MRSAVE ZENE - SIMBOLI LEPOTE I SEKSUALNOSTI. !

U poslednje vreme,prosto mi je mrsko da pogledam bilo koju TV stanicu,i bilo koju emisiju. Zasto ? Zbog debelih zena
koje svojim ogromnim dojkama,i debelim straznjicama,zakriljuju ceo ekran. Ti prizori,tih zena,izazivaju mi mucninu,
koja mi donosi insomniju.

Trebalo bi konacno,odrediti,koje zene,kojih gabarita telesnih,mogu da dodju na nase ekrane.Treba promovisati,novu,vitku,zenu dvadeset prvog veka.Te debele zene,neka ostanu u svojim zadimljenim kuhinjama,
medju svojim serpama i loncima.

Zalni smo da vidimo savremenu zenu.Da vidimo zenu,koja nece imati grudi,vece od broja tri.Cija zadnjica,nece
sakrivati zalazak sunca.Zelimo,da se vratimo istinskoj lepoti zena,koja ce da nas inspirise,da nas nadahnjuje.
Misljenja sam,da cak i ovaj porast,muske homoseksualnosti,ima veze sa odvratnoscu,koja se kod velikog :ha:broja muskaraca javlja,prema tim debelim zenskim kreaturama.

images

....prošlo je vreme Milonskih Venera - tog helenskog sklada i harmonije lepote tela i duše...to je proglašeno dekadentnom epohom ljudskoga roda....iza njega došlo je vreme judeohrišanskog sklada i lepote , oličeno u angažovanoj ženi , društveno priznatoj i uticajnoj do zla boga ....sad je vreme ovakvih žena :
images

1441892914Mira%20Adanja%20Polak.JPG

....i otkud ti to da su debele žene samo domaćice - šerparke !?

E pa nece moci "Loncar",i ako te veoma cenim.kao vrsnog poznavaoca mnogih stvari i problema,da vratis u "igru",te debele zenske
. kreature.Ja ne kazem ,da debele zene,neznaju da kuvaju,da mese i da se bave takvim glupostima.Ali,mi smo zeljni,lepih,pametnih,vitkih
zena.Zena sa telom Antilope,sa nogama Kosute,sa ocima Srne.. To smo mi LOncar zeljni. A ako nam se prijede,dobar corbast pasulj,dobre
pihtije i slicne djakonije,mi znamo,gde u koju kafanu treba da odemo.Pa necemo valjda zbog corbastog pasulja,koje neka "dudara" debela,
zna da skuva,pa necu se dragi moj "Loncar",zeniti takvom Zenom "kantom masti".

..pa nebih rekao za ove dve srpske madone , da su pasuljarske šerparke koje ne izlaze iz kuhinje....

...a što se tiče mene i mog izbora , ja bratac kopnim , venem svim svojim bićem za ona dekadentni , helenski sklad i harmoniji , dat u onoj skulpturi Venere.....ja sam rođače pre venerijanac nego srboestradac !....

....konačno , ja nisam uveo tu elitnu lepotu kao modni trnd , već prestoni intelektualci , akademci i ostali fini svet....ja samo kaže kakva je stvarnost u tom našem rajskom vrtu !

4d2875f1e3c98c7be85eb38c707a98ef.jpg

072ce7c0d17f401689ac5262f96e82a4.jpg

...a kao da je sve po helensko pojmanje ženske lepote , krenulo nizbrdo , kad je ustoličena ova kraljica :
queen_victoria.jpg

...pa kad se budela videla apolonska lepota tvog izabranika, verovatno će se tvoj komentar ozbiljno primiti i sagledavati - mislim "kritizeri" , bar ja , objaviću svoje karakteristike...a ako sudimo po onome kakav um takvo telo , onda ne moraju fotke da se objavljuju...a ja kad sam birao fotke , ovih G-ospoja , birao sam po njihovom umu , cenjenom u medijskim kućama koje se straju da ispune naše pravo da znamo sve...a sad što su im tela takva , kakva su , treba pitati njihovu pamet ( mislim , kako kome dopadljiva )...inače , kako naše bulevarske žutare , tako i belosvetske , objavile su liste izuzetno važnih i uticajnih žena , pa se ove Venere današnjice , nalaze na tom spisku.....mnim da je to za rešpekt !
...a što se tiče izgleda moje izabranice , sudeći po moneni , da je u naznakama iole kao ove gospe , nikad nebi bila moja izabranica - pa nisam ja nedaj bože utekao iz tribunala , ja sam dekadentni apolonac - glupi helenac ....
...zdruge strane , diskutabilan je stav da se neko zaslužuje , pa makar i u ljubavi....nije ljubav radna obaveza , ili nedaj bože kakva nagrada državne uprave , koja se deli zaslužnim građanima...sačuvaj me bože takovih zasluga i sudija koji sude i dodeljuju takve nagrade....
...očigledno da se , kao što rekoh napred , helenizam i njefova estetika ne primaju kod svakog , ap i u mnogim društvima.....

...no nema veze...evo još jedne uticajne Venere današnjice , naravno , po medijskim rang listama :

9cSIdKn.jpg

Fakat: sve ove prikazane žene, među kojima se nalaze i meni izrazito antipatične – ali ne iz estetskih razloga, nekome su ipak (bile ili još uvek jesu) lepe i takve kakve jesu.
Žena nije objekat koji treba da zadovolji isključivo estetske kriterijume šire javnosti.
Kada sazrimo (pod uslovom da smo sazreli), ljudsko biće nam je lepo ili ružno onoliko koliko zrači unutrašnjom lepotom.
Nažalost, diskriminacija se i zasniva na zameni teza, odnosno davanju prioroteta forme nad sadržajem.

....pa pomenuo sam listu uticajnih žena - dostupna je još uvek guglanju....proverio sam....zainteresovani mogu da pogledaju , te da načine lični izbor...

...ja sam se ovde vodio izrekom , da čovek može samo da govori o sebi , kad govori i bilo čemu....pa izbor koji pravi više govori o njemu nego o onome što govori...a opet slika govori svoju priču....zato kad sam pravio izbor , hteo sam na školskim primerima da pokažem da svaki ljudski karakter profiliše lice i telo svog bića.....
...pa sam recimo ovde prikazao : enormnu ljudsku prevrtljivost , pred kojom svaki ketmanizam može da se pokloni , i kome svako licemerje klanja se do zemlje ; za njom sledi alavost neslućenih razmera , koja sa perfidnošću doseže grozomorno savršenstvo ; posle toga sledi lukava uglađena alavost i njena perfidnost u visokom stilu ; zatim vlastoljublje , srebroljublje kombinovano sa svim pomenutim svojstvima - i tako to !
...naravno izlažući ove stavove , rizikovao sam da štošta kažem o sebi....

...za mene žene nije objekt koji zadovoljava ili ne zadovoljava...za mene je žena čovek , posle toga čovek suprotnog pola - društveno ljudsko biće !....tu nastojim i sebe da odnegujem i uvrstim...sve ostalo tone u polnu diskriminaciju !

....sve što je unutra , nastoji da se vidi i spolja - jer sva svojstva meterije/energije , nastoje u kosmosu da se iskažu kroz sva vidna polja , naročito kroz fotonsko vidno polje ( nauka je zasad preko dvanaestak vidnih polja spoznala i koristi za upoznavanje prirode ne samo elementarne mikro materije/energije , već i u kosmičkim njenim razmerama )....tako da nema karaktera unutrašnjem u bilo čemu , koji nije vidljiv na spoljašnjem delu toga....pa tako biva i sa čovekom....a karakter ljudski i njegova svojstva , slika su ljudske lepote unutarnje....s'vremenom , ta naša unutarnja lepota obnaroduje se na našem telu i njegovom cenjenom licu...to je belodana istina...to se više ne istražuje i o tome se ne pregovara.....
...zbog ovoga , današnji svet je razvio svakavi šminkeraj , šminkersku hirurgiju , raznorazne trenažne metode - kako bi sa spoljašnjim izgledom prikrio lični karakter!...."estetska manipulacija" i odnosi s'javnošću....
...a kad se govori o očiglednostima , tad antipatije i simpatije govore o onome koji govori....u ovim slučajevima nastojim da budem emotivno nezainteresovan...naročito u net pričaonici!....

...a sliku aktuelne ministarke iz tehničke vlade u ostavci , nisam postavio jer stojim na stanovištu da ona nije dosegla optimum karakternih svojstava , sa kojim su se istakle gore prikazane Venere današnjice...to ne znači da ona nije na njihovom putu , već da se ili samo kontroliše , ili još uči - a mnim da nije po Hukovim zakoniostima o prenapregnutostima dostigla svoj maksimum , pa da se strmoglavljuje u ponor marginalnosti iz koga se svak grčevito spašava i dominantno svoju unutrašnjost ispoljava....kako se to kaže , još je u usponu , a ima i dobru estetsku obradu - dokle će nezna se ; ka Đekna !

...e sad , kad pričam o uspešnim ženama , red je reći da ima i takozvanih vitkih i telesno dopadljivih uspešnih gospa ( naravno uz sve moguće današnje veštine udešavanja , podešavanja i šminkanja ) , koje su karakterno nadmašile ovde slikovno prikazane Venere....one su izuzetno značajne i moćne....rekao bih da imaju veliku vlast u senci javnih zbivanja i slikoprikaznog odlučivanja - naravno za već odlučeno....o tome se oduvek ćutalo...pa red je i ovde odćutati !

Ono sto me posebno nervira,kada se pomenu neka merila zenske lepote,to je ono cuveno:"VAZNA JE UNUTRASNJA LEPOTA"!!! Nema
Nema te "unutrasnje" lepote,koja moze da potisne onu SPOLJNU lepotu. Ta unutrasnja "lepota", to je zvaka,kojom se sluze ruzne zene.Kao one
nisu telesno lepe,al zamislite,one imaju "UNUTRASNJU" lepotu. Hvala im lepo,na toj njihovij unutrasnjoj lepoti.Ja zelim,da i Predsednica mog
Parlamenta,bude lepa.Ne zelim da pijem sodu bikarbonu,kada pogledam po neke...Necu ni o kome licno,al,kupovao bih sve novine od redai zar ne bi onaj Andjeo nebeski,ona ziva
lutka,Natasa Bekvalac,da bude nesto,vrlo vazno,u nasoj Vladi.? Ja ne kupujem dnevne listove,jer mi se gade slike i tekstovi u njima.Ali...kadaeru i...
bi takvi Andjeli vodili nasu politiku,kao sto je Natasa Bekvalac,mislim tih oblina kao ona,kupovao bih sve listove od reda.A ti dragi moj Loncar,sa ovim postavljenim slikama zena....bukvalno mi pokvari i veceru i stomak.......

...pa Lorde , ti si temu postavio - a tema ode tamo gde je misli vode.....
...u ostalom , imaš onu prvu sliku , pa je izguglaj u boljem obliku i izdanju , pa večeraj uz nju , nekoliko puta sa velikim uživanjem...
...no moram da rečem , da ta šminkerska dopadljivost , koju preporučuješ našem senatu i visoko uvaženom narodnom domu , nije lepota - jerbo nema tog šešira sa mozgom , koji može da se kupi , da tu dopadljivost dokopletira...za nju može se reći da je , kako se to kaže , dopadljivost za upotrebu koja se sponzoriše ili mentoriše , kao takozvana poslovna pratnja , dok se taj posao ne legalizuje kao najstariji zanat na svetu.....

...lepoti ne možeš ništa da dodaš nit pak da oduzmeš - a pomenutoj Gospoji , nije oduzela , već mnogo toga uskratila sama priroda rađanjem , pa šminkeraj svemogući , današnji , to ne može da doda i sakrije....
...samo jedna je Venera , jer helenizam nije srpština !

Koliko se lepota cenila u Anticko vreme,najbolje nam govori pronadjena statua Boga lepote Apolona. Ako Priroda vec nekoga obdari lepotom,
onda mu je i mudrost zagarantovana.Divimo se lepoti statute,takodje iz Antickog perioginje Palade Atine,po cijem imenu je i Grcka prestonica ,
dobila ime Atina.Dakle,lepota se oduvek cenila,kao vrhunska vrednost,za kojom su mase oduvek hrlile.Ali,iznenadio si me ti,dragi moj Kolega Loncar.
Pa gde nadje te gabore zenske,sto ih podmetnu na forum,ovaj nas toliko cenjeni.Ne znam da li sam u pravu,ali po mom skromnom mislljenju,trebalo
bi ovu nasu "Grand Paradu",koju vodi veliki narodni Umetnik Sasa Popovic,aktivno ukljuciti u politicki zivot zemlje.Imali bi svaki dan,praznik za oci i dusu.Toliko prelepih devojaka,mislim da bi se odlicno snasle u politickom zivotu.To su sve veoma lepe i talentovane,pametne devojke.

123loncar;bt290523:
images

....prošlo je vreme Milonskih Venera - tog helenskog sklada i harmonije lepote tela i duše...to je proglašeno dekadentnom epohom ljudskoga roda....iza njega došlo je vreme judeohrišanskog sklada i lepote , oličeno u angažovanoj ženi , društveno priznatoj i uticajnoj do zla boga ....sad je vreme ovakvih žena :
images

1441892914Mira%20Adanja%20Polak.JPG

....i otkud ti to da su debele žene samo domaćice - šerparke !?

Lorde , pažljivo čitaj scrveno boldovano i podvučeno.....ja nisam promenio mišljenje , samo iznosum kakvo je stanje sad !

Ne,prijatelju moj Loncar.Nikakav puls,ja ne ispitujem. Ja samo hocu da iznesem istinu i samo istinu. Svi mi smo culi,procitali...koliko je lepih
zena ubijeno u svetu,zbog ljubavi tj.ljubomore.Nesto nikada nisam cuo,da je neko ubio zenu -suprugu-ljubavnicu,koja je bila ruzna a pametna.!
,
Zasto,pitam ja tebe Loncar.??? Zato,moj prijatelju,sto ruzne zene,nisu nikome interesantne. Niko ih ne proganja,niko im ne preti,jer su svi muskarci
Ravnodusni,prema ruznim zenama.Znaci,u fokusu nasega interesovanja,nalaze se SAMO LEPE ZENE.E,upravo zbog tog opsteg interesovanja,
ja smatram,da lepim zenama,treba ustupiti sva kljucna mesta,koje danas drze,one ruzne.Svi bi bili zadovoljni i puni radnog elana,za dalje pobede.

...da stvar rasčistimo...lepo je večno....pa taj pojam ne možeš u ozbiljnoj raspravi da pripišeš ljudima , naročito ne možeš da ga vežeš samo za spoljašnjost....to o čemu ti govoriš to je dopadljivost ili nedopadljivost.....on , pojam lepo , prevashodno u raspravi može se vezati za bogove !
....no , tu praviš populističke greške....pamet je jedan vid "lepote"....takozvana "unutrašnja lepota".....pa kao takva , uvek oblikuje svoje telo i izgradi njegovu "spoljašnju lepotu"...tako da nema "lepog" bića a glupog , pa ni pametnog bića a ružnog....to nije moguće ni kod bogova.....pošto čovek nije večan , već vremešan i propadljiv , sklon starenju i umiranju , on je samo u nekim periodima svog života dopadljiv , i to kad njegova umnost izgradi svoju spoljašnjost , koja u skladu i harmoniji sa njim - umom njegovim...čovek kao i bogovi može biti samo tako dopadljiv , ali može biti za razliku od njih i nedopadljiv....
...e sad , pošto za mene nema nedopadljive a umne žene , šta je to što nju krasi pa je svetina doživljava kao pametnu osobu...prepredenost , lukavost , perfidnost , manipulativnost i sl. - ili kako se to kaže , tematski aktuelno , palanačka kosmopolitska inteligencija !

...evo stvar malkice da podupremo slikom uticajnih žena današnjice :
fb0daec339be4edd9760b26648587252.jpg

olja.jpg

50e0d681c45ef90259d6f0127f22197d.jpg

E,moj prijatelju Loncar.Posle one dve gore,sto ih stavi ispod ove dole,necu moci da jedem i pijem,najmanje sedam dana.Pa tebe covece,treba

staviti u medjunarodni ziri, ZA IZBOR NAJRUZNIJIH ZENA PLANETE ZEMLJE. Pa imaj milosti covece.Pa gde nadje ono,sto se nalazi samo jednom

u sto godina.Ajd' ovu poslednju... mogla bi da prodje,kada odem na neko ostrvo...ali one dve...Isuse,Pa ti si genije za pronalazenej ruznih zena.!!!

Back