Мреже: Испливала документа-Војислав Шешељ дефинитивно УДБАШ!?

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
32.965
...

Premda to znamo odavno...ali da osvezimo temu...

I premda to nije njegov jedini angazman, jer je verovatno i visedecenijska korisna budala CIA-e...

Мреже: Испливала документа-Војислав Шешељ дефинитивно УДБАШ!?​

https://srbin.info/mrezeisplivala-dokumenta-vojislav-seselj-definitivno-udbas/#gsc.tab=0
Према званичном упитнику Службе државне безбедности (СДБ Сарајево), Шешељ је фебруара 1979. године ангажован као сарадник УДБ-е, и то на добровољној основи?
Означен је као информатор, а служба га је елегантно оценила као: „поуздан“?

E da...pricao sam nekidan o pojmu INFORMER...
To vam je samo engleski Mi6 termin za INFORMATORA...onoga koji sluzbi stranoj ili domacoj dostavlja informacije, druka prijatelje, rodbinu, kolege s posle, svoj narod... itd.

174020a8-7fc8-48e3-957b-61ebf87f4e4c-1.png

...

Poslednja izmena:
Kako su isplivala?

Bila vezana za betonski blok pa on pukao?

Svi znaju da je Seselj hrvat i udbas. Od prvog dana. Od prvog nastupa. Od saznanja iz biografije. Od hiperprodukcije onih ogavstina od "knjiga". Od pretnji Milosevicu, pa od "eskiviranja" udbe koja hoce da ga likvidira a on vest ko sam djavo pa izbegava. Od ciljnog smestanja u murdelj na dva dana na Kosovu kad je bajka za mase pukla kao mehur od sapunice. Od lazne posvadjanosti sa Vukom.

To vam je samo engleski Mi6 termin za INFORMATORA...onoga koji sluzbi stranoj ili domacoj dostavlja informacije, druka prijatelje, rodbinu, kolege s posle, svoj narod... itd...
Mogli da se nazovu i Drukare ....Dnevni list "Drukare"

Da i kodno ime Magistar....zna se to vec odavno.

A kako nemušti "znakovi kraj puta" i zlo uvek ostavljaju tragove za sobom...

Sediste i bedem SRS-a u Zemunu bese bas na MAGISTARSKOM Trgu...

Naravno, Trg je pre takvim nazvan po zgradi Magistrata...
Ali kad prostor i vreme tj "znakovi kraj puta" hoce da nam ukazu na nesto...to nam i bude pokazano...

"MAGISTAR" iz MAGISTRATA je sa svojim politickim sinom AVtihristom...krenuo u osvajanje tj okupaciju Srbije...

Prethodnica im je bila vec zrtvovana Mi6 konjica "Zemunski klan"...

A za vreme specijalne Mi6 operacije atentata na Djindjica...Magistar se pod maskom "patriotizma", a ustvari za potrebe alibija...sklonio u Hag...gde su zapadne sluzbe od njega pravile šatro drcnog i odlucnog patriotu...i onda...kad je njegov politicki sin dosao u sedlo Srbije...ga vratili u Srbiju da mu drzi Mi6 svecu...

Eto...
To je sav roman o Šešelju i Vucicu u par recenica..
A poseban odeljak tog romana je da sem sto su se radovali smrti Djindjica...i to da su upravo njih dva verovatno odala lokaciju Generala Mladica...tj drukala...Ne ulazeci sad u analizu Mladica...
Ali njih dva kao šatro patriote su preko svojih "Laufera" tj drugih drukara...to dojavile...tadasnjoj DS vlasti...i time se medju svojim Zapadnim Mi6-CIA gazdama kvalifikovali da budu "nova" vlast...po Srbe i Srbiju još gora...

...

A šta je Grome sa vanzemaljcima ?

Pa...s obzirom da sad vidimo da su Šešelj i AVtihrist služili/služe CIA-i i Mi6-u...a da su te sluzbe na vezi sa...pa ne bi rekao vanzemaljcima vec su to demoni...(ne ulazeci sad u Dejvid Icke-ove price o Gusterskoj UK Kraljevskoj lozi...)

Onda time i pomenuti dvojac je u istoj demonskoj službi...
Što takodje nije neka novost...
Znamo, vidimo, živimo i borimo se protiv istih...

...

...

I premda to nije njegov jedini angazman, jer je verovatno i visedecenijska korisna budala CIA-e...

https://srbin.info/mrezeisplivala-dokumenta-vojislav-seselj-definitivno-udbas/#gsc.tab=0

To vam je samo engleski Mi6 termin za INFORMATORA...onoga koji sluzbi stranoj ili domacoj dostavlja informacije, druka prijatelje, rodbinu, kolege s posle, svoj narod... itd.

...
То што је удбаш мање је забрињавајуће јер то више него очигледно.
Много више је проблематично то што велики део народа то није видео и поверовао му. Њему и сличнима.

A šta ima loše u tome ako je neko udbaš?
Наведи све народе бивше СФРЈ па онда направи листу народа којима је титова удба била највећи непријатељ и све ће се само казати.

...

...
Srbin.info??
Sve si rekao tj napisao. :mrgreen:

Наведи све народе бивше СФРЈ па онда направи листу народа којима је титова удба била највећи непријатељ и све ће се само казати.

Pa ne optužuje se Šešelj za takvog udbaša, nego za DB udbaša.

Back