Karatista je izgubljen slučaj veruj mi.
Ja i taj sa dvoje dece nismo nikakvi izgubljeni slučajevi. Možemo da nokautiramo karatistu kad god hoćemo.

Ti sa svojih 55kg i visinom od 190cm si spretan koliko i slon u prodavnici stakla. Covece drugova devojka ima toliko na visinu od 170cm. Tebe kada bi neko malo jace udario samo bi se srusio, centar ravnoteze ti nije kao osobi koja je niza od tebe, masivnija.... sa tvojih 55kg ubedjen sam da nemozes da podignes 50kg sa zemlje ( mrtve vage ). Znaci cucnes, uhvatis to i podignes. Mani me ti tvojih likova koje si znao, takodje cisto sumnjam da je lik u osnovnoj skoli sa svojih 13god pio proteine, isao u teretanu i zajeeebavao se....

Kazi to ovom karatisti :) jednim samarom bi ti izbio sve zube, tj tebi i tvom drugu...

Ti si zaista fenomen. Kapiras li ti da su ono deca na prvom clip-u? Svaki od tih klinaca ima 10god manje od tebe!!! A sto je najgore barem imaju definsiane bicepse od nosenja kalasnjikova, ti na onim slikama nemas ni naznake misica... Mozes ti sebe da tesis koliko hoces, al neko sa 190cm i 55kg jednostavno nije fizicki zdrav.

dodji da te ja ranim 15 dana

biomed 6 možda?

zezam se rokaj kalorično ali zdravu hranu i kreći se
mesa, mlečne proizvode, punomasni sir, čokoladno mleko, tamni hleb, tost, mahunarke, ne fali ništa ni bureku ni gibanici ali ne samo to
beli šećer i gazirano ipak izbegavaj
uostalom šta ti fali
ako ti je do mase onda lepo pitaj u nekoj teretani program

Ti si zaista fenomen. Kapiras li ti da su ono deca na prvom clip-u? Svaki od tih klinaca ima 10god manje od tebe!!! A sto je najgore barem imaju definsiane bicepse od nosenja kalasnjikova, ti na onim slikama nemas ni naznake misica... Mozes ti sebe da tesis koliko hoces, al neko sa 190cm i 55kg jednostavno nije fizicki zdrav.

Mogu ja i tebe da tešim mojim mišićima

qytj47.jpg

23uyd7o.jpg

22ypmf.jpg

o6wk1h.jpg

a i bicepsi su bitni

ioovfk.jpg

2yxjhmt.jpg

Back