МРАаааЧНЕ 90-те !

• Začetnik teme Začetnik teme uhip
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Победом Николића на изборима враћамо се у ....

• Доба инквизиције

glasova: 2 9,5%
  • 500 година пре Христа

glasova: 2 9,5%
  • Првобитне облике живота на земљи нпр. амебе

glasova: 11 52,4%
  • Не знам али страшно је ...

glasova: 6 28,6%

• Ukupno glasova
    21
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Хм анкета је крајње неозбиљна и непромишљена.......
Као фол има три опције, а све су у ствари исте, као једна да је..... Ко на изборима у ираку за време Садама Хусеина..... Исто..... Ебем ти демократију..........

Забринути грађанин. :shock:

Nemoj da brigaš: Ako se i 'vrate' te godine, najgore je da će Srbi ginuti za re-integraciju Kosova, što bi po teoriji, za građanina Srbije trebalo biti lakše nego kao onda, ginuti za Srbe u Hrvatskoj i Bosni.

Osim toga, samom pobedom Nikolića se neće mnogo promeniti, barem dok se ne smene mnogi ljudi, onako temeljito, od 'spremačica do direktora'!

Ste ove četiri stavke za glasanje su realne iz razloga što predstavljaju vidan napredak iz prostog razloga što je Srbija u zadnjih nekoliko godina postala crna rupa.
Glasam za tri (3) zato što amebe predstavljaju prvi začetak života posle demoNkratije.

ps. nedostaje paramecijum.

Ja necu da izlazim na izbore jer su me radikali kod mene totalno razocarali ,ali da glasam za fikusa nemam volju covek nema ,nikakve programe nista samo prica ako radikali pobede nevalja, pa ustvari isto je i jedni i drugii nikakve programe nemaju samo obecavaju kako su oni mnogo dobri a ovi drugi nevaljaju.
A i malo je glupo ova anketa,tako su pricali i kada je hdz dosao na vlast ponovo u Hrvatskoj pa ispade isti k samo drugo pakovanje .

Nego drugo nesto mene brine.

Dal' je istina da iz stranke izbacuje sve koji nemaju para za belo?
Nije , al ima tu nesto recimo mom poznaniniku Nesi Canku su doktori sa instituta za KVB u Kamenici zabranili zbog debljine i nepokretljivosti da smrce kokain usled opasnosti od aritmije a mozda i infarkta ,osim o slavama i vaznim datumima pomalo , pa je tako Nesa spao na viski , vino i skunk i odmah je odhebao Cedu i otisao kod Bore .:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back