maja84
Početnik
- Poruka
- 15
STA ZAPRAVO ZNATE O MREZNOM MARKETINGU?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Xaxaxaxxa,vazi prijatelji,necu da vicem.Evo,smejem sebojan p:@off topic
Bilo bi lepo kada bi tekst pisala normalno.. Dakle, nemoj pisati velikim slovima nečitljivo je, a i smatra se da vičeš.
Obersturmfuehrer:^^
sto obicno ne radi...
elem, majo samo kucaj u google MLM marketing i dodaj neki pridev tipa fraud, pash da vidis...
mislim, MLM savrseno radi, nema tu problema....
osim jednog - pare uzimaju samo oni na vrhu te piramide....
index:u sta se onda ulazi kompanija Magic Gold?????????????
Film? Ma ne, oni su investirali baš u maglu, a onda je sinulo sunce...acca:Cujem da su oni ulozili u film "Magla"![]()
To da imas vecu zaradu od drugarice koja je tvoj sponzor je u redu,zato sto ti prodajes vise proizvoda nego ona.Ti moras da povecavas prodaju,da bi vise zaradjivala,zar nije tako?U MM iz meseca u mesec pravis isti promet,isti broj bodova,a tvoj posao se duplicira i na osnovu broja bodova cele tvoje grupe,ti zaradjujes.Mozda bas i nisam toliko upucena u poslovanje Oriflame-a,a to je verovatno zato sto mi niko nije objasnio marketing plan te firme i rekao kako mogu da napredujem i zaradjujem vise,na primer.Niko mi nije rekao kako mogu da postanem menadzer,a pokazali su mi kako da budem prodavac.To nije ono sto sam zelela,pa sam uzimala neke proizvode za sebe,eventualno za najblize drugarice.Ilena:Evo i ja malo da se nadovezem na komentar Maje84.Vidim da znas sta je mlm,ali nisi bas upucena u poslovanje Oriflame.Ja sa Oriflame-om poslujem vec 4 godine i imam mnogo vecu zaradu od drugarice koja me je i uclanila.Verovatno da osoba koja te je uclanila ne zna(ili ne zeli da radi),pa ti zato nije prenela potrebno znanje za neki napredak.To sto si uclanjena toliko dugo,a nisi napredovala ne znaci da se ne moze napredovati,a poenta i nije u prodaji,vec u potrosnji proizvoda.Nadam se da sam to bar malo razjasnila.