Mršavljenje

Schizofrenik22

Početnik
Poruka
1
Ugojio sam se oko 25kg u zadnje dve godine, od kako sam počeo da pijem terapiju za schizofreniju. Spavam 12 sati svaki dan.

Sad razmišljam da odem kod lekara opšte prakse da se požalim na gojaznost, BMI mi je 32, to je već gojaznost, nema tu šta. Šta vi mislite o tome, jel ima neke vajde da idem uopšte kod doktora? I šta mi on može reći, manje hrane i više fizičke aktivnosti, ili imaju neke prave lekove za gojaznost?

Razmišljam da počnem da se bodem, ili heroinom, ili steroidima. Nisam još video debelog pajdomana, al nisam siguran da li oni mršave od heroina ili od toga što ne jedu ništa. Pročitao sam negde da je mišomor dobar za mršavljenje. Al velike su kazne za to. Za steroide, kontam, video sam brda likova koji su se napucali na steroidima, a kontam kako postoje steroidi za bildanje, postoje valjda i za mršavljenje. Jel imate neku hemiju da preporučite, a da je razumna cena?

Само калоријски дефицит. Дакле, да потрошиш више него што си унео.

Ако си се за две године угојио 25 кг, направи план да за две године смршаш 25 кг.

То му дође килограм месечно.

Читај мало по нету шта је нискокалорично од хране, гледај да оквирно бројиш калорије. И да трошиш. Постепено.

Нпр. први дан дај себи задатак 5000 корака, други дан 6000 и тако постепено сваки дан све више.

После тога, можда да упишеш неки клуб, па да вежбаш у клубу. Можда бајс да возиш.

da da, kalorijski deficit i moja preporuka što više vode. pisala sam već da meni česmuša smeta, ne pije mi se i dok nisam hidrogenizovanu vodu počela, nisam ni shvatala kako prija kad popiješ čašu vode.
nekako ja mršavljjenje ne gledam samo kroz lepšu figuru, to mi je da se popravi zdravlje, pa osim manje kalorija, to treba da bude zdrava hrana i nije komplikovano toliko kako se čini

Ugojio sam se oko 25kg u zadnje dve godine, od kako sam počeo da pijem terapiju za schizofreniju. Spavam 12 sati svaki dan.

Sad razmišljam da odem kod lekara opšte prakse da se požalim na gojaznost, BMI mi je 32, to je već gojaznost, nema tu šta. Šta vi mislite o tome, jel ima neke vajde da idem uopšte kod doktora? I šta mi on može reći, manje hrane i više fizičke aktivnosti, ili imaju neke prave lekove za gojaznost?

Razmišljam da počnem da se bodem, ili heroinom, ili steroidima. Nisam još video debelog pajdomana, al nisam siguran da li oni mršave od heroina ili od toga što ne jedu ništa. Pročitao sam negde da je mišomor dobar za mršavljenje. Al velike su kazne za to. Za steroide, kontam, video sam brda likova koji su se napucali na steroidima, a kontam kako postoje steroidi za bildanje, postoje valjda i za mršavljenje. Jel imate neku hemiju da preporučite, a da je razumna cena?
Pitaš da li da postaneš heroinski zavisnik?
I ljudi odgovaraju na post.
Hahahaha
Nemaaa dopa odavno, sad su druge gudre na tržištu, eto spid na primer, jeftin je a toliko je otrovan da ćeš da smršaš 25kg za mesec dana...
I nećeš postati toliki zavisnik kao od heroina. Inače, pajdomani su mršavi jer kako si rekao ne jedu, uglavnom jedva skupe pare i za gudru, pa cigarete i ne ostane za hranu, mada se u početku gubi apetit. Nemoj nikako ulaziti u tu priču.

,,,ajde ti,,,blago nama,,,pravac kod tvog matichnog/e na konsultacije,,,pa shto ti on/a preporuchije to da primenish,,,
,,,ne ni pomishljaj na heroin i ostala takva njasra,,,

Иди код лекара. Мени је помогао. :ok:

Back