E, aj molim te, dovodite me do ludila sa vasim glupostima!!!lyon69:E Dano, nista gluplje nisam procitao od boldovane recenice. Ja sam roditelj i radim ti to tesko i to godinama. U redu je to sto hoces karijeru, u redu je sto nisi spremna za dete, ma u redu je sve. Prozivi ceo zivot ako hoces jureci vecu platu, bolju poziciju, veci ugled, bolje uslove, samo ne ubedjuj ni sebe a ni nas da su jedino to sinoinimi uspesnog, ispunjenog i srecnog zivota neke osobe.
Pa ko je bre, rekao da su to sinonimi boljeg zivota, bre??? Pre nego sto odgovoris na post, procitaj lepo celu poruku!!!
Nigde nisam rekla da je to bolji zivot, cak ni za mene licno, ali prvo hocu tako nesto, a onda porodica i deca, kad mi se zadovolje zelje koje sam imala od malena!!! Necu od toga da odstupim pa makar i 5 abortusa izvrsila!!!
A prvom prilikom kad budem videla da su svi uslovi tu i da sam ja konacno spremna i pripremila se i psihicki i fizicki za dete, e pa, yebacu se sve u 16, dok ne zatrudnim po sto puta!!!!!
Super, znaci mama te rodila, a tata odgajao, pa ste mamu zatvorili u podrum, jer, ebi ga, njena uloga se zavrsila, rodila te, sestru ste sa njom isto zatvorili dok ne stasa do zrelosti za kres i radjanje?bones:Pa zene i postoje da bi radjale,izvini ali tako ti se zalomilo
Ne vidim koja je druga svrha postojanja zena
Onda i ti verovatno ne blenes u ribe ko mutav, (verovatno u muskarce) jer njih, jbg, vidis kao aparat za radjanje, pa te nista na njima i ne privlaci, drkas na zivotinje, verovatno, a jednom godisnje ti tata dodje u sobu i da ti casu da izdrkas u nju, jer, ybg,vreme je da se napravi neko dete...
Od tolikog silnog neyebanja i imanja zivotinja kao sexualne objekte, (jer zene za tebe to nisu, (najbanalniji primer, ne zastupam da su one samo to)), nije ni cudo sto lupetas gluposti ovde...
I za kraj...