mrsava kuca,ako neko moze...

Da ne bi dobila proliv od Panklava(a desava se zivotinjama) ,dajte joj i po jedan onaj jogurt sa probioticima(ima ih jeftinih,i niej neki izdatak,dok recimoLiobif kosta preko 240 dinara).Vet mi je uvek govorio kad su mi zivotinje bile pod oralnim antibioticima da im obavezno dajem jogurt.

Da, da... To se savetuje i ljudima, osim kada su u pitanju antibiotici tipa Dovicina (mislim). Onda se konzumacija pomera na par sati pre ili posle uzimanja leka.

kuca je sasvim dobro.i kakila je i piskila i dobila lekove.
sada je na ulici.
pocela je da se penje na ogradu terase ,ko da ce da iskoci.mnogo je htela da izadje napolje!
imala sam jednu varijantu da je smestim na nekoliko dana ,nasa adika mi je pomogla,
ali kada sam bolje razmislila i porazgovarala s zenom kod koje je bila.ne valaj.
ona s ez anas bolesno vezala za ova dva dana.a da je ja odvedem i naucim taman 10 dana negde pa da je onda bacim na ulicu.pa greota
to je ko da je neko usvojio i ona taman se privikla i onda je izbacio na ulicu.ali bukvalno.

tako da ako postoji neka humana osoba koji bi zelela mirnog,lepog psa,koji uopste ne laje i nije napadna .I AKO JE NEK OSOBA SPREMNA DA JE USVOJI ZAUVEK NEKA SE JAVI.

Preuzecu par tvojih fotki odavde pa cu probati da animiram nekog. Ako imas ideju za neke plakate sa slikom i kratkim sadrzajem, kontaktom - posalji mi poruku na pp da preuzmem.

Moze li kuja da se ikako zastiti od sintera i neljubitelja (opet pitam, znam) - cipovanjem, ogrlicom sa podacima kome se javiti ako zaluta ili nesto sl ? Mozda sam utopista, ali daj da pitam i to.

A to vezivanje za zivotinje. Ma poznato mi je. Sramota me je ponekad kakav sam plackonja i posle par sati brige o nekoj zivotinji, a kamoli posle vise dana. U kuci mi namerno staju na zulj kad treba da predam zivotinju dalje: E, 'oces li sad da places ? Obozavam to pitanje... :sad2:

Poslednja izmena:
da je zastiti ne mogu .uvak moze neko da prodje da je sutira i tuce kao istrahinju imnoge moje pse koje ste videli na forumu.sa njom sam oko 7,8 sati dnevno.nadgledam je.mada pocela je da seta po kraju sto me brine.
vrlo,vrlo je miran pas.nije lajava.poslusna i ne nametljiva.stvarno je idealna

Back