MOZGALIČICE

(sve reči do sad ispisane, pa i ove, samo su zapisi spisateljkine duše i života....prelepog života....da mogu, kada se prozori sećanja isprljaju po malo da ih obrišem i gvirnem kroz njih, kada me život slomi da se podsetim gde spava snaga. Ovo je knjiga koju ostavljam u amanet onima koji hode za nama koračajući tragovima našim.....našoj deci)​

MOZGALIČICE

1. Kad je stvarao Ženu, Bog joj dade pamet i jezik, da pametno jezik koristi :manikir: Svi jezici su isti, samo se pameti razlikuju.
Kad je stvarao Muškarca, Bog mu dade pamet i snagu. Snagu da svoje i Ženu brani i pamet da Ženu pametno koristi :cool: Sve snage su iste, samo se pameti razlikuju.

2.Osnov svake vrste ljubavi (ali baš svake) je poštovanje. Zašto? Zato što nikog ne možete voleti ako ga ne poštujete, ali, nekoga možete poštovati ali ga ne morate voleti.

3. Pametan ne ponavlja grešku. Drugačiju napravi, ali istu ne ponavlja jer je naučio.
Oni koji stalno ponavljaju iste greške su?.....šta?
Glupiiiiiii
Eeeeeeeee, nije tačno...samo im je ljuštura premalena pa ego kipi od nedokazanosti :aha:

4. Kad naidjem na raspamećeni ego, sklanjam se, jer to nije moja bitka.

5. Provokacija postaje provokacija tek kada se na nju odgovori.:D

attachment.php

attachment.php

PS Dobro veče.....vrelo.....itd ;).....dalje zamišljajte sami, niste mali :zcepanje:..........​

...Faraonn bi htio
da njegova draga Prijateljica
otvori kosuljicu potisnutih misli

jer cesto
greske su samo nenadjen put
ostvarenja
a ego je edna nesreca
koja hoce nesto
a ne zna u momentu kako...
ili ne smije...
...ili,-tako nekako...

faraonn;bt241894: