Mršavost

mrblack634

Zainteresovan član
Poruka
263
Moje pitanje je vrlo jednostavno...Kako da se kvalitetno i zdravo ugojim.Pod ovim "kvalitetno" mislim da se ne gojim slatkisima vec prirodni i zdravo bez proteina ako slucajno znate. Ne zelim da imam sloj sala jer vec imam trbusnjake ali sam premrsav...A usput i ako znate neku vezbu ili sta vec za prosirenje grudnog kosa i ramena...Hvala unapred :udriglavu:
:jede:

Ovako je jedan moj ortak to objasnio , kad je bio dvadeset samo da mi se ugojiti koju kilu , sa 30 samo da mi je ostat ovakav , sa 40 samo da mi je skinuti koju kilu

Jedi burek, svinjetinu to najviše ako hoćeš da se ugojiš, to najviše goji. Ja imam problem sa mršavosti. Izgubio sam 35 kila za kratko vreme, al znam da mogu da nadoknadim, žilav sam jer sam Rumun. (samo da znaš nisam oslabio od neke bolesti ili zbog droge pa zbog toga mogu da mi se vrate kile pa i ne marim mnogo) Imao sam 80 kila pre neku godinu pre jedno 4 godine, sad trenutno imam 55 kila. Misliš da neću nadoknaditi?

Burek? Daj covece ne lupaj. Nema nekvalitetnije ishrane od bureka i raznoh testenina. Treba da jede kacamak sa punomasnim mlekom, pirinac ( recimo sutlijas ), da unosi dosta voca, banane npr su super. Ako bude samo jeo takva sranja ( burek, pizza, peciva ) napravice sebi haos u stomaku. Treba mu balansirana ishrana i sto raznovrsnija. Zato si i izgubio oliko kg akda si nabacio masu koja nema veze sa zivotom.

Plivaj da vidis kako to otvara apetit i razvija..pa usput pitaj nekog vaterpolistu sta jede

Vaterpolisti i bilderi su Ameri. Oni jedu iz McDonaldsa, neku veštačku hranu i ko zna kakve proteine.
A Rumuni su toliko žilavi da kad su u vreme Čaušeskua sve prodavnice ostale bez hrane, morali su da jedu hranu iz šume šta pronadju u šumi to pojedu da bi preživeli jer nisu imali ništa u prodavnicama ni osnovno ni hleba baš ništa - pre nego što su streljali Čaušeskua. Pa im ništa ne fali makar jeli iz šume jer su žilavi, a ne neke piizdurine kao Ameri što idu u teretanu, a u glavi prazniji od rumunskih prodavnica za vreme Čaušeskua.

Burek je dosta masan i to jako goji da znate.

Znas li ti sta se daje svinjama da se ugoje, pilicima i ostalim domacim zivotinjama? Covece burek je najgora moguca stvar koju moze da unosi u sebe. Nije poneta dobiti masu, to moze skoro svako. Treba dobiti kvalitetne kilograme, tj masu koju ce moci da odrzava. Mora da balansira sa unosom proteina, zasicenih masti ( kvalitetnih masti ), kvalitetnim carbohydrate-ima a ne samo burek. Treba za dorucak da jede nesto sto ce mu nadoknaditi rezerve koje je izgubio tokom sna. Znaci recimo solja mleka i neki lak dorucak, ili jos bolje ovsene pahuljice, kuvani pirinac, musli ( sa raznim vocem ), treba da jede vise puta tokom dana moze da jede cisto meso koliko hoce a ako ne unosi ugljane hidrate moze da se pozdravi sa kilogramima. Ljudi se ne udabljaju zato sto jedu ogromne kolicine mesa, vec zato sto t meso kombinuju sa Coca-Colom, raznim slatkisima i ostalim cudima.

Vaterpolisti i bilderi su Ameri. Oni jedu iz McDonaldsa, neku veštačku hranu i ko zna kakve proteine.
A Rumuni su toliko žilavi da kad su u vreme Čaušeskua sve prodavnice ostale bez hrane, morali su da jedu hranu iz šume šta pronadju u šumi to pojedu da bi preživeli jer nisu imali ništa u prodavnicama ni osnovno ni hleba baš ništa - pre nego što su streljali Čaušeskua. Pa im ništa ne fali makar jeli iz šume jer su žilavi, a ne neke piizdurine kao Ameri što idu u teretanu, a u glavi prazniji od rumunskih prodavnica za vreme Čaušeskua.

Lupas gluposti, Poznajem vise Rumuna nego ti ( koji si navodno Rumun ) i svaki ce ti reci u lice ono sto su i meni. Svaki Rumun zali za Causeskuom, ili vise od 80%.

Lupas gluposti, Poznajem vise Rumuna nego ti ( koji si navodno Rumun ) i svaki ce ti reci u lice ono sto su i meni. Svaki Rumun zali za Causeskuom, ili vise od 80%.

Znam i zašto žale za nekim vremenima...zato što ih sredila Evropska Unija i amerikanizacija Rumunije...

Ali da više od njih žali za Čaušeskuom, zašto bi ga streljali i kremairali ,a on bežao od njih helihopterom? Probaj da jedeš iz šume kao većina Rumuna u vreme Čaušeskua pa žali za njim što nije bilo hleba u prodavnicama.

Znam i zašto žale za nekim vremenima...zato što ih sredila Evropska Unija i amerikanizacija Rumunije...

Ali da više od njih žali za Čaušeskuom, zašto bi ga streljali i kremairali ,a on bežao od njih helihopterom? Probaj da jedeš iz šume kao većina Rumuna u vreme Čaušeskua pa žali za njim što nije bilo hleba u prodavnicama.

Ti zaista mislis da su ga streljali i kremirali? Isto kao i Hitlera, ma daj.... Pobegao je taj negde u bratsku komunisticku zemlju samo tako... A za tvoju informaciju lovio sam ja mnogo toga po sumi, sigurno vise nego ti :) Samim ti nemoj da mi pises bajke o Rumunima koji su jeli u sumu, jer ja ni jednog nisam upoznao :)

Ti zaista mislis da su ga streljali i kremirali? Isto kao i Hitlera, ma daj.... Pobegao je taj negde u bratsku komunisticku zemlju samo tako... A za tvoju informaciju lovio sam ja mnogo toga po sumi, sigurno vise nego ti :) Samim ti nemoj da mi pises bajke o Rumunima koji su jeli u sumu, jer ja ni jednog nisam upoznao :)

Oćeš snimak da ti postavim kad je bežao helihopterom i kad je sišao iz helihoptera kako su stavili odmah lisice na ruke Nikolau i Eleni Čaušesku, streljali ih po kratkom postupku i kremirali? Imam i snimak nije problem. Nego znaš kako je izbila ta revolucija u Rumuniji mojoj? Čaušesku je držao govor na vrhu zgrade, a masa od milion Rumuna je krenula na njega. On kad je to video odmah je pobegao u helihopter i izveo vojsku i tenkove na ulice Bukurešta da puca Rumun na Rumuna. Bilo je više od 5000 poginulih ljudi za taj jedan dan. I zato nemoj ti neke tvoje teorije da znaš Rumuniju bolje od mene, postoje snimci kao dokazi.

A što se tiče teme, ja sam isto mršav, al imam široka ledja jako i visok sam 190 cm, tako da sam žilav fest i sa 55 kilograma pošto mi je tata Rumun, a mama Bosanka. A ne kao ovaj klinja koji je postavio temu...on ima mala ramena mršav je i možda nizak pa ga svi tuku.

Mislis oni snimci stoje objavila policija ili ko vec? Kao zvanicni snimak egzekucije? Mislim stvarno.... I nije ih poginulo ni blizu 5000, vec negdo oko 1000 dok je oko 3000 povredjeno a najveci broj nakon sto su navodno likvidirali Causeskua...

Na tu visinu od 190cm i rezinu od 55kg moze vetar da te oduva. Ja imam 74kg na 178cm ( mozda malo manje jer nisam isao u teretanu 2 meseca ) i tvoju tezinu dizem kao od sale...A da sam na tvom mestu zabrinuo bih se, ti sa svojih 55kg na tu visinu imas premalo kila, fali ti jos jedno 15kg da bi upao u reon normalne mase za tu visinu..

Zbog izgladnjavanja naroda - streljanje!

Ovo je samo neki od 1000 snimaka revolucije, uglavnom ovde možeš videti i zbog čega su streljali njega i njegovu ženu. Nisu imali da jedu ljudi u Rumuniji. Pa je poznati rumunski književnik pričao na televiziji kako je rumunski narod onda jeo iz šume, a ne iz prodavnica. I to nisu bajke. I nemoj se praviti pametniji...

Poslednja izmena:
Hvala na odgovorima samo jos da mi odgovorite za ovo drugo pitanje...Vezbe za prosirenje ramena i grudnog kosa ako znate ako ne znate nema veze hvala jos jednom z:poz:

Poslednja izmena:
Mislio sam na vestacke proteine kao dodatak ishrani

Pa imas iprave proteine samo su dosta skupi. Proslegodine kada sam krenuo ponovo u teretanu, nakon 6+ godina pauze kupio sam neke za 50eura ( kantica od oko 3.5kg ) msavina za 55% proteina, 40% carbs i jos tako neka cuda. Pomoglo mi jeste, uz pravilnu ishranu i to kao dodatak ishrani dobio sam 6kg za 2 meseca.A meni, koji jede za veceru 2 pizze, uzina u 2-3 ujutro pred spavanje i jede 10x na dan nikada nije poslo za rukom.
Dosta proteina se sada prodaje koji sadrze Surutku ( ako znas sta je to ), mozes da kupis to i da mesas sa necim ( cistu a ne da placas nesto par hiljada dinara jer ima neke ukuse i tako to )....

Zbog izgladnjavanja naroda - streljanje!

Ovo je samo neki od 1000 snimaka revolucije, uglavnom ovde možeš videti i zbog čega su streljali njega i njegovu ženu. Nisu imali da jedu ljudi u Rumuniji. Pa je poznati rumunski književnik pričao na televiziji kako je rumunski narod onda jeo iz šume, a ne iz prodavnica. I to nisu bajke. I nemoj se praviti pametniji...

Poznati knjizevnik? Covece kapiras ti da je tako jadan snimak egzekucije da je to smesno. Podseca me na likvidaciju Sadama, snimano iz loseg ugla, kamerom jadne rezolucije i to je kao dokaz...

Pa imas iprave proteine samo su dosta skupi. Proslegodine kada sam krenuo ponovo u teretanu, nakon 6+ godina pauze kupio sam neke za 50eura ( kantica od oko 3.5kg ) msavina za 55% proteina, 40% carbs i jos tako neka cuda. Pomoglo mi jeste, uz pravilnu ishranu i to kao dodatak ishrani dobio sam 6kg za 2 meseca.A meni, koji jede za veceru 2 pizze, uzina u 2-3 ujutro pred spavanje i jede 10x na dan nikada nije poslo za rukom.
Dosta proteina se sada prodaje koji sadrze Surutku ( ako znas sta je to ), mozes da kupis to i da mesas sa necim ( cistu a ne da placas nesto par hiljada dinara jer ima neke ukuse i tako to )....

U Americi ih ima 100.000 različitih vrsta veštačke hrane i proteina. Ameri i teretane. Ameri samo naduvaju mišiće kao balone teretanom i proteinima - al to nisu pravi mišići nego kozmetički koji se posle izduvaju ko baloni, a ja imam jednog druga koji je tako žilav a bio razvijen ko bilder i nikad nije u životu išao u teretane. Nije kao Amer. Inače sa 18 godina je imao dvoje dece i kasnije radio kao telohranitelj i obezbedjenje Vojislava Šešelja. Lično ga poznajem. Zove se Giga. Imaš žilavih koliko hoćeš koji mrze Amere i teretane i koji su jači od njih i imaju jače mišiće...

U Americi ih ima 100.000 različitih vrsta veštačke hrane i proteina. Ameri i teretane. Ameri samo naduvaju mišiće kao balone teretanom i proteinima - al to nisu pravi mišići nego kozmetički koji se posle izduvaju ko baloni, a ja imam jednog druga koji je tako žilav a bio razvijen ko bilder i nikad nije u životu išao u teretane. Nije kao Amer. Inače sa 18 godina je imao dvoje dece i kasnije radio kao telohranitelj i obezbedjenje Vojislava Šešelja. Lično ga poznajem. Zove se Giga. Imaš žilavih koliko hoćeš koji mrze Amere i teretane i koji su jači od njih i imaju jače mišiće...

Ameri se naduvaju zato sto koriste steroide i ako su bas ludi kreatin. Proteini su ti osnova svakog organizma i bez njih telo, zivo bice nemoze da funkcionise. I kakve veze ima velicina misica sa sposobnoscu neke individue da izdrzi jak fizicki napor? Pogledaj malo sportiste, recimo karatiste ili neke slicne borilacke vestine ( ne Boks ), svaki ima fantasticnu definiciju, spremnost i kondiciju. Misicu su mu daleko elasticniji jer radi sa svojom tezinom a ne sa tegovima. Proeini nisu vestackog porekla....

Ameri se naduvaju zato sto koriste steroide i ako su bas ludi kreatin. Proteini su ti osnova svakog organizma i bez njih telo, zivo bice nemoze da funkcionise. I kakve veze ima velicina misica sa sposobnoscu neke individue da izdrzi jak fizicki napor? Pogledaj malo sportiste, recimo karatiste ili neke slicne borilacke vestine ( ne Boks ), svaki ima fantasticnu definiciju, spremnost i kondiciju. Misicu su mu daleko elasticniji jer radi sa svojom tezinom a ne sa tegovima. Proeini nisu vestackog porekla....

Ja sam fudbal trenirao i igrao fudbal bez proteina (4 puta nedeljno trening i utakmica, skoro cele nedelje srednja škola, hranu mi spremala moja baba Bosanka koja je bila domaćica...i sve sam uklopio). Trebao sam i da treniram boks sa mojim bratom Radovanom kad sam imao 14 godina, ali je Radovan više voleo košarku, a ja fudbal. A bio nas je jedan profesionalni bokser uputio da treniramo boks i rekao meni i Radovanu da je video talente u nama dvojici za boksere. A što se tiče mišića - možeš za jedan dan da ih dobiješ tegovima i sklekovima ako si u formi. A ledja i ramena dobijaš godinama kako odrastaš ako si bio sportista što pita ovaj u temi.

Karate, američke teretane, proteini, steroidi su za debile.

Ja sam fudbal trenirao i igrao fudbal bez proteina (4 puta nedeljno trening i utakmica, skoro cele nedelje srednja škola, hranu mi spremala moja baba Bosanka koja je bila domaćica...i sve sam uklopio). Trebao sam i da treniram boks sa mojim bratom Radovanom kad sam imao 14 godina, ali je Radovan više voleo košarku, a ja fudbal. A bio nas je jedan profesionalni bokser uputio da treniramo boks i rekao meni i Radovanu da je video talente u nama dvojici za boksere. A što se tiče mišića - možeš za jedan dan da ih dobiješ tegovima i sklekovima ako si u formi. A ledja i ramena dobijaš godinama kako odrastaš ako si bio sportista što pita ovaj u temi.

Karate, američke teretane, proteini, steroidi su za debile.

Vidi se da u zivotu nisi procitao neku strucnu literaturu. Kakve veze ima sta si radio kao klinac? Ja sam sa 15godina mogao vise da popijem nego sada., kakve veze ima. Pre 7 godina sam radio 50 sklekova u seriji i 5 serija, isto toliko i trbusnjaka, 30 zgibova sa 4 ponavljanja. mogao sam da podignem 80kg na bencu ( oko 20% vise od tadasnje tezine koju sam imao ), Vozio bicikli 3 sata SVAKI DAN a zimi 4x nedeljno isao na bazen. Sada nemam ni 30% kondicije koju sam imao pre 7 godina. Koje misice mozes da dobijes za jedan dan? Mislis one na naduvavanje sto sprecavaju da potones? Hajde postavi sliku svoju slikanu sada ( recimo da je 21:00 ) u sutra postavi isto sliku sa 24 sata razmakom, bas me zanima kakve ces misice dobiti za jedan dan... Da je za jedan dan ne bi se profesionalni body bulder-i spremali godinama i trosili na hiljade eura za raznu hemiju.

Karate, teretana, proteini za debile? Decko tebi nema pomoci, nisi ni svestan kolio si izgubljen slucaj.

p.s. da se obrazujes malo sta su proteini

Vidi se da u zivotu nisi procitao neku strucnu literaturu. Kakve veze ima sta si radio kao klinac? Ja sam sa 15godina mogao vise da popijem nego sada., kakve veze ima. Pre 7 godina sam radio 50 sklekova u seriji i 5 serija, isto toliko i trbusnjaka, 30 zgibova sa 4 ponavljanja. mogao sam da podignem 80kg na bencu ( oko 20% vise od tadasnje tezine koju sam imao ), Vozio bicikli 3 sata SVAKI DAN a zimi 4x nedeljno isao na bazen. Sada nemam ni 30% kondicije koju sam imao pre 7 godina. Koje misice mozes da dobijes za jedan dan? Mislis one na naduvavanje sto sprecavaju da potones? Hajde postavi sliku svoju slikanu sada ( recimo da je 21:00 ) u sutra postavi isto sliku sa 24 sata razmakom, bas me zanima kakve ces misice dobiti za jedan dan... Da je za jedan dan ne bi se profesionalni body bulder-i spremali godinama i trosili na hiljade eura za raznu hemiju.

Karate, teretana, proteini za debile? Decko tebi nema pomoci, nisi ni svestan kolio si izgubljen slucaj.

p.s. da se obrazujes malo sta su proteini

Znam jednog tipa koji je trenirao karate kao mali, posle je išao na bazen redovno i trenirao plivanje, pio proteine, išao u američke teretane i sve to uz stručnu literaturu kao ti. Al je dobijao batina od svakog redom muškarca u osnovnoj 8 godina bez prestanka - svi su ga mrzeli. Znam jednog isto druga iz osnovne nekog drugog koji ništa od toga što si naveo nije radio i nije davao pažnju tome, ali je najviše maltretirao i tukao tog karatistu i sad ima dvoje dece i ženu. Svi smo isto godište.

Karatista je izgubljen slučaj veruj mi.
Ja i taj sa dvoje dece nismo nikakvi izgubljeni slučajevi. Možemo da nokautiramo karatistu kad god hoćemo.

Back