Mr Uredni

Poruka
15.196
Zamislite vi i novi partner proveli prvu zajednicku noc, sve savrseno, ustajete da skuvate sebi kafu, vidite nema ga pored vas, pomalo ste tuzni zbog toga, a on u kuhinji riba toster...:eek::eek::eek:
Cula sam juce takvu pricu , ali sve nesto mislim da je urbani mit...:lol: ..
Tj.nadam se da jeste;)
Sta mislite u kom trenutku (skoro je bio slicni primer na dom i porodica ili zene nisam sigurna) su zene postale opustene kad je sredjivanje u pitanju a muskarci manijaci??
Koliko uopste gledate po coskovima svog partnera trazeci prasinu???:lol:

OTVORENO PRVENSTVO SRBIJE U RIBANJU TOSTERA 2008
odrzava se u aneksu Doma Omladine 22.12.2008 kvalifikacije su 20. i 21. od 19-21h

vezba decko :mrgreen:

p.s. i popusila ga za zornjak? tuga

Zamislite vi i novi partner proveli prvu zajednicku noc, sve savrseno, ustajete da skuvate sebi kafu, vidite nema ga pored vas, pomalo ste tuzni zbog toga, a on u kuhinji riba toster...:eek::eek::eek:
Cula sam juce takvu pricu , ali sve nesto mislim da je urbani mit...:lol: ..
Tj.nadam se da jeste;)
Sta mislite u kom trenutku (skoro je bio slicni primer na dom i porodica ili zene nisam sigurna) su zene postale opustene kad je sredjivanje u pitanju a muskarci manijaci??
Koliko uopste gledate po coskovima svog partnera trazeci prasinu???:lol:

odmah bih ga ozenila.
:lol:

Neki preteranom pedantnošću leče nervozu...Ja sređujem ne često ,al kad se uvatim da usisavam i brišem,dok ne uglačam...:mrgreen:Jedno pitanje za otvaračicu(teme) jel bilo kod njega ili kod nje?Ako je kod nje,to je već znak dubljeg vezivanja...Brak je na pomolu:):mrgreen:

A ovo je već znak...Sa Neba:)
walk-bev.gif

Nego jel ovo ona priča ''dogodilo se mojoj drugarici pa traži savet'':mrgreen:

Back