Mrežni marketing i SC net proba

Znam coveka, kakvo bre zatvaranje radnje, covek ima veci promet nego ikad , pre je imao samo zdravu hranu , sad je morao da narucuje i sve ostalo "ne zdravo" jer su mu trazili ljudi.... wtf?

Kakav je to zakon donesen molim te? Ako imas link pa okaci. Zasto bi se mlm sistemi zabranili kad je to potpuno legalno poslovanje svuda u svetu....

Znam coveka, kakvo bre zatvaranje radnje, covek ima veci promet nego ikad , pre je imao samo zdravu hranu , sad je morao da narucuje i sve ostalo "ne zdravo" jer su mu trazili ljudi.... wtf?

Kakav je to zakon donesen molim te? Ako imas link pa okaci. Zasto bi se mlm sistemi zabranili kad je to potpuno legalno poslovanje svuda u svetu....

E pa cuces uskoro kad vam zakucaju na vrata oni sa kapuljacama na glavi!

Multi level marketing jeste legalan, ali piramidalni sistemi nisu, a to sto vi radite je cista piramida jer poslujete jedino tako sto uvlacite nove ljude, a stare uslovljavate kolicinom prodate robe ili brojem novouvucenih ljudi u sistem.

Ali, mirno radite jos koji dan...

paperinose,jesi li upoznat sa radom bilo koje mml organizacije? amway,aloja, avon i sl? to su mml koji rade vise decenija u svetu. i ne vidim da su zabranjeni. zasto mislis da je nemoguce napraviti mml koji ce krenuti sa poslom iz srbije? znaci prvi koji nece novac odnositi iz srbije,kao sto to rade gore pomenuti mml-i.
o kojim budalama ti pricas? i o kojem novcu? ne razumem. ali da imas nesto protiv takvih stvari to vidim. nego jel si pojeo nekad losu pljeskavicu? a jel to znaci da su sve pljeskavice na svetu lose?
priramidalne organizacije su zakonom zabranjene. da si se uclanio u nju,moras uloziti novac,a da bi zaradio,moras dovesti ljude koji ce isto tako uloziti svoj novac i tako redom. tih prevarenih ljudi mi nije zao.nije mi zao ni majmuna koje su ojadili i dafina i jezda. svako ima svoj izbor.
Sta je poenta mml-a? proizvod koji kao clan dobijes sa nekim popustom i kasnije ga prodajes i zaradjujes, i zaradjujes od prodaje saradnika koje si ti odveo. jel to nesto protivzakonito? da li ljudi svojevoljno kupuje te proizvode.Da. niko ih niti tera niti primorava.
sta znas o poslovanju na pr "avona"? jel si nesto procitao o " aloji"? a o scnetu?

Evo ja da vam ispricam moja iskustva kako su mene i moju zenu hteli da uvuku u SC net pa slusajte (ne lazem, ne izmisljam, govorim istinu):

Dobar drugar nas zove da prisustvujemo nekom seminaru u hotelu Moskva u Beogradu posto moja zena zavrsila ekonomiju ajde da cujemo. I kad smo dosli tamo, iskreno ocekivao sam da nas ponude bar kafom ili nekim sokom jer racunam prezentacija u hotelu Moskva, nema sale mislim se, kad ono nista li nema veze. I pustaju nam neke snimke, dok ove m**onje kasnili, sa seminara iz Jakova iz Kluba S. Fascinantno mi je bilo sto je na tom seminaru bilo mnogo baba i po neki chicha i sto su vecina njih mahali nekim zastavicama sa vestackim osmesima. A kad sam video helikopter kako slece e tu sam umro od smeha i pitao sam se: sta je bre ovo? I dodje neki saljivdzija da drzi prezentacije pricajuci sve ono sto srpska raja hoce da cuje a to je, nece biti penzionog fonda, jadni mi u normalnoj firmi gde nas sefovi zebavaju i gde ne mozemo da napredujemo, za zapocinjanje svog biznisa treba mnogo para a tek za otvaranje firme koja koristi fransizu... Jako jako sumnjivo. Nisu dozvoljavali da se postavljaju bilo kakva pitanja, a pri tom su pricali o binarnoj matrici vrlo konfuzno za koju tesko da bi bilo ko razumeo.
Pa kad nas pitao taj drugar za utiske, ja sam mu rekao da mi je najjaci utisak ostavio helikopter i babe sto masu zastavicama kao na Evroviziji i rekao sam mu da nema sanse ja time da se bavim jer nisam harizmatican da ubedjujem druge ljude u nesto jer ja sam inzinjer i kod mene nema lazi i nema prevare, a i moja zena nije htela.
Onda nas je pozvao na seminar u Hajat i platio nam ukupno 120 evra da prisustvujemo tamo posto je bila govorancija a posle toga dzabe vecera i bal, odnosno koktel parti i zurka kao neka. A tamo na seminaru svi aplaudiraju, sve super, stezu se pesnice, kao da su osvojili Svetsko prvenstvo u fudbalu, mase se zastavicama, pusta se Kolonija i pesma - Svijet voli pobednike.... Ma bajka ziva. A mene je samo interesovala psihologija uticaja mase, mene je iskljucivo to interesovalo i kako ljudi pokusavaju da navuku laike na tanak led jer oni nisu jurili ekonomiste nego najobicnije laike za ekonomiju kao sto sam ja.
Ali ja sam matematicar i matematika u ovom slucaju je prosta: SC net nista ne proizvodi, znaci ne doprinosi razvoju drustva ni na kakav pozitivan nacin. Znaci da bi tu zaradio moras da otmes nekom, t.j. novim ovcama i naivcinama, veoma prosta stvar. A te kapare avansi i zebancije, samo mali procenat mozes da trosis na firme partnere sa navodnim popustom a ostali veci deo ide vlastodrscima a to oni zovu kompjuterska binarna matrica... Samo ko malo bolje razmisli videce o cemu se radi...
Inace taj moj drugar je prso za tih 144.000 dinara naravno i nikoga nije uspeo da nabedi i krivio je posle mene kada je od mene uzimao brojeve telefona kako sam ja vec unapred ljudima pricao o cemu se radi a trebalo je da ih pustim da sami odu na seminar pa da pokusaju tamo da im ispiraju mozgove sa babama i zastavicama i helikopterom SC neta...

- - - - - - - - - -

https://www.youtube.com/watch?v=D3FHSx6bP0M
I evo ga helikopter SC neta na 2:19
Znaci HAHA, ovo je stvarno smesno, pogledajte kako ovaj drugi izlazi i steze pesnicu kao da je dao gol Nojeru u finalu WC, a ovaj treci kako preskace zbunje... Cudo mu nije ispala perika...
Ostatak klipa da ne govorim, pa ovo je bolja zurka nego na Elektrijadi, i to svi veseli, svi rucice gore i to bolje nego kod Cece na UScu....
A samo 512 pregleda, steta...

https://www.youtube.com/watch?v=qoK3VYAVCxI
A vidite vi ovo, djuskaju babe, pici Kolonija, masu se zastave, pa ovi su vece patriote od onih Krajisnika...
Aplauzi samo pljuste, a tek sto narod igra na ovom podijumu, a tek dodela vaucera od 36500 din (a dali 144.000 din)

Back