MOZGALIČICE

sve reči do sad ispisane, pa i ove, samo su zapisi spisateljkine duše i života....prelepog života....da mogu, kada se prozori sećanja isprljaju po malo da ih obrišem i gvirnem kroz njih, kada me život slomi da se podsetim gde spava snaga. Ovo je knjiga koju ostavljam u amanet onima koji hode za nama koračajući tragovima našim.....našoj deci)

MOZGALIČICE

(zapisi misli iz svačega)

1.Pitanja su za pametne i duševne ljude zato što je traženje odgovora u svakom slučaju napredak i pameti i duše.
Sujetni, nemaju pitanja jer sve odgovore već znaju.

...............
2.Istovetnosti stvaraju trajanje, različitosti stvaraju istovetne trenutke. Od karaktera zavisi da li će oni biti lepi ili ružni.

............
3.Sujetni ljudi imaju problem sa zakonom verovatnoće. Zato uvek postavljaju pitanje „Kako je moguće da svi oni ne misle ili ne vide kao ja“ :eek:

...............
4.Papir trpi sve od onog koji je seo da ga ispiše, a ekran vala sve i svakoga :aha:

..............
5. Tamo gde interes prestaje da živi, počinje da živi osećaj duše.

..............
6. Na svim predmetima koje dotaknemo nalazi se naš potpis. Isto je i sa ljudima koje na bilo koji način dodirnemo.O predmetima mislimo, mislimo da ih ne razbijemo, pokvarimo jer nam na razne načine služe, pa vodimo računa da bi nam trajali duže...šteta što i o ljudima na isti način ne mislimo.:(

attachment.php

attachment.php

PS Dobro vam jutro ...:kafa:..malo vodice pada odozgore :zbanana:

Stipan Severnjak;bt248045:
E, br. 4. ti je vrh vrhova!!!

Pa reci, zar to nije istina kad pogledaš ceo net gde je komunikacija pisanjem?
Na svu sreću postoje i lepa, stvaralačka mesta, duševna, topla, nasmejana ili tužna.....oaze ... kao ovo na kome smo...Blog Krstarice :D jer mesta na netu, kao i u realnom životu, su onakva, kakvi su ljudi koji su na njima. Ljudi su ti koji čine neko mesto dobrim, lepo ili ružno živim

KRADEM...uz veliki poljubac...od mene za tebe...

Na svim predmetima koje dotaknemo nalazi se naš potpis. Isto je i sa ljudima koje na bilo koji način dodirnemo.O predmetima mislimo, mislimo da ih ne razbijemo, pokvarimo jer nam na razne načine služe, pa vodimo računa da bi nam trajali duže...šteta što i o ljudima na isti način ne mislimo.

iamblond;bt248153:
KRADEM...uz veliki poljubac...od mene za tebe...

Na svim predmetima koje dotaknemo nalazi se naš potpis. Isto je i sa ljudima koje na bilo koji način dodirnemo.O predmetima mislimo, mislimo da ih ne razbijemo, pokvarimo jer nam na razne načine služe, pa vodimo računa da bi nam trajali duže...šteta što i o ljudima na isti način ne mislimo.

Ako kradljivice, kradi :lol:
:zag:

Back