Mršanje

Troublemaker1

Obećava
Poruka
87
Moja Nela se udebljala i bas me to mnogo brine i valjda sam u toj brizi izgubio sebe iz očnog vida, uglavnom jutros kad sam probo proletnje pantalone zgranuo sam se, boce oko trbuha !

Pošto nisam blentav odmah na pretraživač ukucam mršanje i pronadjem 100 jada za mučenje gurmana

Kako da preživim na 1000 kalorija dnevno ? Trebam imati snage i za Nelu

ili da živim na blitvi i vodi uz to koristiti neka sredstva što se miješaju sa vodom

Kako muškarci skidaju višak a kako žene ?

Trazim nesto brzo efikasno a da imam snage ko konj !

е па нема ништа брзо, ниси их брзо ни набацио.

или пробај да регулишеш пробаву са ланеним семеном,
и будеш као тичица ;)

Moja Nela se udebljala i bas me to mnogo brine i valjda sam u toj brizi izgubio sebe iz očnog vida, uglavnom jutros kad sam probo proletnje pantalone zgranuo sam se, boce oko trbuha !

Pošto nisam blentav odmah na pretraživač ukucam mršanje i pronadjem 100 jada za mučenje gurmana

ili da živim na blitvi i vodi uz to koristiti neka sredstva što se miješaju sa vodom

Pogledaj pod Hrono dijeta. To je jedino sto ima veze s mozgom.
Sustina je (skoro) nikakvi ugljani hidrati, a ugljeni su hidrati i krompir, pirinac, testenine, o hlebu i kolacima valjda ne bi trebalo da pricamo.

I ja mislim da je hrono ishrana dobra ideja. Poznajem nekoliko osoba koje su prešle na taj režim i kažu da su se brzo videli rezultati. Ako sam dobro razumeo, nema ograničenja u količini ali postoje pravila šta se jede i kada. Meni to zvuči bolje od gomile dijeta.

I ja mislim da je hrono ishrana dobra ideja. Poznajem nekoliko osoba koje su prešle na taj režim i kažu da su se brzo videli rezultati. Ako sam dobro razumeo, nema ograničenja u količini ali postoje pravila šta se jede i kada. Meni to zvuči bolje od gomile dijeta.

Moj muz je oslabio deset kg, ja pet - sest ( toliko sam i zelela) pre godinu dana i nismo se ugojili. Da, trebalo bi se pridrzavati tih osnovnih pravila,
a najosnvnije je smanjiti ugljene hidrate na neki minimum. U principu je to dijeta koju verovatno i dijabeticari primenuju.
Meni je bio problem sto ta dijeta ne dozvoljava ni casu vina ili piva, ali se ja ne pridrzavam tih principa kao pijan plota.
Kod hleba, slatkisha, testenina ( ali i slatkog voca) sam vec gvozdene volje. Posle nekog vremena se polako i odvikavas od tih
ugljenih hidrata.

Znas kako, bez muke nema nauke ! ! ! I bez alata nema zanata ! ! ! Nista se ne moze preko noci stvoriti osim bebe. Da bi se bilo sta postiglo treba se zrtvovati.
Izbaci hleb iz ishrane, i sve sto je od testa, nemoj jesti masnu hranu niti onu u kojoj ima puno ulja. Izbaci iz ishrane sve sto je slatko, sve grickalice tipa smoki grisine cips. Pored svega toga krompir mnogo goji, pa i pasulj, zato treba to na minimum jesti. Takodje treba sve obroke prepoIoviti tako da se unosi dnevno oko 1200 kalorija. Dorucak treba da bude najobilniji i nikada ne ici na spavanje odmah posle jela. Mnogo je bitno baviti se fizickom aktivnoscu 5 puta u nedelji po 40 minuta. To je jako bitno. Postepeno treba povecavati jacinu treninga tokom 2 meseca da se Kardiovaskularni sistem ne bi preopteretio.Predlazem ti trcanje. Mozes da trcis napokletnoj traci u teretani ili u nekom parku po 40 minuta. Najpre pocnes normalnim hodom jednu nedelju, drugi nedelju neka je brzi hod, a trece nedelje jos brzi i tako rediom dok ti se ne dostigne brz puls nekih 150 otkucaja srca u minut i taj broj priblizno da se odrzava. Pre treninga bi valjalo da ti se uradi spirometrija (pregled pluca) i ekg srca i ultrazvuk stomaka i srca da bi se utvrdilo da li smes da se bavis fizickom aktivnoscu.

Srecno,
Doktor Medicine.

Poslednja izmena:
Da ne otvaram novu temu. Visok sam 189cm, težak 84 kg. U odnosu na visinu, ovo je normalna težina. Prije sam imao problema sa kilama, ali sam to doveo u red, donekle. Ono što je problem jesu grudi. Nisu one prevelike, ali kada se pogledam u ogledalo, izgledaju malo natečene. Ono što me zanima je kako da ih dovedem u red da budu ravne? Da li bi se sa gubitkom kila one izravnale? Da li treba da trenerina i na koji način?

Da ne otvaram novu temu. Visok sam 189cm, težak 84 kg. U odnosu na visinu, ovo je normalna težina. Prije sam imao problema sa kilama, ali sam to doveo u red, donekle. Ono što je problem jesu grudi. Nisu one prevelike, ali kada se pogledam u ogledalo, izgledaju malo natečene. Ono što me zanima je kako da ih dovedem u red da budu ravne? Da li bi se sa gubitkom kila one izravnale? Da li treba da trenerina i na koji način?

Da, sa gubitkom kilograma se smanje, cak se i zenama smanje.

No, ne znam sa sigurnoscu, da li ti mozda imas stanje koje se zove ginekomastija, odn razvitak dojki kod muskaraca ! To se desava kada endokrino, odn . hormonski covek nije u redu i poremeceni su mu androgeni hormoni.
Ne verujem da je to bas slucaj kod tebe, pre ce biti jer si bio gojazan i malo preuvelicavas kao svaki mlad covek, al nikad se ne zna, eto i to proveri kod sebe. Mozes i sam izguglati slike kako izgleda ginekomastija kod drugih.

Back