Silent Bob
Iskusan
- Poruka
- 6.849
Ti si vozac i pogonski motor, jel? :grin: :grin:Petar_Pan:Najbolja je riksa...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si vozac i pogonski motor, jel? :grin: :grin:Petar_Pan:Najbolja je riksa...![]()
Ne nego je to tvoje vozilo.... i tvoj nacin zivota...Silent Bob:Ti si vozac i pogonski motor, jel? :grin: :grin:
Jooooj, Periceeee, sad si me poklopio, ali stvarno...Petar_Pan:Ne nego je to tvoje vozilo.... i tvoj nacin zivota...
Nisu mi jasni ovi likovi sto ulaze u frku a znaju da su slabiji...
PS Moram na spavanje... neko i radi ovde... :wink: A ti Bob Roku sanjaj... bas kao i lik iz stripa... more i plaze... :razz: :wink:
Neeee mogu da veeeerujem !!! Sada je postao tzv. Konan Nervozni, ili šta ?!? :shock:Silent Bob:Perica se iznervirao...
A sto bi se Pera iznervirao... Pera uziva... a vas dvojica mozete da zavidite i ljubomorisete... odraz vasih malih dusa...Silent Bob:Perica se iznervirao...
Hehe super su ti kolica... Al kad nabavis nesto ovakvo onda se javi... :wink:Silent Bob:Jooooj, Periceeee, sad si me poklopio, ali stvarno...
Kad stignes u Neverlend, javi... doduse, ovako sumnjam da ces igde stici...
![]()
Pozdravi Kapetana Kuku i reci mu: Mozes imati Daciu, ali riksa je samo moja! :-D :-D 8)
Pa hvala Skwo...S_K_V_O:opusteno se naguzim...
e pero, tema tije vrh...sto bi rekli crnogorci...
samo sam ja misljenja da je guza lepseg oblika kad se opusti...
A tvoje reci su odraz da si se iznervirao... 8)Petar_Pan:A sto bi se Pera iznervirao... Pera uziva... a vas dvojica mozete da zavidite i ljubomorisete... odraz vasih malih dusa...
Jesu li ovo tvoje table, Pero?Petar_Pan:Hehe super su ti kolica... Al kad nabavis nesto ovakvo onda se javi... :wink:
:razz:![]()
Pa valjda vidis da jesu...Silent Bob:Jesu li ovo tvoje table, Pero?
Pa ti onda zivis u Deutchland, a ne u šupi u selu pored NS... 8)Petar_Pan:Pa valjda vidis da jesu...![]()
To su mi mozda buduca kolica.... zaljubio sam se u njih sada... al videcu jos... Debilno mi baciti toliko para...
No kapiram da se onaj koji vozi rikse ne razume u tablice uopste...![]()
Ma ne ja zivim u kartonskoj kucici zaebo si se...Silent Bob:Pa ti onda zivis u Deutchland, a ne u šupi u selu pored NS... 8)
Sa ambarom, jel?Petar_Pan:Ma ne ja zivim u kartonskoj kucici zaebo si se...![]()
Sa swinjcem...Silent Bob:Sa ambarom, jel?
Nisam te pitao za kucu, nego za ambar... 8)Petar_Pan:Sa swinjcem...![]()
Ja ti pricam o tvojoj kuci....Silent Bob:Nisam te pitao za kucu, nego za ambar... 8)
Ajde, ajde... nemoj da se stidis gde zivis... nisi ti kriv sto nije bolje... dobro... jesi kriv sto si nesposoban da ti bude bolje... 8)Petar_Pan:Ja ti pricam o tvojoj kuci....
Inace hvala sto me reklamiras... :wink:
http://forum.krstarica.com/threads/119834&highlight=Danasnja+prica
Silent Bob:Ajde, ajde... nemoj da se stidis gde zivis... nisi ti kriv sto nije bolje... dobro... jesi kriv sto si nesposoban da ti bude bolje... 8)
... ne toliko, već čak i jednu jedinu !!!Petar_Pan:Pa valjda vidis da jesu...![]()
To su mi mozda buduca kolica.... zaljubio sam se u njih sada... al videcu jos... Debilno mi baciti toliko para...
No kapiram da se onaj koji vozi rikse ne razume u tablice uopste...![]()
Nda... dosadili vise s parama... Nego Krki pre nego sto te naguze jel stisnes goozu ili je opustis?krvolok:... ne toliko, već čak i jednu jedinu !!!![]()
Petar_Pan:Daklem pri pozi ona lezi na stomaku i ti joj skidas pantalone i gacice... uocavaju se dve vrse devojaka...
1. One koje cvrsto stiskaju goozove... ne bi li valjda time postigle da im guza izgleda sto lepse, cvrsce i hebozovnije...
2. One koje se totalno opuste i ne propuste esenciju maximalnog uzivanja....
U koju grupu vi spadate (za devojke pitanje)... Jel stiskate il se opustite?![]()