"Mršava" figura Eugenije Kuni izaziva zabrinutost zbog poremećaja u ishrani: "Kucanje na vrata smrti"

Sensei

Master
Moderator
Poruka
94.341
Fanovi su zabrinuti za Jutjuberku Eugeniju Kuni nakon nedavnog TikTok video snimka postavljenog na njenu stranicu društvenih medija.

Na snimku, koji je sakupio više od 16,8 miliona pregleda od objavljivanja 21. jula, prikazuje se Kuni u žarko ružičastoj odeći od glave do pete, inspirisanom filmom „Barbi“.

„Hiiii im Barbie“, napisala je Kuni, koja često objavljuje modni sadržaj na svom Jutjub kanalu sa više od 2,13 miliona pretplatnika, u naslovu TikTok posta.

Međutim, činilo se da su neki fanovi bili uznemireni zbog njenog izuzetno mršavog izgleda, što su izrazili u odeljku za komentare.

1690998504708.png

Fanovi su zabrinuti za Jutjuberku Eugeniju Kuni nakon nedavnog TikTok video snimka postavljenog na njenu stranicu društvenih medija.

Na snimku, koji je sakupio više od 16,8 miliona pregleda od objavljivanja 21. jula, prikazuje se Kuni u žarko ružičastoj odeći od glave do pete, inspirisanom filmom „Barbi“.

„Hiiii im Barbie“, napisala je Kuni, koja često objavljuje modni sadržaj na svom Jutjub kanalu sa više od 2,13 miliona pretplatnika, u naslovu TikTok posta.

Međutim, činilo se da su neki fanovi bili uznemireni zbog njenog izuzetno mršavog izgleda, što su izrazili u odeljku za komentare.

Pogledajte prilog 1388563
sreća da ne zna statiku...pa može da hoda

Prethodno, 2016. godine, neki fanovi su molili Jutjub zvezdu da potraži pomoć za ono što je izgledalo kao poremećaj u ishrani.

Peticiju, koja je od tada obrisana, pokrenuli su na Change.org neki gledaoci koji su tražili da joj se zabrani pristup Jutjubu, jer je njena mršavost „pokrenula njenu bazu fanova“.

„Ona možda namerno ne utiče na svoje gledaoce, ali prikazivanje više od 50% svog tela u svojim video snimcima i slikama [ne] pomaže devojkama sa anoreksijom ili bilo kojim poremećajem u ishrani“, navodi se u peticiji.

bvc.jpg

Godine 2019. govorila je za časopis PAPER o svom putovanju.

„Nikada nisam pokušavala da naudim nekome ili tražim od njih da smršaju“, rekla je Kuni za izdanje i istakla da nikada nije govorila o svojoj težini. „Ali i dalje vidite ljude kako vas osuđuju i ne shvataju da nemate nikakve loše namere.

Ona je takođe dodala da kada se ljudi bore sa poremećajem u ishrani ili mentalnom bolešću, to "nije nešto" što biraju.

„Bilo bi sjajno kada bi internet samo pokušao da bude pozitivan prema ljudima“, rekla je Kuni. „Ako su zabrinuti, čak i ako osoba možda ne sluša odmah, pokazivanje brige na ljubazniji način bilo bi mnogo bolje.

1691000731725.png

Kostur koji hoda!
O...
Zamislimo samo da ovakve pojave imaju nekakve svoje pratioce, što je činjenica!
Ne! Promocija smrti treba da se reguliše i zakonom!
Bazirala sam se na fotografije i naslov..
Možda tekst koji nisam pročitala otkriva opravdanje zašto je ova osoba influenser.
Ne nerviraj se.

Ali da, slažem se, svašta kroči ovim svijetom, jedna takva mi je mutavog bratića upecala.

Žao mi je mladih, dece, onih koji bi da žive, da jedu, da dišu, da trče... a obole od neizlečivih bolesti i ... zbogom...
Žao mi je i ovakvih ludaka koji sami sebe unište... mada mi se uvek čini da su ove dileje imale izbor, ali da su sami izabrali
ono što ne valja...
Potpisujem svaku reč! :cvet:

Ne nerviraj se.

Ali da, slažem se, svašta kroči ovim svijetom, jedna takva mi je mutavog bratića upecala.
Meni je snaja ovako izgledala... ali je ona VEGAN... pri tom - nenormalna...
Samo ne znam da li je veganstvo izazvalo, ili ubrzalo već postojeću šizu u lobanji...

Niko ne želi da izgleda tako.
Mnoge stvari u odnosu prihvatanja svog tela izmaknu kontroli, ljudi srljaju bez ikakvog plana,uglavnom mladi kad su još podložni manipulacijama, a na netu ima manipulacija zilion, nije lako to sve ispratiti ali.. bilo sa 12, ili sa 35, mi moramo da imamo kontrolu nad sobom.
Slike sa ove teme želim da zaboravim jer nisu "normalne". Izgladnjivanje.
Slike ljudi koji imaju preko 100kg, i to bih najradije zaboravila. Prejedanje.
Ne, ne, ne!

Meni je snaja ovako izgledala... ali je ona VEGAN... pri tom - nenormalna...
Samo ne znam da li je veganstvo izazvalo, ili ubrzalo već postojeću šizu u lobanji...
Meni se bratić upecao dok je budućoj curi bio ptofesor u školi, on na pragu tridesete, ona tek punoljetna.

Ma iskreno boli me đon, njegova stvar, živi u svom svijetu, ali nekako mislim da će ga ta njegova bivša učenica prizemljiti, ali neće biti koristi.

:rotf:

Pogledajte prilog 1388563
Moram da pitam: da li ova osoba zaista misli da je Barbika? Ili je dileja iz cirkusa Monti Pajton ?
Ovu pojavu ne razumem... Mislim da ipak ni jedna iole normalna osoba neće sebi ovako nešto da priredi...

pa, pretvara se
šta se pretvara?
u šta ona može da se pretvara?
Nisi mi jasan...
Delusional.
Demonizovana. Demon je ustremljen na uništenje Božije kreacije.
Mislim da najžešći egzorcizam ovu osobu ne može da povrati u normalu, u život...
Ona već nije sa nama...

šta se pretvara?
u šta ona može da se pretvara?
Nisi mi jasan...

Mislim da najžešći egzorcizam ovu osobu ne može da povrati u normalu, u život...
Ona već nije sa nama...
Uz Božiju pomoć, vratiće se, sigurno.
Ja joj to od srca želim jer i fizički osećam teskobu njenog tela.
Kako je sveti Ilija, kog proslavljamo danas, živ uznesen u nebo, tako se na ovaj praznik molim da se i ova devojka otrezni od svih budalaština i počne da živi običan i normalan život!

Uz Božiju pomoć, vratiće se, sigurno.
Ja joj to od srca želim jer i fizički osećam teskobu njenog tela.
Kako je sveti Ilija, kog proslavljamo danas, živ uznesen u nebo, tako se na ovaj praznik molim da se i ova devojka otrezni od svih budalaština i počne da živi običan i normalan život!
Ako je demonizovana, kako kažeš, onda joj treba nešto mnogo žešće od molitve...
Svejedno, ti se moliš sebe radi, ne sela radi...
Grlim...
:vzagrljaj: :heart2:

Postoji osoba kojoj želim da postane suprotnost sebi... I evo.. ne vidim da želi, ali na svetog Iliju sam poželela, Bog neka mi pomogne.

Svejedno, ti se moliš sebe radi, ne sela radi...
Grlim...
Ne, imam molitve za sebe, razgovaram sa Bogom sve vreme, ali ovde nije stvar radi mene.
Vidiš da je osoba loše-hoćeš li poželeti sebe radi ili nje radi? Pa... logika... Radi koga?
Koje ja?
Ja imam već odnos sa Bogom, šta ja ima da radim, molim i tražim radi sebe?
Čudiš me ovakvim konstatacijama, draga!

Postoji osoba kojoj želim da postane suprotnost sebi... I evo.. ne vidim da želi, ali na svetog Iliju sam poželela, Bog neka mi pomogne.

Ne, imam molitve za sebe, razgovaram sa Bogom sve vreme, ali ovde nije stvar radi mene.
Vidiš da je osoba loše-hoćeš li poželeti sebe radi ili nje radi? Pa... logika... Radi koga?
Koje ja?
Ja imam već odnos sa Bogom, šta ja ima da radim, molim i tražim radi sebe?
Čudiš me ovakvim konstatacijama, draga!
Nisi me razumela...

Ima ljudi koji ne shvataju, ne mogu, ne razmišljaju koliki je ovaj svet, i sebe stavljaju na prvo mesto svega, u ulogu , tačno samog Boga.
E, pa... dok god je na prvom mestu JA, sreće nema. To je prosto zločin.
I posle krive Boga da mrzi, da kažnjava...a ne sete se nikad sebe, svoje odgovornosti i kontrole nad svime što se dešava.
Duga kosa-kratka pamet;
Da ne bi bilo mizoginistički... ne znam šta bih rekla i volela bih da mi ovde pomognete!

Ima ljudi koji ne shvataju, ne mogu, ne razmišljaju koliki je ovaj svet, i sebe stavljaju na prvo mesto svega, u ulogu , tačno samog Boga.
E, pa... dok god je na prvom mestu JA, sreće nema. To je prosto zločin.
I posle krive Boga da mrzi, da kažnjava...a ne sete se nikad sebe, svoje odgovornosti i kontrole nad svime što se dešava.
Duga kosa-kratka pamet;
Da ne bi bilo mizoginistički... ne znam šta bih rekla i volela bih da mi ovde pomognete!
I tebi i njoj fali neki ozbiljan razgovor...ali tako da vas neko povede na rucak..for a start. ;) :cool:

Back